Helsingin palolaitokselle kävi pieni moga

1
Mainos

Helsingin palolaitos kertoo facebook sivuillaan, kuinka vesitykki harjoitukset menivät hieman pitkäksi. Kukaan ei tilanteessa loukkaantunut ja kaikkia tilanne hieman huvitti.

helsingin

Mainos

1 KOMMENTTI

  1. Ja kukas tän lystin maksaa? Osallistujatko? Ei nimittäin ole ihan halpaa purkaa koko moottoria ja kuivatta sitä. Joissain tilanteissa vaihtomoottori pumppuineen ja ECU:ineen tulee halvemmaksi. Ei maksa kuin 30 000e + työ.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.