Pikakäännytys varkaille kaupunginvaltuutetun kuistilta.

2

Kärjenmäessä Seinäjoella oli asukkailta ruvennut katoilemaan pihalle tai porstuaan tavallisesti varastoituja asioita, kuten autonrenkaita ja pikkusälää.  Sitten osuivat tavaroiden keräilijät kaupunginvaltuutettu Hannu Haapasalmen (PS) kuistia tonkimaan.

Haapasalmi kertoi Ilkalle:

Olin juuri palannut kaupungilta parilta oluelta ja mennyt sängylle katselemaan televisiota, kun kuulin kolinaa ja tavaroiden siirtelyä terassilta.  Näin, että miehet ovat ulkomaalaistaustaisia, joten kysyin heiltä: What are you doing here? This is my place.

Miehet eivät vastanneet kysymykseen, vaan lähestyivät talon isäntää uhkaavasti. Sen seurauksena he kävelivät nyrkkiin, varomattomuuttaan, kun eivät olleet huomanneet valoja sytyttää varkaisiin tullessaan. Siihenhän putosivat, ja noustuaan saivat jalat alleen. Poliisi yritti heitä vielä yön mittaan tavoittaa.

Hannu Haapasalmi on nuorempana nyrkkeillyt, mutta se ei nyt tähän liity mitenkään.di-gold

Asiasta kertoi Ilkka 06.11.2016.

2 KOMMENTIT

  1. Oikein, ihan oikein… Olisi antanut korville oikein kunnolla. Ja antanut jalkoväliin sellaisen säryn ettei kuukauteen seiso.

  2. Ukonilman lähestyessä pohojalaaset kuulemma laittavat kumisaappaat jalkaan ja syöksyvät kellariin.. Hannu Haapasalmi ei ilmeisesti syöksyisi kellarin piiloon… 🙂

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.