Bruce Oreck Sanoi hakevansa turvapaikkaa Suomesta jos Trump voittaa vaalit

Olen vaalipäivänä Washington DC:ssä joko nähdäkseni kuinka ulkoministeri Clinton voittaa tai seuraamassa demokratian loppua, jos Mr. Trump voittaa. Mutta hyvä uutinen on se, että jos Trump voittaa, en ole kaukana Suomen suurlähetystöstä ja voin hakea turvapaikkaa.

Oreck pitää Trumpia historiallisen epäpätevänä ehdokkaana USA:n presidentiksi. Hänellä olisi Oreckin mukaan erittäin huono vaikutus USA:n talouteen, ulkopolitiikkaan ja identiteettiin.

ORECK, 63, voi nykyään laukoa poliittisia mielipiteitä ja vitsailla vapaasti ilman diplomaattisia pidäkkeitä, toisin kuin ollessaan suurlähettiläs.

Nykysuomi seuraa tilannetta koska turvapaikahakemus  saapuu Bruce Oreckilta

Asiasta uutisoi Iltasanomat 4.11 Linkki

One thought on “Bruce Oreck Sanoi hakevansa turvapaikkaa Suomesta jos Trump voittaa vaalit

 • 9.11.2016 at 13:42
  Permalink

  Ja sitä ei tälle pellelle myönnetä. Menköön takaisin sinne ”land of glory and hope”.

  Kyllä se on nyt niin että tällä kertaa Amerikan yhdysvallat äänesti sotaa ja globalisaatiota vastaan. Nyt Amerikka kerää rahansa pois maailmalta ja alkaa elää omaa hiljaista elämäänsä.

  Globalistit ja pankkiirit tekevät enemmän itsemurhia kuin koskaan. Sillä kaikki joiden naama vetää vakavaksi, ovat menettäneet ja paljon.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.