Käyttätymisvähemmistö pahoinpiteli pojan, joka moitti meluamisesta bussissa.

0

14-vuotias koululainen joutui metelöimisellään muita bussimatkustajia häirinneen maahanmuuttajataustaisen ryhmän väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi Nurmijärvellä maanantaina (07.11.).

Bussi oli matkalla Nurmijärveltä Nukariin, ja useimmat matkustajat olivat koululaisia. Bussin kuljettaja oli puuttunut tilanteeseen, mutta vasta pahoinpidellyn koululaisen vanhemmat ilmoittivat poliisille. Asiaa tutkii Hyvinkään poliisi.

Asiasta kertoi Iltalehti 09.11.2016.

Ilmapiiri, jossa koululaiset joutuvat tänään opiskelemaan, poikkeaa massamaahanmuuttoa edeltäneestä. Ns. yksintulleet pakolaislapset ovat Suomessa ollessaan myös oppivelvollisuuden piirissä. Heidän iäkseen rekisteröidään se minkä ovat ilmoittaneet, ja lääketieteellisiä tarkasteluja tehdään harvoin. Vasemmiston taholta turvapaikanhakijoiden ikätarkastuksia pidetään ihmisoikeuksia loukkaavina.

Silloin kun ikätarkastuksia on tehty, 70% tarkastetuista on havaittu aikuis-ikäisiksi, vaikka ovat ilmoittaneet olevansa lapsia. Ruotsissa on myös päätetty uskoa turvapaikanhakijoiden omia ilmoituksia, ja onkin aiheutunut huolta pituuskasvun puuttumisesta alle 18-vuotialla. Ilmiöille ei ole löydetty selitystä.

Luokkatovereitaan ikääntyneemmät, mahdollisesti sotilaskoulutusta ja sotakokemusta epämääräisissä armeijoissa omaavat ”yksintulleet” ovat lisärasite koulujen henkilökunnille: Opettajien aikaa ja huomiota kuluu oppimishaluttomien ja turhautuneiden poikalasten kaitsemiseen, ja fyysisissä yhteenotoissa nämä ovat opettajia vahvempia, voivat olla pidempiä ja tukevampiakin.

Suomalaiset lapset ovat kouluissa 5-6 -vuotiaista alkaen miltei parikymppisiksi, mikäli keskiasteen ammatillista koulutusta ajeta hallituksen toimesta alas. Kun maahanmuuttajia pyritään jakamaan tasaisesti koko maahan, koululaisemme joutuvat kaikki nämä vuodet, 10-12 vuotta ilman jatko-opintoja, olemaan samoissa tiloissa helposti raivostuvien ja ikänsä takia heitä fyysisesti vahvempien ”yksintulleiden” kanssa. Konfliktitilanteissa, joita nämä eivät todellakaan pyri välttämään, matut esiintyvät yleensä joukkona, ja tarvittaessa hälytttävät paikalle isojaveljiään ja serkkupoikiaan.

Seuraavat suomalaiset sukupolvet näyttävät siis joutuvan viimeistään peruskoulun ala-asteella pelottelun ja alistamisen kohteiksi vähemmistön taholta, joka pitää itseään jonkinlaisina valloittajina, joille toisuskoisten tulee mukisematta alistua. Tilannetta pahentaa se, että viranomaiset ovat usein po. käytösvähemmistön suhteen hampaattomia, ja puolueellisia.

Matu-oppilaiden vanhemmat saattavat myös painostaa opettajia, ja heidän lapsensahan on aina oikeassa. Tapahtumat Nurmijärven-Nukarin koulubussissa ovat siis osa laajempaa syndroomaa: Koko suomalaisen koululaitoksen vakavaa järjestysongelmaa. di-gold

 

Hyvinkään Aamupostissa pahoinpitelystä 09.11.2016.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.