Suuri raitiovaunu onnettomuus lontoossa

Seitsemän ihmistä on kuollut, kahdeksan kärsii vakavista vammoista ja ainakin viisikymmentä loukkaantunut etelä-Lontoossa Croydonissa raitiovaunun kaaduttua. Vaunuissa olleet ihmiset jäivät kyljellään makaavan raitiovaunun uumeniin jumiin ja paikalla olleet yli 70 palomiestä saivat tehdä tosissaan töitä, että saivat loukkaantuneet ulos vaunuista.

Syyksi kaatumiselle epäillään ylinopeutta. Raitiovaunu kaatui kurvissa missä oli 20km/h nopeusrajoitus. Raitiovaunukuski on pidätettynä tällä hetkellä ja miestä epäillään taposta. Hätäkeskus sai tapahtuneesta ilmoituksen kello 6.10 aamulla.

  • Ajatukseni ja rukoukset kaikille niille, jotka ovat kärsineet tästä hirvittävästä tapaturmasta, joka on tapahtunut Croydonissa, sanoi Britannian pääministeri Theresa May.
    
    
    
    

 

One thought on “Suuri raitiovaunu onnettomuus lontoossa

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.