Nuoriso häiriköi sotaveteraania Porvoossa.

2

Porvoon Kevätkummussa asuva 96-vuotias sotien veteraani Armas Maasto on joutunut öisen häirinnän ja ilkivallan kohteeksi kotonaan Porvossa. Sotaveteraaniyhdistyksen puheenjohtaja on veteraanin turvana tänä iltana (11.11.), mutta ongelma ilmeisesti jatkuu.

– Kohtuutonta, että rintamalla olleen kaverin tarvitsee pelätä nulikoita, sanoo tilanteesta tuohtunut Porvoon sotaveteraanien puheenjohtaja Tuomo Kankkunen. Hän sanoo ilmoittavansa häriköinnistä poliisille ja menevänsä veteraanin seuraksi tulevaksi illaksi.

Myös Nurmijärvellä asuva tytär Sisko Hovilampi sanoo olevansa todella huolestunut ja järkyttynyt. – Isä kertoi soittaneensa sängystään peiton alta poliisille. Hän ei ollut uskaltanut laittaa valoja päälle. Hovilampi sanoo olleensa yhteydessä Järvenpään poliisiin ja kuulleensa, että vanhusten häiriköinti on nyt yleistä.

Maastosta tämä on käsittämätöntä. – Tietäkää, mitä nuoriso tekee, hän viestii vanhemmille. Hovilampi perää toisten ihmisten kunnioittamista niin sotaveteraanien kuin muidenkin.

Asiasta kertoi Uusimaa 11.11.2016.

2 KOMMENTIT

  1. Jahas. Nuoriso tarvii vissiin sitä remmiä mitä ei lapsena ole saanut. ”Ken kuritta kasvaa se kunniatta kuolee”. Se on näidenkin ihmistaimien kohtalo. Ja siitä on syyttäminen heidän vanhempiaan. Ei lapsi tarvitse ”kavereita”. Lapsi tarvitsee ”vanhemmat”.

  2. Kasvattakaa kakaranne, jotteivat ole häpeäksi isänmaalleen, nämä kakarat saavat tuta, kun tavoitetaan. Somaalit ovat oikea viidakon poppoo, niiden kakarat häiriköivät julkisilla paikoilla ja julkisissa kulkuvälineissä. Niiden korvia viiltävää kirkumista joutuu kuuntelemaan joskus niin kauan, että pinna palaa. Ne ovat kuin mölyapinat viidakon puissa ja aikuiset eivät tee mitään. Sain kuulla, että kotona vasta tulee väkivaltainen kuritus niillekin riviöille. Mokomakin salakavala sakki.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.