Espoossa uhkaava kerrostalopalo, poliisi epäilee tahalliseksi

2
Google street view
Mainos

Länsi-Uudenmaan poliisin rikostutkinta selvittää lauantaina 12.11.2016 illalla tapahtunutta asuntopaloa.

Poliisille tuli ilmoitus 12.11.2016 noin klo 19.35 hätäkeskuksesta, jonka mukaan Reviisorinkatu 5 D -rappukäytävässä on runsaasti savua. Tapahtumapaikalla todettiin, että yhdessä viisikerroksisen talon huoneistoista oli tulipalo. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos huolehti palon sammuttamisesta.

Tapahtuma-aikaan lähes kaikissa kyseisen rapun huoneistoissa oli asukkaita. Pelastuslaitos järjesti asuntoihin kohdistuneen savualtistuksen vuoksi hätämajoituksen osalle asukkaita. Kenenkään ei todettu loukkaantuneen palossa.

Mainos

Paikalla tehdyissä tutkimuksissa todettiin, että palo oli todennäköisesti sytytetty tahallisesti.

Asiaa tutkitaan poliisissa törkeänä tuhotyönä.

L: poliisi/tiedotteet

Mainos

2 KOMMENTIT

  1. Olisko uus-suomalaiset tehneet nuotion olohuoneen lattialle? Niinkuin aikoinaan Hervantaan. Toinen porukka oli kerännyt pihalta multaa ja tehnyt perunapellon olohuoneeseen. Asunnoista löytyi myös lammas, sika ja kanjoja. Tosin, eri asunnoista mutta kuitenkin. Se oli sitä silloista aikaa…

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.