6 thoughts on “Susihavainto Espoon nuuksiossa?

 • 14.11.2016 at 08:55
  Permalink

  No, nyt nuo kolme sutta voivat olla missä vain. Suden reviiri on noin 60km halkaisijaltaan ja se kierretään noin kolmessa päivässä. Joten, kolmen päivän päästä voi Nuuksiossa odotella samojen susien uudelleen havainnoitia.

  Eikös olekkin mukavaa kun EU-sudet ovat levinneet jo noinkin etelään? Ja jos ihmiset nyt vasta ne näkivät, niin niitä on sielä 10-kertainen määrä. Antaahan rauhoitetun suden levitä niin saas nähdä koska ensimmäiset urbanisoituneet löytyvät Töölönlahdesta (sinnehän on suora reitti) tai bulevardilta.

  Reply
 • 14.11.2016 at 14:33
  Permalink

  Nuuksio on paras paikka susille, sillä Siikajärven vokista arveltiin syksyllä karkureiden menneen mehtään välttelemään palautuslentoa. Krokotiileja odotellessa.

  Reply
  • 8.2.2017 at 21:58
   Permalink

   Kaveri rakensi mökkiä venäläiselle liikemiehelle nuuksioon vuosia sitten, oli aamulla noin viiden aikoihin mennyt ulos kahville ja sikarille , kauhistui kun karhu kulki ohi 50 m päästä, vuosi oli 2007.

   Reply
 • 8.2.2017 at 21:47
  Permalink

  Kävin tänään kävellen nöykkiön lähikaupassa, paluumatkalla susi kulki metsän laidalla pimeän omakotitalo tontin pihamaalta hurjaa vauhtia kohti latokasken peltoa, etäisyys noin 15 metriä, juoksi suoraan pellolle latokasken asuinaluetta kohti, eläin oli iso ja vaalea ja vauhti kova.

  Reply
 • 8.2.2017 at 21:52
  Permalink

  Kävin tänään kävellen nöykkiön lähikaupassa, paluumatkalla susi kulki metsän laidalla pimeän omakotitalo tontin pihamaalta hurjaa vauhtia kohti latokasken peltoa, etäisyys noin 15 metriä, juoksi suoraan pellolle latokasken asuinaluetta kohti, eläin oli iso ja vaalea ja vauhti kova. Pelotti vähäsen, mutta se ei katsonut yhtään sivuunpäin vaan jatkoi sitä vauhdikasta sujuvaa juoksua.

  Reply
 • 8.2.2017 at 21:55
  Permalink

  Kävin tänään kävellen nöykkiön lähikaupassa, paluumatkalla susi kulki metsän laidalla pimeän omakotitalo tontin pihamaalta hurjaa vauhtia kohti latokasken peltoa, etäisyys noin 15 metriä, juoksi suoraan pellolle latokasken asuinaluetta kohti, eläin oli iso ja vaalea ja vauhti kova. Pelotti vähäsen, mutta se ei katsonut yhtään sivuunpäin vaan jatkoi sitä vauhdikasta sujuvaa juoksua.Sudet on ihan jees, mutta näin lähellä asutusta outoa, ehkä läpikulkumatkalla.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.