Saido Mohamed Helsingin asuntolautakunnan varsinainen jäsen: Oikeudessa ollut kaksi velkomusasiaa vireillä maksamattomista vuokrista

Saido Mohamed (Vihr.)  on Helsingin asuntolautakunnan varsinainen jäsen, erikoiseksi asian tekee vireillä olleet asiat Helsingin käräjäoikeudessa.  Kantajana toiminut Helsingin kaupungin asunnot Oy on hakenut vuokrasuhteen purkua/korvausta.

Helsingin Asunnot Oy on vetänyt kummatkin haasteensa pois ennen oikeuden käsittelyä. Helsingin Asunnot Oy on ollut kantaja 17.12.2013 ja 29.1.2016 tulleiden käräjäoikeuden päätöksien mukaan. Näin ollen kun kantaja on vetänyt haasteensa pois ei ole tullut tuomiota Saido Mohamedille.

Oikeuden asiakirjoista selviää Helsingin asunnot Oy:n hakeneen kummassakin tapauksessa vuokrasopimuksen purkua ja korvauksia. (artikkelin lopussa oikeuden asiakirjat)

 

Helsingin asuntolautakunta kertoo omilla sivuillaan lautakunnantehtävistään seuraavaa:

”Asuntolautakunta hoitaa Helsingin kaupungin asuntohallintoon kuuluvia tehtäviä. Lautakunta muun muassa vahvistaa asukkaiden valinnat kaupungin omistamiin vuokra-asuntoihin ja huolehtii kunnalle kuuluvista korkotukilainoituksen tehtävistä. ”

Helsingin Kaupungin sivuilta ei löydy Saido Mohamedin nimeä asuntolautakunnan jäsen listasta (päivitetty 22.06.2016 11:01)

 

Uutisoimme aikaisemmin Mohamedin yhteydestä Kelan 44000 euron petokseen. Käräjäoikeuden asiakirjoista paljastuva todistajan lausunto, missä todetaan Mohamedin käyttäneen Kelalta petoksella huijatut yli 44000 Euroa itse. 

saido-oikeuden-paatos-1saido-oikeuden-paatos-2

 

8 thoughts on “Saido Mohamed Helsingin asuntolautakunnan varsinainen jäsen: Oikeudessa ollut kaksi velkomusasiaa vireillä maksamattomista vuokrista

  • 16.11.2016 at 16:40
    Permalink

    Onko siis ehkä niin, että hänen vuokranmaksukykynsä heikkeni heti, kun lapsilisien tulo Kelalta loppui vuonna 2013?

    Reply
  • 16.11.2016 at 18:58
    Permalink

    Kas ,kun ei valita suoraan kaupunginjohtajaksi.Ei ole tyhmyydellä tässä maassa mitään rajaa.

    Reply
  • 16.11.2016 at 20:20
    Permalink

    Saatana, että tuo sössö niinistö vielä käy nussimassa tota ammattivarasta, ainahan täällä Suomessa on menty halpaan noiden suhteen. Niin, että julkisuuteen, jotta voidaan kivittää – sharian lain mukaisesti.

    Reply
  • 16.11.2016 at 21:46
    Permalink

    Aivan järkyttävää somalin nuolentaa.
    Mitä toi asia jätetään silleensä tarkoittaa käytännössä?

    Reply
  • 17.11.2016 at 05:21
    Permalink

    KOKOOMUKSEN JA VIHREIDEN ”HALLITESSA” HELSINKI ON VAJONNUT TODELLAKIN ALAS, AINAKIN MORAALISESTI JA EETTISESTI AJATELTUNA!!! JOS VÄHÄN PENKOISI, TAI EHKÄ VAAIN RAAPUTUSKIN RIITTÄISI, VOISI LÖYTYHÄ VAIKKA MITÄ TÖRKYÄ… RIKOKSIAKIN …??? MAAMME PÄÄKAUPUNKI ALKAA OLLA MM. KORVAAMATTOMALLA MALMI-HÖRHÖILYLLÄÄN, VALEHTELULLA JA KAUPUNGIKNJOHTAJAN HENK. KOHT. AHNEUDELLA KUORRUTETULLA PAHUUDELLA HÄPEÄKSI KOKO SUOMELLE!!!

    Reply
  • 19.11.2016 at 17:59
    Permalink

    Piiperö niinistön suojatti. Kyllähän vihreälle mustakin maistuu…

    Reply
  • 3.11.2017 at 08:55
    Permalink

    Onko siis ihme että väkeä lappaa Afrikasta täysihoitoon? Ei pienintäkään vastuuta mistään vaan kaikki painetaan villaisella! Vihreät sen kun painaa!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.