Radiokanava soitti Mikki Hiiri merihädässä: Vakava huomautus JSN:ltä ”ihmisarvon loukkaamisesta”

5

Radio Suomipop on saanut vakavan huomautuksen Julkisen sanan neuvostolta.

Radion aamujuontajat soittivat Välimereltä pelastetuista Eurooppaan pyrkijöistä kertovan uutisen tehosteena Mikki Hiiri merihädässä -lastenlaulua ja vitsailivat asiasta. Neuvoston mukaan se loukkasi Eurooppaan pyrkijöiden ihmisarvoa. 

Neuvosto piti rikkomusta vakavana, koska se tapahtui uutislähetyksessä, koska se oli harkittua ja toistuvaa ja koska sama ohjelma oli saanut äskettäin langettavan päätöksen vastaavanlaisesta ihmisarvon loukkaamisesta.

Asiasta kertoi: Mtv 17.11.2016.

5 KOMMENTIT

 1. Kohta ihmisten pitää lakata hengittämästä ettei se loukkaa jonkun ihmisarvoa no huh huh saatana soikoon.

 2. Minusta tuli nyt myös suomipopin kuuntelija, hyvä että huumoria löytyy. Kohta täällä Suomessa on kuin Venäjällä, Pohjois-Koreassa, kaikkea mitä sanotaan julkisesti noista elintaso pakolaisista on rasismia. Rasismia on sananvapauden kieltäminen. Kyllä nämä kyttääjät saavat vielä ansionsa mukaan.

 3. Suomen lasten Aapinen (WSOY) toim.Kaisa Hälinen, kuvitus Rudolf Koivu
  8.painos Kouluhallituksen hyväksymä 6.3.1951

  Pepen merimatka

  Pepe oli musta kuin musta on musta,
  Se herättäisi meissä vain kummastusta.
  Hän oli syntynyt neekeriksi
  Ja tullut niin mustaksi juuri siksi.

  Uljaana kerran hän merille lähti,
  laivana vain tynnyri ja kompassina tähti,
  airoinansa käsivarret eikä muuta mitään.
  Tuuli häntä kuljetteli kauas,kauas itään.

  Kolmen tunnin kuluttua tuli aika nälkä.
  Siitä syntyi tietystikin sangen kova pälkä.
  Pepe huusi täyttä suuta, kunnes laiva saapui
  Juuri sillä hetkellä, kun tynnyrikin kaatui.

  No niin. Tämä aapinen löytyy kirjahyllystä. Seuraavaksi varmasti aloitetaan suuret kirjaroviot! Tähän tietysti palkataan lisää poliiseja. Ei lopu hommat viranomaisilta, kun kyseessä ovat kantasuomalaiset rasistit, rasistiset laulut, rasistiset kirjat, rasistiset ajatukset jne.

 4. Naurettavaa toiko on ihmis arvon loukkaamista salli mun nauraa melkoinen neuvos hahaa.noi ei tiedä paskan vertaa mistään.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.