Transatlanttinen kauppa- ja investointisopimus TTIP on kuollut.

4

Saksan liittokansleri Angela Merkel ja väistyvä USA:n presidentti Barack Obama tapasivat tänä iltana. Tätä kirjoitettaessa pressitilaisuus jatkuu yhä.

Tärkein ilmoitus koskee Transatlanttista kauppa- ja investointisopimusta TTIP:ta: Angela Merkel on juuri kertonut, että sopimusta ei solmita. Donald Trumpin valinta Yhdysvaltain Presidentiksi alkaa toden teolla nykymään jo ennen kun hän on aloittanut virassa. di-gold

Asiasta kertoi Iltasanomat.

4 KOMMENTIT

  1. Erinomaista. Siinä sai taas Halla-ahokin näpeilleen. Pankkiirien juoksupoika nuoleskeli sopimuksen puolesta, muttei tarpeeksi syvään. Ja ans kattoo ny, tuleeko paikkaa ensi vaaleissa edes valtuustoon.

    • Mikä TISA? Näköjään sitä mukaa kun äly voittaa niin on taas joku keksitty neljän kirjaimen akronyymi mikä pitää torpata.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.