Sisäministeri ärähti vihapuhe ”somessa” on räjähtänyt käsiin!

Vihapuhe sosiaalisessa mediassa on lähtenyt käsistä pahemman kerran.  Monelle on tullut arkipäivää vihan lietsonnasta. Kehitys on huolestuttava ja tähän vihapuheen kitkemiseen ollaan nyt käyttämässä huomattavia lisäresursseja Kertoo Sisäministeri Paula Risikko.

sinisalo1
Kansalainen.fi uutisoi 15.11.2016

– Olen erittäin iloinen, että tämä tärkeä asia etenee. Lisämäärärahalla vältettäisiin poliisien määrän merkittävä väheneminen vuoden 2016 lopussa, sisäministeri Paula Risikko sanoo.

– Viharikosten määrä on Suomessa kasvanut hälyttävää vauhtia. Emme saa turtua tällaiseen rikollisuuteen, Risikko painottaa.

Lisäresurssilla parannettaisiin myös poliisin suorituskykyä, vahvistettaisiin nettipoliisitoimintaa, varmistettaisiin kokoontumislain noudattamisen valvontaa, väkivaltaisiin ääriliikkeisiin liittyvä tutkintaa ja seurantaa sekä ääriliikkeiden torjuntaan liittyvää kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä.

Sisäministeri Risikko: Poliisin lisäresursseilla kitketään vihapuhetta ja viharikoksia

Sisäministeriö on esittänyt valtion täydentävään talousarvioesitykseen lisämäärärahaa poliisille ja suojelupoliisille. Määrärahaa esitetään suunnattavaksi muiden muassa väkivaltaisen ekstremismin, ääriliikkeiden laittoman toiminnan ja vihapuheen ennalta estämiseen ja tutkintaan sekä terrorismin torjunnan tehostamiseen. Lisämäärärahalla voitaisiin turvata 200 määräaikaisen poliisin töiden jatkuminen.  Sisäministeriö                                                                                           sinisalo2
welling-vihapuhe

16 thoughts on “Sisäministeri ärähti vihapuhe ”somessa” on räjähtänyt käsiin!

  • 22.11.2016 at 16:02
    Permalink

    Vihapuhe valtion taholta kantasuomalaisia kohtaan valtamedian suotuisalla säestyksellä on lisääntynyt jyrkästi.Täällä ei saa suomalainen omassa maassaan sanoa mitään negatiivista maahantunkeutujista ilman että joku mielisairas suvaitsevaksi itseään nimittävä alkaa syyttelemään rasistiksi.Tällaiset maamme mädättäjäsuvakit saisivat hävetä sitä mitä ovat tekemässä tälle maalle.Totuus on uusi vihapuhe.P.S. MV-lehti on paras.

    Reply
  • 22.11.2016 at 16:49
    Permalink

    Samaa mieltä! Jos kritisoit muuttajia tai jopa sitä politiikkaa, jota migri harjoittaa, olet rasisti. Jos sovellat Suomen lakia muuttajiin olet rasisti! Mitä keinoja enää on jäljellä?

    Reply
  • 22.11.2016 at 17:50
    Permalink

    Kuvitteleeko sisäministeri että puheet loppuu kun sensuuria lisätään ??? Ei lopu, ei varmasti. Suomen korruptiohallitus ja virkamiesjohto tullaan saattamaan tuomiolle, kyse on ajasta. Hallitus tekee näemmä kaikkensa, jotta totuus saataisiin kitkettyä ja valta pidettyä roistojen käsissä. Niinkuin sanonta menee; totuus ei pala tulessakaan, pätee tässä erittäin hyvin. Suomen kansa tietää, mitä laittomuuksia hallinto on tehnyt…mediasylikoiran avustuksella. Nämä tiedetään……aika käy ja lähtölaskenta on alkanut.

    Reply
  • 22.11.2016 at 18:13
    Permalink

    Lapsellista puuhastelua valtionjohdon taholta. Poliisin resurssien väärinkäyttöä sekä laitonta sananvapauden sensurointia. Tälläinen ”sivistysvaltio” kuin Suomi on lähtenyt jo aikaa sitten Pohjois-Korean sekä DDR:n viitoittamalla tielle. Yksityisten kansalaisten toimintaa ja sanomisia seurataan, annetaan rangaistuksia ja yritetään pistää yksilö kerrallaan porukka ”aisoihin”. Onko tullut kertaakaan mieleen oma toimintanne siellä ministeriöissä ja päättävillä paikoilla. Te sössitte jatkuvasti asiat aina vaan huonompaan suuntaan. Pistätte kansan maksamaan päättömät päätöksenne ja yritätte lapsellisesti hiljentää ihmiset naurettavalla sensuurillanne. Ei kiinnosta tippaakaan enää maksaa veroja tähän hölmölään!

    Reply
  • 22.11.2016 at 18:21
    Permalink

    Todella täällä on vielä sananvapaus ja täällä voi vielä puhua suunsa puhtaaksi. On todella ajan kysymys milloin suvakki paskat ja työtään tekemättä jättävät päättäjät törmää kadulla kohtaloonsa. Tai joutuvat muuten hyökkäyksien kohteeksi. Se, joka haluaa vahingoittaa jotakuta penkoo jopa perheen muiden jäsenten olemisen ja liikkeet.
    Mitä sellainen ihminen välittää seurauksista, jolla ei ole mitään menetettävää, työtön, toimeentulon rajamailla hoippuva. Vankilassa varmaan leppoisa olot, voi opiskella, kuntosalit ja säännölliset ateriat lämpimät asuintilat. Näitä syrjäytyneitä ja somessa pahaa mieltä/oloa purkavia riittää pilvin pimein.

    Reply
  • 22.11.2016 at 19:16
    Permalink

    Suomi ei ikinä taivu monikulttuuriseksi. Päättäjät ja viranomaiset, olette pellejä, sionistien marionettejä. Tiedätte tämän itsekin, koska yritätte pelolla, vainolla ja valheilla kansan vaientaa. EI ONNISTU, tämä loppuu aikanaan tavalla tai toisella.

    Reply
  • 22.11.2016 at 19:44
    Permalink

    Esimerkki 1: Paula hyvä, kansa ei ole tyytyväinen hallituksen toimiin.
    Esimerkki 2: Paula perkeleen persreikä, kansaa vituttaa nyt rankasti hallituksen toimet.

    Kummalla esimerkillä asia menee paremmin perille ja jättää tulkinnannan varaa vähemmän että jos hallitus ei tee suunnan muutosta niin ”nenäpäivä” lähestyy?(Nenäpäivä=kansa jopa saattaa kiihtyä eurooppalaiseksi sivistyneeksi mielenosoittajaksi ja rupeaa polttamaan autoja kadulla, heittelemään polttopullolla poliiseja ja paskomaan/kusemaan hallituksen kuvien päälle narikkatorilla).

    Itse ymmärtäisin esimerkki 2 puheen välittömänä muutoksena, joten eikö rupea tuntumaan siltä että vihapuheeseen on aihetta ja jopa persujen takinkäännön jälkeen perusteltua.
    Pahimmat oikeat vihapuhujat tuntuvat olevan ns. vihapuheen vastustajat.

    Reply
  • 22.11.2016 at 19:55
    Permalink

    Neuvo sisäministerille: Lopettakaa sanan- ja mielipiteenvapauden ja kokoontumisen rajoittaminen. Antakaa keskustelun ”velloa” vapaana ja kaikkien mielipiteiden tulla esille. Ei kansa ole niin tyhmää että se ei osaa erottaa oikeata väärästä.
    Tällä sensuuripolitiikalla joka jo nyt on käynnissä ette saavuta muuta kuin enemmän ja enemmän ongelmia. Ei totuutta ole kopskaan voitu missään tukahduttaa, se voidaan joksikin aikaa sulkea kannen alle mutta se kytee siellä ja lopulta tulee ulos. Jos luette hoistoriaa niin huomaatte kyllä että näin on aina käynyt. Ja tulee aina käymään.
    Minulle opetettiin lapsena että ”ei suuret sanat suuta halkaise”. Sana on väkevämppi kuin miekka, se on aina ollut ja tulee olemaan.

    Reply
  • 22.11.2016 at 23:52
    Permalink

    Onko risikko piilo juoppo, joskus näyttää niin alkorähjäiseltä. Voi hyvinkin tissutella illat pitkät. Varmaan jo siitäkin pelosta, että saako totuuden puhujat aisoihin. Ja varsinkin siitä pelosta, että eliitti menettää valtansa. Varmaan välillä yrittää tsempata, kun on pirteämmän näköinen. Lääkärinä hänellä on mahdollisuus kipata muutakin alas tai suoneen.
    Mulla oli alkosiskoja työtovereina, kyllä säälitti katsoa heidän kamppailua jaksamisen kanssa. Entäs se lemu, joka heistä lähti, tupakansavulla yritetty peittää.
    En halveksivat alkoholisteja, ymmärrän, että monikin juo turhautumiseensa, kun eivät jaksa taistella ja pitää puoliaan riistoa vastaan. Eikä kukaan auttava ymmärrä, että ongelma on yksinkertainen – rahattomuus, asunnottomuus ja yksinäisyys – syrjäytyminen.
    Jos ihmisellä ei ole rahaa, mihinkään muuhun kuin asuntoon, masennus tulee väkisin. Ihminen ei voi harrastaa mitään, käydä missään kodin ulkopuolella, ei ostoksilla, korkeintaan ostamassa jotain epäterveellistä syötävää, mahdollisimman halpaa. Onko se mitä elämää, jos pitää odotella vain seuraavaa rahapäivää.
    Tämän minä haluaisin, että eliitti paskaporukka, joskus joutuisi omakohtaisesti kokemaan. Se päivä vielä tulee, minä uskon niin.

    Reply
  • 23.11.2016 at 00:04
    Permalink

    Risikolle lähti tänä aamuna tämä sähköposti. Onko tämä ”vihapuhetta”? Jos on, niin hyvä.

    Sisäministeri Risikko!

    Miksi helvetissä ette puutu siihen, että kirkko suojelee laittomasti maahan tulleita ja myös laittomasti tänne jääviä islamisteja? Onko teillä oma lehmä ojassa eli hyödyttekö taloudellisesti siitä, että näitä meille suomalaisille vihamielisiä ”ylempiarvoisia” otetaan tänne? Ainakin Petteri Orvon akka ja Nasima Razmyar hyötyvät, Orvon akan Lakiverstas koettaa saada kielteisiä turvapaikkapäätöksiä nurin suomalaisten rahoilla, Nasima on Viittakivi Oy:n hallituksessa ja nostaa hyvää liksaa sieltä. Molemmat näistä ovat jäävejä tekemään päätöksiä asioissa, joista itse hyötyvät. Monia muitakin omaan fikkaan vetäjiä siellä eduskunnaksikin kutsutussa mätäpaiseessa varmasti on, eivät vain toimi yhtä röyhkeän avoimesti kuin nuo kaksi.

    Kirkko huoraa täysin surutta ja suojelee näitä islamisteja, mutta suomalaisista se ei välitä. Meille isänmaallisille on täysin selvää se, että te maanpetturipoliitikot ajatte kansallisvaltio Suomen hävittämistä sionistien käskystä ja sen kansan tuhoamista Kalergisuunnitelman mukaisesti. Lisäksi moni teistä vetää omaan fikkaan siinä sivussa luullen olevansa varastamansa omaisuuden ansiosta turvassa sitten, kun Suomi lopullisesti romahtaa. Voin kertoa, ettette ole! Nimittäin, sionistit omistavat niin rahan kuin velankin luontioikeuden ja voivat vaikka huomenna ilmoittaa euron olevan arvoton. Ette usko, vai? No, bolshevikit tekivät sen tempun jo kerran kaapatessaan Venäjän itselleen. Vanhasta ruplasta tuli yhdessä yössä paskapaperia. Lähes kaikki vallankumouksessa mukana olleet bolshevikkijohtajat olivat kasaareja, siis sionisteja. Aivan kuten teitä käskevät USA:n ja Israelin sionistitkin, jotka maailmanvaltaa havittelevat. Bolshevikkien todellisen taustan on kertonut Aleksandr Solženitsyn.

    Suomi tarvitsee Islannin kaltaisen kansannousun, sillä muuten sen paremmin kansallisvaltio kuin sen kansakaan ei tästä teidän petoksestanne hengissä selviä. Islannissa niin talousrikolliset kuin rikolliset poliitikotkin pantiin vankilaan ja demokratia palautettiin maahan. Niinpä Islanti toipui ennätysajassa konnien tekemistä vahingoista, jotka olivat lähes 11-kertaiset BKT:hen nähden.

    Tämä tapahtuu vielä Suomessakin, siitä voitte olla varma. Suomalaisilla on pitkä pinna mutta kun se katkeaa, niin maanpettureilla menee sen jälkeen todella huonosti ja siitä saavat maanpetturit syyttää vain itseään. Eduskunnassa ei ole kovin montaa rehellistä poliitikkoa, joka oikeasti pitäisi suomalaisten puolta.

    Inhoten ja halveksien,

    Eero Tillanen

    Reply
  • 23.11.2016 at 02:08
    Permalink

    Tunkekaa se vihapuhe höpöty haitariinne. Suomen laki ei tunne sanaa tai käsitettä vihapuhe. Näin ollen siitä ei mitään tuomiota voida antaa.

    Reply
  • 23.11.2016 at 08:50
    Permalink

    Nyt tarvitaan kansan herääminen ja nousu, nukkujat herätkää! Hallituksen mädät ministerit eivät aja meidän SUOMALAISTEN etuja. Katsokaa mitä maailmalla jo tapahtuu!

    Reply
  • 23.11.2016 at 11:26
    Permalink

    Ymmärtäköhän Risiko edes sitä perusasiaa että miksi ihmiset ärsyyntyvät tai ovat vihaisia? Jos ihminen on onnellinen ja tuntee olevansa turvassa niin mitähän Risiko tuumailee, onkohan SOME silloinkin täynnä hänen määrittelemäänsä ”vihapuhetta”? Vai olisiko mahdollista että ihmiset SOME:n sijaan keskittyisivät elämään omaa elämäänsä?

    Ymmätääkö Risiko sitä asiaa mistä puhuu?

    Reply
  • 27.11.2017 at 16:19
    Permalink

    Kannattaisikohan sipilän ja kumppaneiden katsoa peiliin.

    Reply
  • 27.11.2017 at 19:05
    Permalink

    Kaikkin mihin toi RUSAKKO ja NERG TARTU on katastrofi Suomen kansalle Ei YKSIKÄÄN KOKOOMUKSELAINEN Jatkoon vaalien jäljen !!!

    Reply
  • 27.11.2017 at 20:18
    Permalink

    Vain totaalinen idiootti tukkii varoventtiilin painekattilasta, varsinkin kun itse on paineen lietsonut kiehumispisteeseen saakka. Se varoventtiili on sanan- ja mielipiteenvapaus ja painekattila tämä maa. Itseään saavat syyttää jos joskus saavat Ceauseskujen kohtalon kansan käsissä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.