Hampaita kiskottu, turpiin vedetty, mutta turvapaikkaa ei irtoa.

1

Migri on antanut tiedotteen somessa kohua herättäneestä tapauksesta, jossa turvapaikkaa hakeneelle irakilaiselle annettiin kielteinen päätös huolimatta suorastaan eeppiselle tasolle yltäneestä kohtelusta kotimaassaan. Kirjaamme tähän parhaat palat:

  • Kulmahampaat revitty,
  • käteen porattu,
  • lyöty veitsellä,
  • hinattu auton perässä,
  • leikattu vatsa auki miekalla.

Tämä jeremiaadi ei saanut Migriä heltymään, vaan bumerangi tuli:

Maahanmuuttovirasto hyväksyy tosiseikkana, että sinuun on kohdistunut pahoinpitelyä repimällä kulmahampaasi, poraamalla käteesi, lyöden sinua veitsellä, vetämällä sinua auton perässä ja leikkaamalla vatsasi miekalla auki.”

Maahanmuuttovirasto ei ole hyväksynyt kertomustasi siitä, että tulet tapetuksi shiiamilitioiden — toimesta. Pelkosi ei ole objektiivisesti perusteltua.”

Kamaluudet olivat tapahtuneet jo v.2012, ja päätöstä lähteä Suomeen mies kypsytteli viime vuoteen asti. Vaikka turvapaikkapäätöksen perusteluissa myönnetään em. asiat tapahtuneiksi, ei edes oleskelupaa herunut tälle kovan onnen pojalle. Kun asiasta on noussut kohua, Migri on tehnyt po. päätöksestä jälkitarkastuksen.

Tarkastuksen mukaan osa miehen kertomusta on hyväksytty ilman uskottavaa näyttöä. Päätös on siitä huolimatta oikea. Irakilainen on valittanut päätöksestä, ja oleskelee yhä Suomessa.

Asiasta kertoi Helsingin Sanomat 25.11.2016.

425962_v1

1 KOMMENTTI

  1. Onko yksikään rajat auki öyhöttäjä pysähtynyt miettimään koko muslimitulvan lähtökohtaista paradoksia?

    Joka toinen tulija sanoo olevansa shiia jonka sunnimilitia kiusaa hengiltä ja joka toinen sanoo sunni ja olevansa karussa shiioja.

    Tältä pohjalta meidän siis tulee ottaa vastaan jokaikinen muslimi, sekä sunnit että siiat. Kun kaikki maailman muutama miljardi muslimia on lopulta Suomessa niin homma on sitten ratkaistu. Yksikään musulmaani ei tule enää vainotuksi lähi-idässä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.