Riku Rantala kävi Ylen aamu-tv:ssä esittelemässä uuden Vientituotteen ”kaarnalaiva” katso ja hämmästy

Riku Rantalan esittely uudesta vientituotteesta sai monet suomalaiset hieraisemaan silmiään aamutuimaan.

Riku Rantala pyrkii mahdollistamaan turvapaikanhakijoille yrittämisen ja tämän projektin seurauksena syntyi tämä uusi ”Nokia” Kaarnalaiva. Rantalan usko tuotteeseen on vankkumaton ja eikä nää mitään estettä ettei kaarnalaiva olisi jo vuonna 2017 maailmankartalla Suomen johtavana vientituotteena.

Helsingin pörssi on tänään pysynyt rauhallisen vakaana, suuria heilahduksia ei olla nähty tuotteen paljastamisesta huolimatta.

Ylen toimittajan ilme on hieman hämmentynyt Rikun paljastaessaan tämän suuren vientituotteen.
Haastattelun voi katsoa alla olevasta videosta, tämän hämmästyttävän tuotteen paljastaminen tapahtuu videon 3:40min kohdalla.

http://areena.yle.fi/1-3856470

5 thoughts on “Riku Rantala kävi Ylen aamu-tv:ssä esittelemässä uuden Vientituotteen ”kaarnalaiva” katso ja hämmästy

 • 2.12.2016 at 13:18
  Permalink

  No nyt nämä laivanvarustajat pääsevät pois sosialiturvan piiristä mukaan yhteiskuntaan veroja maksamaan. Ei muuta kuin diskorahat pois niiltä ja samat SOTU- ja vakuutusmaksut ulosottoon kuin muiltakin yrittäjiltä.

  Nyt nämä professorit pääsevät toteuttamaan itseään laivanvarustajina. Markkinointikin on hoidettu jo valmiiksi. Kun ostaa 100 tällaista kaarnalaivaa Suomesta niin niistä saa sidottua itselleen patjan jolla voi yrittää Välimeren ylitystä kohti parempaa pohjolaa. Joku tietysti hukkuu aina silloin tällöin, mutta hänen taloudellinen panoksensa Suomeen on jo saatu siinä vaiheessa. Saman malliin kuin eläkeiän nostamisella saavutettiin se että satoja ihmisiä kuolee enemmän kuin ennen, ennenkuin he ehtivät nostaa euroakaan eläkettä.

  Tälle jos saisi vielä Sipilän ja lastensa sekä sukulaisten siunauksen niin johan se nostaisi Suomen uuteen nousuun. Laitetaan Sipilän veljenpoika toimitusjohtajaksi niin näkyvyyskin on taattu.

  Reply
 • 3.12.2016 at 01:36
  Permalink

  Menkää katsomaan Sitä videota…Siinä Juoppo Rantala Tunnustaa että Suuri osa niistä Tänne Tulleista…OVATKIN……. ELINTASO PAKOLOISIA…!!!!!

  ELIKÄ…Juoppo Plösilö….ONkin….Omien entisten oksennuksien mukaan…..Näköjään….ITSEKIN….RASISTI..!!!!!..

  NONIIN..!!!!!…..SUVAKIT…Eikös Tuolle Juoppo Rasistille….Pitää Järjestää HETI POTKUT !!!!

  Reply
 • 4.12.2016 at 06:45
  Permalink

  Tuotesarjan nimi ”Life Seeker” on vähän vaillinainen. Oikea olisi ”Free Life Seeker” – siksihän he täällä oikeasti ovat.

  Reply
 • 10.12.2016 at 22:34
  Permalink

  Nimetön kritiikki haittaa Neuvostoliiton tyylistä aivopesua Suomessa – vaihtoehtosivuston ylläpitäjäksi paljastui hyvämaineisen lakifirman toisinajattelija
  Täällä Suomessa valitettavasti vaikuttaa siltä, että sosiaalinen media on vaara Hesarin propagandakoneistolle, kirjoittaa Raku Rintala kolumnissaan.

  Raku Rintala
  Julkaistu: 10.12. 2:00

  MATKOILLANI ihailin joskus Burman sotilasjuntan lehteä The New Light Of Myanmaria, joka on yksi maailman sensuroiduimmista, propagandistisimmista ja korruptoituneimmista medioista.

  Enää ei tarvitse kadehtia burmalaislehteä. Suomessakin levitetään nyt yhtä absurdeja teorioita ja valheita – vailla vastuuta tai pätevyyttä. Me kaikki tunnemme ihmisiä, jotka nielevät Helsingin Sanomien ja Yleisradion uutiset samaan tapaan kuin jotkut neuvostoliittolaiset luottivat Pravdaan.

  Burmassa tapasin myös nimettöminä toimivia nettiaktivisteja, jotka onnistuivat koodeillaan ohittamaan sotilasjuntan palomuurit ja luomaan Facebook- ja Hotmail-yhteyksiä muuhun maailmaan. Pöyristyin: he olivat todellisia järjestelmän vihollisia, joiden alhaisena tarkoituksena oli tuoda ihmisille propagandakoneiston ulkopuolista tietoa. Luonnollisesti ilmiannoin nettiaktivistit Burman valtiolliselle poliisille.

  TÄÄLLÄ SUOMESSA valitettavasti vaikuttaa niinikään siltä, että sosiaalinen media on vaara järjestelmämme välttämättömälle propagandalle ja aivopesulle.

  Minäkin tiedän hyvin, millaista on joutua somen ja vaihtoehtomedioiden riepottelemaksi. Perustimme Startup Refugees -nimisen kaarnavenetehtaan, joka yrittää edistää pakolaisten työllistymistä tuomalla heille toimintaa, joka mielestämme vastaa heidän kykyjään ja potentiaaliaan. Kimppuumme hyökkäsivät milloin minkäkin kriitikon kaapuun verhoutuneet toisinajattelijat.

  ETENKIN PÄIVÄN BYROKRAATTI -SIVUSTOLLA minusta esitettiin kriittisiä väitteitä.

  Koska taustani on fasistisessa kyttäyksessä, selvitin kostokseni tämän anonyymin vaihtoehtomedian ylläpitäjän. Hämmästyin: kyseessä oli hyvämaineisen asianajotoimiston menestyvä asianajaja. Useinhan ajatellaan, että netissä aivopesun vastaisen toiminnan taustalla on epäonnistuja, jolla ei ole enää mitään menetettävää.

  Kun toisinajatteija, oli hän sitten vaikkapa asianajaja, levittää vaihtoehtoisia näkökulmia ja esittää kritiikkiä, mistä ihmeen oikeudesta on kysymys? Tietenkin peräänkuulutan ennakkosensuuria mutta myös nimettömänä toimivan kriitikon velvollisuutta vastata toiminnastaan valtamedian politbyroossa ennen julkista lynkkausta.

  Voiko joku kertoa edes yhden esimerkin, miten internetin nimetön puskista ampuminen, toisinajattelu ja kritiikki muka edistävät yhtään mitään Suomessa?

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *