Yle listasi ”valhemediat”: Yksi mediatalo nousi esiin räikeimpänä tapauksena

Yleisradio listasi artikkelissaan ”valhemedioita” 
Valheenpaljastaja: Varoituslista valemedioista – älä luota näihin sivustoihin.

Yle:n Päätoimittajan Atte Jääskeläisen sensuuri ja mielipidevaikuttaminen on saanut Suomalaiset takajaloilleen. Yleisradio kuitenkin itse listasi ”valhemediat” Atte Jääskeläisen mustallelistalle. (emme julkaise Jääskeläisen listaa) Jääskeläisen ”mustalista” oli Yle:n pakko tehdä, koska Jääskeläinen ei pysty näihin medioihin vaikuttamaan.

Todellisuudessa nämä pienet mediat/julkaisut on juuri niitä riippumattomia lähteitä kansalle, mistä totuuden voi lukea ilman kenenkään ohjailua. Pienemmät mediat eivät ole millään tavoin kytköksissä mihinkään hallinnoimaan tahoon, eikä saa rahoitusta toiminnalleen  poliittiselta tahoilta.
atte-jaaskelainen-yle
Yle joka saa noin 500 miljoonaa euroa verotuloista ja rahoituksen päättävänä tahona toimii Hallitus ja Eduskunta. Ei ole ihme että Atte Jääskeläinen on ostettavissa Pääministerin pyyntöihin sensuroida uutisia, onhan hänenkin työpaikkansa hallituksen ja eduskunnan päätöksistä riippuvainen. Tästä voimme jokainen päätellä voiko Yle tuottaa riippumatonta uutispalvelua.

Viimepäivien ”paljastukset” tämän todistaa, ettei valitettavasti Yle ole pystynyt tuottamaan uutispalveluita ilman poliittista ohjailua.

Valhemedia Yle tuottaa uutisia poliittisen johdon ohjailemana jonka käytännössä toteuttaa Atte Jääskeläinen. Yle:n toiminta on jo pitemmän aikaa ollut räikeää mielipidevaikuttamista ja sensuuria Atte Jääskeläisen johdolla.
Tämä mediatalo ei ansaitse verorahoja suomalaisilta valheellisten uutisten tuottamiseen.

Suomessa toimivat valhemediat:

yle-logo


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *