Toimittajalle potkut v.2014, kirjoitti Sipilästä.

Yrittäjäsanomien ja yrittäjät.fi:n toimittaja Teppo Kuittisen työsuhde irtisanottiin hänen kirjoitettua pääministeri Juha Sipilän yrittäjäpäivillä pitämästään puheesta. Kuittinen oli myös haastatellut Sipilää, ja ottanut tältä suoraan hänen lausuntonsa. Uutisoiminen aiheutti kuitenkin jyrkän reaktion ”Sipilän esikunnasta”  lehden suuntaan. Tämän jälkeen Kuittisen työsuhde päättyi äkisti.

Parikymmentä vuotta toimittajan töitä tehnyt Kuittinen on talousasioihin erikoistunut freelancer, joka oli tekemässä vuoden sijaisuutta Suomen Yrittäjissä.

Asiasta kirjoitti Ilta Sanomat 01.11.2014.

 

7 thoughts on “Toimittajalle potkut v.2014, kirjoitti Sipilästä.

  • 3.12.2016 at 11:07
    Permalink

    Vittu, mikä diktaattori, voiko tuota paskaläjää enää kukaan sietää. Hän kuvittelee, että voi vaientaa, kiristää ja läksytää ihmisiä samaan tapaan kuin heidän uskonnollisessa yhteisössään. Tuo ääliö pitää saada ulos päättäjän paikalta.
    Täältä Suomesta on lähdettävä, jos tuollaiset saavat olla täällä noin korkeissa viroissa. Yrittää vaientaa valtamediat ja sammuttaa ihmisoikeuksiin kuuluvan sananvapauden. Hörhö kusipää, varmaan lapsuuden ajoilta aivopesty, koska kostaa nyt koko kansalle.

    Reply
  • 3.12.2016 at 19:53
    Permalink

    sipila tekee mita juutalaiset se haluaa tekevan, sipila yrittaa suomea vakisi sotaan

    Reply
    • 4.12.2016 at 07:22
      Permalink

      Juutalaiset eivät tähän liity mitenkään. Ihan on sipilän ylimielisyys lestaadiolaisuutta ja kepulismia.

      Reply
  • 4.12.2016 at 01:14
    Permalink

    Sipilä on vaarallinen henkilö Suomelle ja ennenkaikkea Suomalaisille.

    Reply
  • 4.10.2017 at 01:21
    Permalink

    Lestaadiolaisuudessa on piirteitä islamilaisuudesta. Se on todella ahdasmielinen uskonto ja myös naisia alistava. Vai mitä mieltä siitä, että naisen on vaan synnytettävä ilman ehkäisyä vaikka henkensä kaupalla. On paljon kirjoitettu, kuinka lessuisät käyttivät tyttäriään, raiskasivat niin nuorina, etteivät tytöt ymmärtäneet mistä oli kysymys. Näistä kirjoittelivat ”Elämä” ja ”Hymy” -lehdet paljonkin.
    Ja nyt sitten lessukat ovat äänestäneet ”profeettansa” koko Suomen surmaksi. Mies jolla ei ole järkeä eikä selkärankaa. Vastustamattomasti tulee mieleen sielunvihollinen, kun hänet näkee. Kaljuuntuisipa nopeammin niin kenties tulisi näkyviin 666.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.