Itsenäisyyspäivän avasi kynttiläkulkue 90-luvun laman uhrien muistolle

4

Kulkuessa muisteltiin 14500 itsemurhan tehnyttä suomalaista. Kulkue sujui hiljaisesti ja rauhallisesti.

4 KOMMENTIT

  1. Oiken. Rikolliset jotka ajoivat suomalaiset itsemurhaan ja tuhosivat tuolloin taloutemme pääsivät kuin koira veräjästä. Yksi toisensa jälkeen anoo armoa omaelämäkerroissaan kun kuolema kolkuttaa ovella.

  2. Ääri-vasemmistolaiset anarkistit taas varustautuneet asein hiriköimään kaupunkilaisia ja mielenosoittajia. Poliisi pidättänyt kaksi ääri-vasemmistolaista anarkistia.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.