Oulun poliisi etsii huijaria, oletko nähnyt?

2

Oletko nähnyt kuvan miestä?
Marco Löfin nimellä viimeksi Lounais-Suomessa liikkunut mies on poliisin etsintäkuuluttama ja saattaa käyttää muitakin henkilöllisyyksiä. Löfin epäillään syyllistyneen useisiin rikoksiin, mutta ei kuitenkaan vakaviin väkivaltarikoksiin.

Havainnot ja vinkkitiedot voi soittaa vihjenumeroon p. 0295 416 194 tai lähettää sähköpostitse vihjeet.oulu(at)poliisi.fi. Akuuteissa tilanteissa soitto 112 numeroon.

Miehen epäillään vuosien varrella huijanneen rahaa useilta hyväuskoisilta ihmisiltä. Jos olet joutunut kyseisen henkilön rikoksen uhriksi, niin pyydämme tekemään rikosilmoituksen lähimmälle poliisiasemalle.

Oulun poliisi

2 KOMMENTIT

  1. Ei ole kyseistä huijaria näkynyt. Ilmoituksen tekisin jos näkisin.

    Aasiasta toiseen, tänään on muuten eräs merkkipäivä ja liputuspäivä myös. Jean Sibelius syntyi 8. joulukuuta 1865. Jääkärimarssin säveltäjä muun muassa yms…

    • Muistakaa edes nämä päivät. A. Kivi 10.10. 1834. V.A. Koskenniemi. 8 .7. 1885. Kaarlo Kramsu. 22.12. 1885. Eino (hiukan kommunisti 😉 ) Leino. 6.7. 1878. Yms… lukijat vihjatkoon lisää 🙂

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.