Kairossa katedraalissa tuhoisa itsemurhaisku, Egyptin presidentti julkisti tekijän

Egyptin presidentti Abdel Fattah el-Sisi on kertonut iskun tehneen 22-vuotias Mahmoud Shafeq Mohamed Moustafa. Pommina oli ilmeisesti käytetty isoa määrää tnt:tä, arviolta 11 kiloa, mikä oli sijoitettu kappeliin. Iskussa on kuollut toistaiseksi 25 ihmistä ja haavoittunut 49. Suurin osa iskussa kuolleista tai loukkaantuneista on naisia ja lapsia.

Egyptin vähemmistö kristittyjä kohtaan isku oli verisin tänävuonna. Presidentti on julistanut 3 päivän suruajan iskun seurauksena.

https://www.youtube.com/watch?v=i_zEF1zNHOw

4 thoughts on “Kairossa katedraalissa tuhoisa itsemurhaisku, Egyptin presidentti julkisti tekijän

 • 12.12.2016 at 20:56
  Permalink

  26kg tnt:tä?? Kyllä minä muistan armeija ajoilta että kun laitettiin 1kg tnt:tä maahan niin pari isoa kuusta pomppasi 20m korkeuteen. Ja jos tuola kappelin sisällä olisi 26kg tnt:tä niin veikkaan että paineaalto olisi heittänyt kaikki seinät avariksi.

  Penkit olivat ehjiä ja ihmisetkin tunnistettavissa. Veikkaan että räjähteen määrä on reilusti yliarvioitu. Nykyisin tst-kentillä käytetään 125g tai 25og/räjähdys. Ei se kilo ollut sallittu aikanaankaan mutta vääpeli meinasi että pitää saada toden tuntua. Ja tulihan sitä.

  Reply
 • 12.12.2016 at 22:07
  Permalink

  Kiitos kommentista, juttuun eksynyt pieni lapsonen, eli ei ollut muutettu 26lb:tä kiloiksi. Juttua muokattu ja todellinen arvioita kilomäärä 11kg

  Reply
 • 14.12.2016 at 12:05
  Permalink

  Muslimit eivät lopeta tuota ikinä, ennen kuin teemme nämä terrori-iskut heille mahdottomiksi. Sittenkin he tekevät niitä toisilleen.

  Eikös Egyptikin ollut kristitty alue ennen kuin muslimit tunkivat sinne?

  Reply
 • 18.12.2016 at 07:42
  Permalink

  Kairon kristityt ovat kopteja , ja eivät hyväksy sionistisia oppeja , samoin Syyrian kristillisyys periytyi jo siltä ajalta kun lännen uskonnot olivat vielä Kreikan ja Rooman Jumalia, n yt se on tuhottu jotta ei siionistien oppien valheellisuus siellä paljastuisi uskonto yhteisössä. Syyriassa kauan aikaa elivät aika hyvässä sovussa erilaiset uskonnot mutta kun Amerikkalaiset sionistit tuhosivat ensin Irakin .Libyan ja sitten tuli Syyrian vuoro. Muslimien” käyrämiekka vallankumous” lähti heti MUHAMEDIN murhakiihkon jälkeen leviämän Pohjois Afrikkaa eteni aina Ranskaan saakka siellä suuressa verilöylyssä se pysähtyi. On Toursin taistelu 732. Ranska . Sinne islamin uskon koko maailman valloitus yritys silloin pysähtyi !

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.