Äärivasemmisto uhoaa Ps politikon Facebook seinällä: ”Hakkaaminen tuotti erityisen suurta mielihyvää”

17

Itsenäisyyspäivänä Jari Laine hyökkäsi marssijoiden kimppuun ja pahoinpiteli yhden marssijan, poliisi joutui käyttämään sähkölamautinta. 2015 itsenäisyyspäivänä poliisi joutui käyttämään paineilma-asetta joka osui Jari Laineeseen.

Jari Laine uhoaa Terhi Kiemungin Facebook seinällä  (Kuvakaappaus)
laine-2laine-1laine-3

Äärivasemmisto näyttää aktivoituneen huolestuttavalla tavalla, Laineen puheista voidaan päätellä, että äärivasemmisto jatkaa ja jopa lisää väkivaltaista käyttäytymistään.
Laine osallistui Vasemmistonuorten järjestämään vastamielenosoitukseen itsenäisyyspäivänä.

Äärivasemmisto muodostaa todellisen uhkan väkivaltaisilla hyökkäyksillään.

Vasemmistonuorten järjestämästä mielenosoituksesta Laine ”soluttautui” Vastarinnan marssille josta hyökkäsi marssijoiden kimppuun, poliisi sai taltutettua Laineen nopeasti.

Poliisi laittoin uhrin jonka kimppuun Laine hyökkäsi käsirautoihin ja sen jälkeen uhrin ja Laineen samaan poliisi autoon, Laine jatkoi pahoinpitelyä poliisiautossa lyöden uhria useita kertoja päähän, pahoinpitelyn uhrin ollessa käsiraudoissa.

Kiemungille lähetetty viesti
Kiemungille lähetetty viesti

Äärivasemmisto on ottanut kovemmat keinot käyttöön ja kohdistaa väkivaltaisen käyttäytymisen politikkoihin, kehitystä voidaan pitää huolestuttavana. Ilmiö on Suomessa uusi ja tähän asti on politikkomme saaneet olla ilman suurempaa pelkoa väkivallasta. Vasemmistonuorten järjestämä mielenosoitus on laukaissut nyt jonkin lukon pois äärivasemmistolaisesta toiminnasta ja nyt muodostaa todellisen uhkan politikkoja ja kansalaisia kohtaan.

Viranomaiset ovat tiedostaneet ääriliikkeiden ”radikalisoitumisen” ja keskusteluissa on ollut ääriliikkeiden kieltäminen. Pahamaineiset   varisverkosto ja takku.net kokoavat ja kannustavat väkivaltaisiin hyökkäyksiin ”toisinajattelevia” kohtaan. Jari Laine on aktiivinen kirjoittaja molemmissa kanavissa.


Pääministeri Juha Sipilä Tiedotti Eduskunnassa 29.9 saaneensa tappouhkauksia ja perheensä joutuneen uhkailujen kohteeksi

– Nämä ovat prosesseissa. Se on totta, että perhettä on uhkailtu, ja myös minua on uhkailtu, Sipilä sanoi eduskunnassa. Sipilän mukaan häneen on kohdistunut muun muassa tappouhkauksia.

Äärivasemmistolaisen Jari Laineen pidätys videolla kohdassa 1:0517 KOMMENTIT

 1. Mitä yhteistä on islamisteilla ja punikkianarkisteilla? Kaksi asiaa:
  – Molemmat ovat täysiä raukkoja ja uskaltavat käydä kimppuun vain, kun niillä on määrän tai yllätyksen kautta etulyöntiasema.
  – Molemmat osaavat tehdä hyvin vain yhden asian: Lämpimän paskan!

  • Unohdit yhden.Jos jäävät tappiolle niin silloin tarvitaan kiireesti rasisti natsi poliisi paikalle.Anarkistin anarkisuus katoaa siinä kohtaa ja tarvitaan valtion suojelevaa kättä,mutta silti valtio on lopetettava ja natsi poliisi lakkautettava.Kelaa eivät kumma kyllä ole vaatineet lopettamaan 🙂 outoa kun sekin on valtion yksi osa.Jarille tähän perään yksi kysymys:Oletko koskaan elämäsi aikana maksanut veroja palkkatyöstä.Kela ja sossu ei ole työpaikka.Noin vaan ajatuksena että Suomen paremmaksi tekeminen alkaa siitä että maksaa veroja joilla voidaan kustantaa palveluja ym..Taikaseinää kun ei ole olemassa.

 2. Korjataan nyt pikkusen ensinnäkin en ole lähettänyt Terhille uhkauksia.en kuulu äärivasemmistoon.en ole kirjoittanut ikinä viestiäkään takkuun ja lisäks oon sanonut julkisesti että tein virheen ku kävin ruotsalaisen natsin kimppuun maijassa.virheen jota kadun ja josta otan oikeudessa tuomion yhtään venkoilematta.
  En vastusta millään tavalla itsenäisyyttä juhlivia suomalaisia ainoastaan uus natsien vastarintaliikettä.mitä noihin viesteihin Terhin seinällä tulee ni provosoiduin se on ikävä kyllä mun heikkous.

  • Saa nähdä tyyppi kuitenkin oli just potkinut mua päähän ni ehkä se on lieventävä seikka.kyseessähän on poliisin puolelta törkeä virhe.yritin kaikkeni ettei mua oltais laitettu sen raivoavan natsin kanssa samaan autoon.metri kertaa metri tila ja kundi siellä täysin kuutamolla.siksi se oli raudoissa ku yritti toistuvasti lyödä poliisia.

  • Nuo uhoamiset kannattaa myös saattaa syyttäjän tietoon.Ei osoita katumusta ja on ylpeä teostaan.Kaverille tuli vuosi lisää siitä hyvästä.Tässä tapauksessa vielä ei ole lieventäviä asianhaaroja koska poliisiautossa jatkoi puolustuskyvyttömän hakkaamista.linnareissu tuosta pitäisi tulla jos ei niin aika moni tulee vetämään Jarin pandaksi aina vastaan tullessa.Eihän siitä saa kuin maks ehdonalaista jos ei Jarikaan saa kunnon tuomiota.

   • Jos se on sitä ”parempaa” väkivaltaa? Laine ja kumppanit syyllistyvät itse tismalleen samaan mistä natseja moittivat. Väkivaltaan. Siksi eivät ole yhtään sen parempia eikä fiksumpia, päinvastoin.

 3. No Jari, entä maahanmuuttokriittiset ihmiset joita oli suurin osa 612-kulkueessa. Ovatko hekin natseja, rasisteja vai pelkästään huolestuneita kansalaisia?

  • Vastarintaliike on perustajansa Holapan mukaan alkujaan koko 6.12 kulkueen takana.hyväuskoiset ihmiset luulee marssivansa itsenäisyyden kunniaksi vaikka tosiasiassa häpäisevät suomen itsenäisyyden osallistumalla uus natsien virittämään ansaan ja propaganda näytökseen.se ei kuitenkaan ole tavallisen marssijan syy ei tietämättömyydestä tai typeryydestä voi sakottaa.ideaali tilanne olis et koko suomi marsisi yhdessä niin oikeisto ku vasemmisto juhlistaen suomi neidon pääsyä upeaan sadan vuoden ikään.mut se tarkoittais sitä että ääriliikkeet kuten vastarintaliike on jätettävä pois marssilta.ei natsien paikka ole kulkueessa sen toki tajuaa jokainen joka ymmärtää että vastarintaliikkeen koko ideologia tähtää meidän itsenäisyyden myymiseen.

   • ” ymmärrän että teille persuille ja muille äärioikeiston reppanoille”. Sä olet reppana, tulet säälipisteitä kerjäämään hakattuasi nippusiteissä olevaa. Käyt Terhin seinällä uhoamassa, pyörit anarkistien ja muslimimatujen jengissä vastustamassa laillisia mielenilmaisuja (itis) yms.

    Omasta puolestani voin sanoa, että vaikka sinä tai kaltaisesi tyyppi olisi samassa tilassa niputettuna, ja minä en, niin persu ”reppanana” jättäisin sut kyllä rauhaan. Vapaassa tilassa jos päälle kävisit, tilanne olisi totaalisesti toinen.

 4. Jari Laine noi kuvakaappaukset ei näytä katuvan ”ihmisen” teksteiltä. Sairas toi teidän toimintatapa äärivasemmistossa TODELLA sairas!

 5. Jari. Ei se marssi ollut mikään natsimarssi, vaikka sen olisi järjestänyt itse H. Göring.
  Sen alullepani sinun kuvailema natsi, mutta marssin idea oli – kuten nimikin vihjailevasti viestii – 6.12. Se on Suomen itsenäisyyspäivä, ja tärkeä meille muille. Meille jotka olemme ihan normaalia väkeä, joille auktoriteetteja ei ole opetettu mörköinä ja jotka olemme jopa puhuneet sotaveteraanien ja kotirintamanaisten kanssa.

  Joten jos todella häpeät tekemisiäsi, niin vaikene. Lopeta natsien mainostaminen, väkivallan ihannointi ja lapsellinen uho.

 6. Voi Jari Jari… Oletko koskaan mietinyt mikä meni elämässä pieleen? Miksi näet kaikki muut natseina ja uhkana yhteiskunnalle ja sen rauhalle? Tuleeko mieleen yhtään tapausta jossa kansallismielinen olisi tuhonnut yhteiskunnan omaisuutta tai järkyttänyt sen rauhaa? Tai tuleeko mieleen yhtään tapausta jolloin kansallismielinen olisi hyökännyt ilman syytä jonkun kimppuun?

  Ja nyt vaikein: Tuleeko mieleesi yhtään syytä miksi kansallismieliset haluavat saada yhteiskuntamme muuttumaan jälleen suomalaisten asuinsijaksi?

 7. Jarin tuomio pitäisi olla kovempi kuin asemman jutussa tässä vastapuoli oli puollustus kyvytön. mutta niin anarkistit toimii 10 hyökkää 1 kimppuun. kun ei mies miestä vastaan uskalleta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.