”Generation Haraam”, -bosnialaistaustainen toimittaja varoittaa Euroopassa kasvavasta äärimuslimi-sukupolvesta.

Itävallassa toimittajana työskentelevä, Bosniassa muslimiperheessä kasvanut, Melissa Erkurt haastatteli Itävallan maahanmuuttajaperheiden lapsia, poikia, jotka käyvät itävaltalaista koulua. Hän järkyttyi tuloksistaan.

Nämä nuoret pojat ovat omaksuneet islamista etupäässä luettelon kieltoja, -ja mandaatin valvoa niitä. ”Itse uskonnon perusteista he eivät tiedä juuri mitään”, täsmentää Melissa Erkurt. Toimittajan kysyessä, mitkä asiat ovat haraam, uskovaisilta kiellettyjä, pojilta ei juttu loppunut. Jonkin kummallisen herätyksen saaneet muslimipojat länsimaisissa kouluissa ovat oppineet jyrkimmän tulkinnan mukaiset kiellettyjen asioiden listat, ja vahtivat etteivät muutkaan poikkea heidän opettajiensa tulkinnoista.

Kuvaan sopii, että haraam-säännöt koskevat nimenomaan tyttöjen pukeutumista ja käyttäytymistä. Pojat pidättävät itsellään ”länsimaiset vapaudet”, mutta omiin pyrkimyksiinsä soveltaen. Erkurt käyttää ilmiöstä nimitystä ”Generation Haraam”.

Haraam-sukupolvelle ei olisi ollut sijaa 1980-luvun Beirutissa, Kairossa tai Karachissa. Ei edes Kabulissa ennen neuvostoinvaasiota, ja maan asioiden menoa pois raiteiltaan. Jokin on mennyt muslimimaailmassa pahasti pieleen.  Taannoin ranskalainen toimittaja haastatteli nyt keski-ikäisiä Ranskaan 1950-luvulla nuorina tyttöinä muuttaneita algerialaistaustaisia naisia. Haastateltujen innostus näkyi heidän kasvoistaan, kun he muistelivat, kuinka ihanaa oli olla muslimityttö Ranskassa: Ranskalaisen tytön vapaudet mutta laaja yhteenkuuluvainen muslimisuku tukena. Nyt on toisin.

Tänään musliminuorten macho-käyttäytymiskulttuuri yhdistää islamilaisen takapajuisuuden ja länsimaisen kaupallisen viihteen naishalveksunnan rappeutuneimman tason. Euroopan maaperälle on tullut *monikulttuurin* sijasta *moni-kulttuurittomuus*. Kahden kulttuurin kohdatessa molempien huonot puolet yhdistyvät.

Länsimainen ympäristö ja sen globaali kaupallinen teknosysteemi tarjoavat sekä maahanmuuttajanuorille että eurooppalaisen kantaväestön jälkikasvulle sitä samaa p:skaa. Lopputuloksen kannalta ero on siinä, että länsinuori tietää etteivät mainokset ole totta. Matunuori luulee, että kaikki jotka eivät ole luusereita, elävät sitä elämää, kuin mainosten ruskettuneet karpaasit, jotka ohimennen korkkaavat juoman ja kähmäisevät kurvikasta blondia. Mamunuori tietää, ettei hän saavuta tuota haavemaailmaa SOL:n siivoojana Helsingin rautatieasemalla, eikä edes pizzankääntäjänä serkkupojan firmassa.

Hän etsii oikotien: Rikollisuuden. Nopeaa rahaa tulee myymällä huumeita tai tyttöjä, ja vaikkapa aseellisillä ryöstöillä. Hän tietää, etteivät ne ole ”halal”, mutta jihadistivärväri samassa lähiökorttelissa ei muistuttele häntä siitä. Sensijaan ohjataan musunuori pätemään yhteisöjensä tyttöjä kyttäämällä. Juuri siitä Melissa Erkurt raportoi.

Euroopan matunuoret ovat kahden kulttuurin välissä. Eniten heille lupaavat jihadistit.di-gold

 

 

Express 13.12.2016.

2 thoughts on “”Generation Haraam”, -bosnialaistaustainen toimittaja varoittaa Euroopassa kasvavasta äärimuslimi-sukupolvesta.

 • 14.12.2016 at 16:51
  Permalink

  Suomen poliisi tosiasiallisesti auttaa myös ääri-islamistien maahantunkeutumista meille.
  Magneettimedia kirjoittaa 14.12.2016 otsikolla ”Suomen poliisi aikoo jälleen estää maahanmuuttovastaisen mielenosoituksen” seuraavaa:

  ”Suomen poliittinen poliisi yrittää jälleen sabotoida maahanmuuttokriittisten aktivistien toimintaa. Samalla poliisi antaa vapaat kädet esimerkiksi äärivasemmistolaisille ja maahanmuuttajataustaisille mielenosoittajille.
  Suomen poliisi on viime kuukausien aikana vaatinut Internet-sensuurin tiukentamista, lainkuuliaisten maahanmuuttokriitikoiden painostamista ja maahanmuuttajarikollisuuden sensurointia.
  Lisäksi poliisi syyllistyi itsenäisyyspäivänä maahanmuuttovastaisen mielenosoittajan kidutukseen, minkä lisäksi virkavalta on ahdistellut yksittäisiä maahanmuuttokriitikoita sekä pyrkinyt estämään mielenosoituksia ennakolta.
  Kulttuurimarxilaiseksi Stasiksi tai Shomrimiksi taantunut poliisi päätti jatkaa tutulla linjalla heti itsenäisyyspäivän jälkeenkin.
  Tampereella oli tänään määrä järjestää Tamperelaiset ensin! –mielenosoitus vastalauseena kaupunkia riivaavalle pakkomonikulttuurisuudelle ja poliittiselle korruptiolle.

  Poliisi on antanut laittomasti maassa oleskeleville ”turvapaikanhakijoille” luvan järjestää suurmielenosoitus Tampereella kirkon ja joulutorin vieressä. Olisi siis luullut, että mielenosoituslupa torin toiselle laidalle myönnettäisiin myös lainkuuliaisille Suomen kansalaisille.
  Poliisin mukaan rikolliset maahantunkeutujat ovat kuitenkin jonkinlaisia kunniakansalaisia, joilla on erivapauksia Suomen kansalaisiin nähden. Siksi poliisi päätti, että tunkeutujat saavat osoittaa mieltään mutta suomalaiset eivät.

  Tamperelaiset ensin! –mielenosoitusta järjestänyt Marco de Wit kirjoitti aiheesta Facebookiin:

  ”Poliisin epäloogisuus on moninkertaista.
  Ensinnäkin poliisin ei pitäisi antaa paperittomien järjestää minkäänlaista mielenosoitusta, vaan välittömästi pidättää heidät ja palauttaa kotimaihinsa.
  Toiseksi poliisi epäloogisesti antaa paperittomien muslimien järjestää mielenosoituksen kirkon vieressä. Eihän poliisi ole antanut Suomi Ensin -yhdistyksenkään järjestää mielenosoituksia moskeijan vieressä.
  Kolmanneksi, samalla kun poliisi antaa laittomien maassaolijoiden järjestää suurmielenosoituksen se kieltää täysin laillisesti mielenosoituksia järjestäneen Suomi Ensin -yhdistyksen mielenilmauksen saman torin toisella laidalla.
  Tämä siitä huolimatta, että aiemmin poliisi on nimenomaan päästänyt anarkistit ja muslimit aivan Suomi Ensin -mielenosoitusten viereen.

  Poliisilla on siis valtava kaksoisstandardi. Matut ja anarkistit saavat järjestää mielenosoituksiaan missä tahansa ja miten tahansa samaan aikaan kun suomalaisten oikeutta järjestää mielenosoituksia jatkuvasti rajoitetaan.”
  Monet luulivat, että viranomaiset olisivat tulleet järkiinsä vuosi sitten räjähtäneen pakolaiskriisin myötä. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että hulluus ja korruptio vain kärjistyvät.”

  Artikkelissa on useita linkkejä jotka näkyvät vasta artikkelin avaamisella Magneettimediassa.

  Onko täällä Magneettimedia bannattavien listalla, kun yhdessä kaksi päivää sitten antamassani kommentissa oli linkki Magneettimediaan eikä se mennyt läpi ”?
  Jos näin on, niin tämä sivusto ei sitten ole juuri valtamediaa eli valemediaa parempi sivusto.

  Reply
  • 17.12.2016 at 16:26
   Permalink

   Jos kommentissa on useita linkkejä, eikä juuri muuta, siitä ei ehkä tykätä. Seuraamme myös Magneettia, eikä se ole millään epäsuosittujen listalla. Uutisia, jotka eivät kiinnosta yleisöä esm. jonkin suppean scenen ulkopuolella, emme suosi.

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *