Kielteisiä turvapaikkapäätöksiä voi kertyä useita samalle henkilölle.

3

Alman Hakimi  tekee lehtitietojen mukaan dokumenttielokuvaa. Kouvolan Sanomat kertoo, ettei  hänellä  ole laillista oikeutta olla Suomessa. di-gold

 

Kuvalähde: Kouvolan Sanomat.

3 KOMMENTIT

  1. Nyt pitäisi kaikkien ottaa joka paikassa valokuvia kaikista ”turvapaikan hakijoista”. Ja verrata niitä aikaisempiin valokuviin ja laittaa niitä julkisesti näytille facebookiin ja twittereihin ja muihin sosialisiin medioihin niin paljon kuin mahdollista.

    Vain siten tiedetään kuka on ollut missäkin ja koska. Ja näitä samoja kuvia käyttävät hyväkseen mysä Syyrian ja Irakin poliisi ja salainen palvelu. Myös Saudi-Arabian poliisi etsii suurta määrää henkilöitä. Se että jokaisen Suomessa oleskelevan valokuva on vähintää neljässä paikassa, siitä ei ole haittaa. Vain näin saadaan riittävästi tietoa maassa olevista henkilöistä. Ja vian näin päästään heistä eroon. Siis siitä luvattomasti maassa oleskelevasta matu-laumasta.

  2. Samantien ulos tuommoinen kehitysmaalainen maahantunkeutuja.Sillä ei ole oikeasti mitään hätää,kunhan tulee elelemään ihan pokkana toisten verorahoilla.Kyllä niin pistää vihaksi nämä loiset.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.