Tyttö alas 3.kerroksesta Espoon Leppävaaran Sellossa.

3

Leppävaaran aseman sivussa olevan ostoskompleksi-Sellossa tapahtui maanataina (12.12.)  vakava onnettomuus nuoren naisen pudottua Finnkinon teatterin liukuporraskuilussa kolmannesta kerroksesta. Poliisi ei ole kertonut tapahtuneesta juuri mitään.

Tapaus sattui  klo. 21.35. Finnkinon aula on maahanmuuttajanuorten tavanomainen hengailupaikka. Länsiväylä käytti sanontaa: ” Naisen voinnista ei ole tarkkaa tietoa, mutta hän oli pelastuslaitoksen saapuessa paikalle todennäköisesti elossa.”

Viranomaisten umpimielinen tiedotuslinja ihmetyttää.

Asiasta kertoi Länsiväylä 13.12. ja MV 17.12.2016.

3 KOMMENTIT

  1. Oliko kenties tyttö sanonut ”Ei” kun matu vonkasi seksiä?

    Koskahan suomalainen nuoriso ymmärtää ettei näiden kanssa kannata sosialisoida millään tasolla? Siitä ei ole muuta kuin loppuelämän harmia.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.