Suurlähettilään murhaaja on Mert Altintas, erikoisjoukkojen jäsen.

Anakarassa, taidenäyttelyn avajaisissa, Venäjän suurlähettilään Adrei Karlovin murhannut poliisi on 22 vuotias erikoiskoulutettu Mevlüt Mert Altintas, kertoo Pamela Geller.

altintas0000000

Asiasta kertoi Pamela Geller.

Turkin viranomaiset vahvistavat Andrei Karlovin murhaajaksi  Altintasin, ja että hän kuului poliisin erikoisyksikköön. Viranomaislähteiden mukaan Altintasilla epäillään olleen yhteyksiä Syyriassa toimivaan al Nusran rintamaan. Al Nusra pitää yhteyttäal Qaedaan, ja suhtautuu ”islamilaiseen valtioon” l ”ISIS-Da’eshiin” vihamielisesti.

Kertoi Iltalehti 20.12.2016.

Osa Suomesta Syyrian lähteneistä jihadisteista on liittynyt al Nusraan, ja järjestöllä on toimintaa siis Suomessakin. di-gold

3 thoughts on “Suurlähettilään murhaaja on Mert Altintas, erikoisjoukkojen jäsen.

 • 20.12.2016 at 00:32
  Permalink

  Suurlähettilään murhaaja tapettava tavattaessa.

  Adolf Fuhrer

  Reply
  • 20.12.2016 at 03:16
   Permalink

   Åååå kyllä putiini on oikeassa kun lähtee etsimään tämän käskyttäjää, on tietty luvattu paratiisissa kymmenen neitsyttä mutta haadesin portti sieltä vain aukeaa, kyllä viimeisetkin venäläiset jätti turkin yks hävittäjä, yks matkustajakone, yks suurlähettiläs jos saan arvata niin matanbuchus pistää keskikokosen ydinpommin johonkin turkin rajakaupunkiin ja syyttää venäjää, ihan väkisin lähiidästa ww3:n

   Reply
 • 20.12.2016 at 01:57
  Permalink

  Kertoo paljon islamistien halusta olla tekemisissä venäläisten kanssa jotka rakastavat koko sydämmestään kotimaataan sellaisenaan kun se on eivätkä hyväksy islamisaatiota.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.