Tutkija kysyy: Miksi islamistien annetaan vapaasti pitää kokouksia Suomessa?

Alan Salehzadeh on ehkä parhaiten terrorismiin perehtynyt tutkija Suomessa, ja kuulemme nyt häneltä erittäin vakavia varoituksia: Suomessa on enemmän jihadisteja suhteessa muslimien määrään, koska annamme heidän agitoida vapaasti väkivalta-oppejaan uskonnon varjolla.

Erittäin huolestuttavaa on tieto Muslimiveljeskunnan, Muslim Brotherhoodin, julkisesta toiminnasta Suomessa. Juuri tämä järjestö esitti ensimmäisenä suunnitelman Euroopan islamisoinnista maahanmuutolla ja lisääntymällä, ja on siten ”kaikkien al Qaedojen äiti”. mm. Osama bin Laden sai heiltä ohjeistusta ja inspiraatiota.

Salehzadeh:

Muslimiveljeskunnan kannattajat kokoustivat hiljattain Helsingissä kaikessa rauhassa. Paikalliset shiiat puolestaan ovat kutsuneet Suomeen poliittisesta islamista luennoivia johtajia kouluttamaan ja inspiroimaan heitä, tutkija listaa.

– Ihmettelen, miten tämä on mahdollista. Tämän kaltainen toiminta olisi pitänyt kieltää jo aikoja sitten. Poliittinen islam on aina vaarallista, ja kaikki sen aatteen kannattajat ovat minusta potentiaalisia tulevia terroristeja tai heidän tukijoitaan. Jos suomalaiset viranomaiset haluavat jostain syystä antaa radikaalin islamin edustajien kokoustaa täällä, olisi kaikkea heidän toimintaa vähintäänkin valvottava tiukasti.

Alan Salehzadeh kirjoitti asiasta  Iltalehden blogissaan 20.12.2016.

Hän varoittaa myös sotatoimialueelta palaavista jihadeista. Että he liikkuvat vapaasti ja voivat jatkaa kommunikointiaan terroristiorganisaatioiden kanssa, muodostaa vaaran. Terroritekoja voi tapahtua myös Suomen maaperällä. di-gold

 

8 thoughts on “Tutkija kysyy: Miksi islamistien annetaan vapaasti pitää kokouksia Suomessa?

 • 22.12.2016 at 18:46
  Permalink

  Suurempi vaara on suomalaisten ja muiden ’valkoisten’ harjoittama ehkäisy, jolloin kantaväestön määrä ei pääse lisääntymään. Lopettakaa siis ehkäisy, niin lukumääränne säilyy aina ylivertaisena maahanmuuttajiin nähden.

  Reply
 • 22.12.2016 at 19:12
  Permalink

  Tuskin oli Muslimiveljeskunta, joka esitti ensimmäisenä suunnitelman Euroopan islamisoinnista maahanmuutolla ja lisääntymällä. Kyllä se oli itse prophieta Mwhämmääd, äshläämin uskon perustaja, joka keksi ajatuksen al-Hijrasta. Se tarkoittaa juuri kristillisten alueiden valtaamista maahanmuuton ja lisääntymisen kautta, ja on yksi pyhän sodan dzihäädin muoto.

  Reply
 • 22.12.2016 at 19:40
  Permalink

  Polliisijohtaja käyttää lakkauttamisen syinä väkivalta ja vallankumouksellisuus. näistä samoista syistä pitäisi kieltää kaikenkainen islaminuskon harjoittaminen tässä maassa. Kumma että herra ylisheriffi unohti tämän kokonaan, taaskin!

  Reply
 • 22.12.2016 at 20:07
  Permalink

  Eilen illalla Berliinissä jouluvalot vaihtuivat hälytysajoneuvojen valoihin Saksan pääkaupungin jouduttua brutaalin hyökkäyksen kohteeksi. Tätä kirjoitettaessa menehtyneitä on 12 ja sairaalahoidossa 48 jouluostoksillaan hyökkääjän yllättämiksi joutunutta berliiniläistä. He eivät olisi voineet välttää terroriteon kohteeksi joutumistaan toimimalla toisin. He eivät olleet haastaneet riitaa kenenkään kanssa, he kunnioittivat kaikkien oikeutta elää omalla tavallaan, ja viettää omia juhlapäiviään. Ja sitten heitä vastaan hyökättiin.

  Uskonnollisten perinteiden ja tapojen kunnioittaminen ei ole enää Euroopassa itsestäänselvyys. Youtubesta voitte hakea videoita, joissa äärisuvaitsemattomat hyökkäävät ostoskeskuksen tms. tiloissa olevan koristellun joulukuusen kimppuun, ja pirstovat sen, -ja tämä tapahtuu Ruotsissa. Suvaitsemattomuus, brutaalius ja halu hyökätä erilaisten kimppuun on rantautunut Eurooppaan. Meillä ei ole enää rauhaa elää omalla tavallamme. Meillä ei ole joulurauhaa.

  Uutiset kertovat poliisin lisänneen näkyvää läsnäoloaan Helsingissä. Varmaankin syystä, -ei ne turhaan tule kaduille. Suvaitsemattomuuden uhka on tänään kaikkialla. Voiko sen vähentämiseksi ja tragedioiden estämiseksi tehdä jotakin?

  Euroopan medioissa kiertää vielä uutisversio, jossa Berliinin väkivallantekoa arvellaan ”Merkelin äärinationalististen vastustajien” tekemäksi. Herätkää jo: Suvaitsemattomuuden-vastainen kampanjointi on kohdistettu niihin, jotka ovat varoittaneet meihin eurooppalaisiin kohdistuvasta suvaitsemattomuudesta.

  Jo vuosikymmen sitten Berliinin juutalaisen seurakunnan esimies tuli julkisuuteen kertomaan, että hänen seurakuntalaisensa eivät enää uskalla käyttää uskonnollisia koruja tms. julkisilla paikoilla väkivallan pelossa, ja heidän koulujensa oppilaita väijytään ja uhkaillaan. Se oli silloin, nyt on kristittyjen vuoro. Suomessakin kuullaan ääniä, jotka vaativat pitämään ristit poissa näkyvistä, ja kouluja luopumaan joulunvietosta, -koska *suvaitsemattomat* niin vaativat.

  ”Ei saa antaa pelolle valtaa!” -Tämä neuvo on kuultu, mitä lienee tarkoittanut, mutta mille annamme vallan jos toimimme niinkuin peloittelijat ja uhkailijat tahtovat?

  Meitä vaaditaan luopumaan tavoistamme, olemaan näyttämättä uskontoamme kellä sellainen on, ja antamaan uhkailijoiden kailottaa omia ”pyhän sodan” kutsuhuutojaan toreilla ja kaduilla. ”Alistukaa, tai muuten…!”

  Berliinissä näimme eilen, mikä on se ”muuten”.

  Vapaus ja ääriuskonnollisista määräyksistä vapaa mukava elämä on asia, joka voidaan menettää. Ellei sitä puolusteta joka hetki.

  Jihadismi ei ole uskonto. Se on tapa käyttää ihmisten uskonnollisia asenteita heidän saattamisekseen tappelemaan toisiaan vastaan. Rajat-kiinni-mielenilmauksissa on ollut mukana maahanmuuttajia, ja heitä kuuluu rk:n fb-ryhmään. Olemme järjestäneet heille mahdollisuuden varoittaa yleisöä pseudouskonnollisesta takapajuisuudesta, jota levitetään nyt tehokkaasti, ja joka aiheuttaa uhkan Suomelle ja Euroopalle.

  Suomen ulkoministeri varoitti juuri: Terroristit haluavat aiheuttaa kaaoksen Eurooppaan. Tässä on asian ydin: 2000-luvulla terroritekoja ei tehdä huomion saamiseksi jollekin sairaalle asialle, tai kiristämiseksi, vaan itse teko on sotatoimi. Sillä levitetään kauhua ja epäjärjestystä. Euroopassa saattaa olla miljoonia jihadiin innostuneita, jotka ovat mukana meihin kohdistuneessa hyökkäyksessä.

  Asiaan pitäisi jollakin tavalla suhtautua? Rouva Merkelin luottavainen politiikka näytti nyt hedelmänsä Berliinissä!

  Reply
 • 23.12.2016 at 00:19
  Permalink

  Ei nyt pitäisi mennä tähän. Kyllä se rasistinen puhe on paljon vaarallisempaa kuin radikalisoituneet islamilaiset. Kun suomalaisilta saadaan rasistisen mielenilmaukset pois niin kaikki on kunnossa ja talous kukoistaa.

  Huh… Rupesi ihan oksettamaan kun ajattelikin tuota tavaraa jota meille koitetaan aivopestä.

  Sota on rauhaa!!!

  Nyt kaikkien pitää lukea kirja ”Vuonna 1984”, jos ette ole jo lukeneet.

  Reply
  • 24.12.2016 at 11:38
   Permalink

   Olet siis lujasti vasemmistoanarkisti Suvi Auvisen linjoilla.

   Hän suorassa TV lähetyksessö viimetalvena julisti näin.

   ”Rajat auki ja kaikki tervetuloa Suomeen”

   Kuinka kauan uskot Suomen ja suomnalaisten kestävän tuota politiikkaa ?

   Reply
 • 23.12.2016 at 10:51
  Permalink

  Tämä on vapaamuurareitten kaaoksesta järjestykseen ohjelma, jossa uusi maailmanjohtaja ottas vallan löopuksi

  Reply
 • 23.12.2016 at 10:52
  Permalink

  Tämä on vapaamuurareitten kaaoksesta järjestykseen ohjelma, jossa uusi maailmanjohtaja ottas vallan löopuksi, anttikirstus

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.