ISIS-Da’esh lupaa veristä joulua.

”Islamilainen kalifaatti” kehoittaa kannattajiaan, ns. yksinäisiä susia, hyökkäämään jouluna kirkkoihin ja eräisiin muihin kohteisiin.

Nimimerkeillä ”Abu Marya al-Iraq” ja ”Islamin pojat” julkaistuissa viesteissä  kutsutaan uskovaisia ”verisiin juhliin kristittyjen uutenavuotena”. Luettelot suositelluista kohteista käsittävät kirkkoja, kahviloita, marketteja ja julkisia paikkoja USA:ssa, Kanadassa, Ranskassa ja Hollannissa.

Kesäkuussa United Cyber Caliphaten” nimissä  jaettiin osoitelistaa 8318:n henkilöstä, joiden tappamiseen kehoitettiin.

ISIS-Da’esh on ilmoittanut, että Berliinissä maanantaina rekka-autolla joulumarkkinoille iskenyt Anis Amrin toimi heidän käskystään.  di-gold

Asiasta kertoivat Verkkouutiset ja Vocativ 22.12.2016.

 

Australiassa on estetty joulu-isku: http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/poliisi-esti-joulupaivaksi-suunnitellun-terrori-iskun-australiassa-kohteina-kaupungin-tarkeimmat-paikat/6237816#.WFzjepDtLdI.facebook

Oberhausenissa Saksassa pidätetty terroritekoa valmistelleet, kohde kauppakeskus: http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/saksan-poliisi-kosovolaisveljekset-pidatetty-epailtyina-terrori-iskun-suunnittelusta-kauppakeskukseen/6237802

3 thoughts on “ISIS-Da’esh lupaa veristä joulua.

 • 23.12.2016 at 10:07
  Permalink

  Tämä Daeshhan on päästään ihan sekaisin. Ensin pyydetään tekemään itsemurhaiskuja ja sitten ilmoitetaan että toimi heidän käskystään. Koittaisivat päättää jo. Ja mitäs hyödyttää lähettää listaa henkilöistä joiden kimppuun pitää hyökätä kun ne itsemurha-attentaatin tekijät ei kuitenkaan osaa lukea ja/tai kirjoittaa. Ne on niitä heikkolahjaisimpia.

  Jos tässä odotellaan sitä veristä joulua niin ei kai sitten muuta kun kuikuillaan daeshin väen tekemisä itsemurhia. Eikös sitenkin saa ne 77 viinirypälettä?

  Jaa että miten niin 77 viinirypälettä? Väitetään että viinirypäleet ovat jossain käännösten vaiheessa muuttuneet ”neitsyksi”. Voi siinä lukutaidotonta harmittaa kun kuolemansa hetkellä näkyy rypäleterttu muttei neitsyistä vilaustakaan. Tässä juuri nähdään se että koulutus ja sivistys ovat niitä asioita joihin kannattaa panostaa. Jos nimittäin ymmärtämättömät kääntävät asiakirjoja vanhasta kielestä uuteen, voi sattua juuri tämän tapaisia virheitä.

  Vähän sama asia kun se munkki joka kopioi nuottikirjoja: c-d-e-f-g-a-h-c. Kuka hoksaa epäjatkuvuuskohdan: h. Johtui ihan siitä että kopioivan munkin käsiala oli niin huono että hänen kirjoittamansa b tulkittiin h:ksi. Ja siksi se jäi elämään nuoteissa h:na.

  Reply
 • 23.12.2016 at 13:30
  Permalink

  Eivät ole viinirypäleitä, vaan rusinoita.

  Reply
 • 15.11.2018 at 07:20
  Permalink

  Mahdollinen Sipilän ajatuskupla tästä:

  ”Hyvä, tehkää verisiä iskuja Suomessa, niin mun turvallisuus-alan osakkeeni salkussani nousevat! Heh, ihmiset ovat niin idiootteja, sanoin valtaan astuessani, että tätä maata tulen johtamaan kuin yritystä. Idiootit eivät tajua, että tarkoitus on toimia niin, että itse rikastun (huutonaurua)!”

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.