Mv-lehti lahjoitti 2000 euroa Heikki Hurstin kautta vähävaraisille

2
tiina-ja-mv
Kuva: Pertti Nykänen

Ilja Janitskin: Annoin tiedottaja Tiina Keskimäelle jouluisen tehtävän “täältä kaukaa jostain”. Tiina Keskimäki otti yhteyttä Pertti Nykäseen joka läksi yhdessä mukaan kuvaamaan tapahtuman.

Heikki Hursti oli silminnähden iloinen lahjoituksesta ( artikkelin lopussa linkki Hurstin haastatteluun)
Kiitokset MV-lehdelle, tämä oli ihan upea yllätys. Tällaiset yllätykset saa aikaan semmoista hyvää mieltä ja kun tosiaan nytkin on lähetetty yli 300 ruokapakettia ympäri Suomen lapsiperheille, niin tällaiset lahjoitukset auttavat meitä jatkamaan ja antamaan myös sellaista toivoa, että tässä ei tehdä yksin, vaan tässä on iso joukko mukana yhteistyössä, Hursti kertoo  videossa.

”MV-lehti haastaa myös muut medioiksi itseään kutsuvat tahot hyväntekoon, ja lahjoittamaan vähävaraisille suomalaisille jotain.”

Mv-lehden artikkeli ja video Hurstin haastattelusta

 

2 KOMMENTIT

  1. Hyvä ja järkevä paikka. Hyvää joulua MV-lehti, Ilja ja MV-lehden henkilökunta. Toivoo: lukija

  2. Suomen poliittisen eliitin, virkamiesjohdon , poliisin, ns. valtamedian ja oikeuslaitoksen silmissä Ilja ja MV -lehti ovat kaiketi ihan kriminaaleja. Nuo tahot ovat kuitenkin vain mitätön osa tätä katajaista kansaa. Kansaa jonka ”tavallisista tallaajista” valtaosan mielestä Ilja on sankari, sananvapaus taistelija parhaasta päästä ja MV – lehti totuuden lähes ainoa äänessä oleva puoltaja tässä maassa. Kiitokset siitä sekä hyvän joulun sekä huikean hyvän uuden vuoden toivotukset kansamme sankarille ja äänitorvelleen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.