Koululaiset pakotettiin radikaali-moskeijaan rukoilemaan.

Monikulttuurisuus on edennyt Hollannissa jo kouluihinkin: Osana pakollista opetusta oppilaat on käytetty moskeijassa rukoilemassa. Heidän vanhempansa ovat raivoissaan.

Paikallislehti on tunnistanut video-otoksessa nähdyn rukoilun tapahtuneen  Ghulzar e Madina -moskeijassa Zwollen kaupungissa. Samassa moskeijassa tiedetään vierailleen säännöllisesti radikaaleja saarnaajia Pakistanista.

 Eräs tämän moskeijan puhuja on ollut M Anas Noorani Siddiqui, joka on herättänyt huomiota vaatimalla kuolemantuomiota profeetta Muhammedin pilkkaajille. Siddiqui pitää myös ei-islamilaisia hollantilaisia ”koirina tai jonain vieläkin pahempana”.

oppilaat22222Useimmat videolla näkyvät pakkorukoilevat koululaiset ovat ei-uskonnollista tai kristityistä perheistä. Oppilaiden vanhemmat ovat saaneet tukea Vapauspuolueen kansanedustaja Harm Beertemalta. Uskonnollisuuden vähentäminen kouluista on ollut perinteisesti vasemmiston vaatimus, mutta heidän kannanottojaan ei ole kuulunut,

Mikäli po. moskeijan henkilökunta ja aktiivit kävijät ovat saarnaajansa kanssa samaa mieltä pilkkaajien tappamisen oikeutuksesta, varhaisnuorille tyypillinen poikamainen pilailu ei ehkä olisi ollut riskitöntä?

Koulun opettajat kertoivat, Daily Mailin mukaan, että koulussa vierailleet opetuksen tarkastajat ovat kysyneet, ”miksi 4:nnen luokan oppilaat eivät ole vielä vierailleet moskeijassa?” Kyseinen koulu wollessa on siis jäänyt jälkeen opetussuunnitelmassa, niin että on ollut aihetta huomauttaa.  di-gold

 

Asiasta kertoi Daily Mail 29.12.2016.

http://https://www.facebook.com/OurEyeOnIslam/videos/1816323248633590/




7 thoughts on “Koululaiset pakotettiin radikaali-moskeijaan rukoilemaan.

  • 30.12.2016 at 08:34
    Permalink

    Yks asia on aivan varma: Meidän jälkeläiset eivät ikinä mene tuollaiseen paikkaan. Eivät ainakaan rukoilemaan. Noista paikoista pysytään oven ulkopuolella sanoi opettaja mitä tahansa. Tai antaa uskonnosta sitten vaikka ehdot.

    Jos lapsia mädätetään väärillä tiedoilla jo pienestä pitäen ja aivopestään väärillä mielikuvilla niin se on rikollista. Me kristityt emme tiedä kaikkea islamista koska sen perusluonteeseen kuuluu valehtelu, kuten juutalaisillakin. Ja siksi molemmista uskontokunnan henkilöistä pitää pysyä erossa niin pitkään kunnes kaikki on paljastettu.

    Kristityillä on raamattu jonka mukaan he elävät. Ja se pohjaa toisen kunnioittamiseen ja auttamiseen. Mitenkäs se olikaan näiden kahden uskontokunnan osalla?

    Reply
    • 1.1.2017 at 12:08
      Permalink

      Kristittyjen ei ole syytä ”pysyä erossa juutalaisista”! Meillä on sama Jumala ja sama Raamatun VT ja Raamatusta kumpuavat arvot! Islam on sitten jotain muuta, johon ei kannata lähteä mukaan millään tavoin!

      Reply
  • 30.12.2016 at 14:54
    Permalink

    Helsingissä lapsia käytetään moskeijassa koulun ev.lut uskontotunneilla tutustumassa islamiin. Tytöt huivitetaan ja imaami kertoo islamista ja tietysti siitä, että se on ” rauhan uskonto”. Näitä opetuskäyntejä tehdään ainakin Lönnrotinkadun moskeijaan.

    Reply
  • 30.12.2016 at 15:12
    Permalink

    Rikollista. Jos minun lapseni pakotetaan tuonne niin se on opettajalle lähtö tästä maailmasta.

    Reply
  • 30.12.2016 at 22:14
    Permalink

    Vastaavasti muslimit sitten kirkkoon rukoilemaan. Jos ei käy, ei sitten tarvi toisinkaan päin.

    Reply
  • 2.1.2017 at 16:49
    Permalink

    Usko, kohdistui se sitten mihin tahansa, on luuloa ja mielen sairautta.
    Epätodellisten mielikuvitus-asioiden ottaminen todesta on mielisairaus.

    Uskonto on heikkojen lapsellisten ihmisten hyväksikäyttöä ja henkistä pahoinpitelyä.

    Olipa uskonto kristillinen, islam, scientologia, valtio, nwo, tai mikä tahansa hatusta vedetty satu, on jokaisen henkilökohtainen lopputulos sama, johtaen sairastumiseen ja ennenaikaiseen kuolemaan. Ainakin tukka lähtee päästä ja aivoverenkierto heikkenee.

    Älkaa uskoko satuja. Mahdottomia tai yliluonnollisia asioita ei ole olemassa.
    Joulupukki ja sen kaverit ovat, sepitettyä Satua…

    Reply
    • 2.1.2017 at 20:21
      Permalink

      Tulet vielä hämmästymään, jos elinpäiviä riittää…

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.