Kolme surullista tarinaa vuodenvaihteelta

Pirkanmaan poliisi tutkii 10-vuotiaan tytön raiskausta, jossa epäiltynä on -94 syntynyt turvapaikanhakija. Teko oli tullut poliisin tietouteen joulukuussa, jolloin tytön isä oli tehnyt rikosilmoituksen asiasta. Itse teko tapahtui Pirkanmaalla kerrostalon pihalla. Tyttö ja turvapaikanhakija olivat tunteneet toisensa entuudestaan, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Hannu Kallioniemi. Turvapaikanhakijaa epäillään törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Oulun poliisi tutkii uudenvuoden yöltä kahden alaikäisen tytön seksuaalista hyväksikäyttöä ja raiskausta. Tekijät ovat poliisin tiedossa ja ovat ulkomaalaistaustaisia. Juttu on tutkinnan alkuvaiheessa ja poliisi ei kommentoi asiaa enempää.

Halisissa pahoinpideltiin uudenvuoden aaton iltana kaksi alaikäistä tyttöä . Paavinkadulla kävelleiden alaikäisten tyttöjen päälle aluksi suusanallisesti hyökännyt 20 hengen ulkomaalaisporukka jatkoi nimittelyn jälkeen hyökkäystä potkuin ja nyrkein. Tyttöjä oli uhkailtu myös raiskauksella ja alapään silppomisella. Tytöt olivat saaneet riuhdottua itsensä irti ja olivat päässeet juoksemaan karkuun. tytöt pääsivät piiloutumaan läheisiin puskiin ja onnistuivat pysymään piilossa poliisin tuloon saakka. Tapauksesta järkyttynyt äiti sanoi edessä olevan kriisiterapia ja välitön koulun vauhto.

12,565 total views, 2 views today

jarryd hayne a ’target’ for nfl bulliesIn football, things cheap jerseys are different. The most popular autographed footballs tend to be those carried (or signed) by running backs, wide receivers, and quarterbacks, not nose tackles and centers. Somebody must have broken the hockey jerseys rules Cheap NFL Jerseys to deserve these suspensions. If the rules were broken, there should have been penalties called and flags thrown. In addition, children should be getting at least 30 minutes of daily exercise to supplement their healthy eating habits. Limiting poor nutritional foods leaves plenty of room in a child stomach to fill up on nutrient dense foods.. While some patients recover within weeks, several others take years to get rid of the trauma related pain completely. Owing to its unpredictable results, there is no surety regarding the effectiveness of this therapy.. New England Patriots: Back LeGarrette Blount has scored a club record and NFL leading 15 rushing touchdowns. End Trey Flowers has three games with two or more sacks. EBNER: Well, like I said, I didn’t play football in high school I almost did my senior year and played a couple more years of Junior World Cups in college. Had a couple years left of college till I was going to graduate, and I didn’t want to leave to play professional rugby, so I just was going to finish my degree. Somebody from the NHL actually said to John Scott, what will your daughters think if you take this spot in the All Star game over somebody who is more Fake Oakleys deserving? And that was his breaking point. That was the moment in which John Scott decided, I’m going to go to this game because no one is going to try to.. The Jaguars’ defence were unable to contain the Dallas offence and in turn left too much for a young and inexperienced Blake Bortles Replica ray bans to do. With nearly 300 yards passing, Bortles had a statistically solid night, however his presence on the field failed to inspire much in his offence and so did little in impacting the final score.. Ever more to the point, I been really upset at the relative dearth of brown faces on the Disney channel. I mean ever since That So Raven went bye bye, and then Corey in the House did the same, there hasn been a African American with their own show on the Disney channel.. A pixel is an important building block of any type of resolution, and refers to a fake oakleys single point on the image. Pixels are small units that are used to show specific colors custom jerseys and shades when taken together in the thousands or millions, they form a complete image.

3 thoughts on “Kolme surullista tarinaa vuodenvaihteelta

 • 5.1.2017 at 09:47
  Permalink

  Oletus viher-vasuri-mädättäjien selitykseksi mamujen puolesta tuossa Halisten tapauksessa:
  röyhkeät kakarat olivat törkeästi nimitelleet, huudelleet ja houkutelleet väkivaltaan. Siis oma syy!

  Reply
  • 5.1.2017 at 20:51
   Permalink

   Joo, totta, mutta Mädätys on syvällä vihervasemmiston lisäksi myös sekoomuksen ja kepulien riveissä. Pienehkö? osa PS tyypeistä jakaa saman aatteen, toivottavasti tuovat julki nimensä ja kantansa ennen kuntavaaleja jotta saadaan nämä mädättäjät, tolppaset-teurajärvet yms. huitin sinne,heh, minne kuuluvatkin.

   Ehkäpä nämä akanat erottuvat jyvistä, kun Halla-aho varmistaa hakevansa PS puheenjohtajaksi…

   Reply
 • 5.1.2017 at 15:01
  Permalink

  Kovasti syyllistetään viher-vasureita ja demokraattista suomea rakentaneita tästä maahantunkeutujien aiheuttamasta vakavasta , ensisijaisesti tyttölapsiin kohdistuneesta uhasta, mutta eipä kerrota sitä, että suomen nykyinen poroporvarillinen hallitus veet välittää siitä, että rahvaan lapsia raiskaillaan. Kaikki Suomalaiset haluaisivat vain tehdä työtä ja elää ansioillaan ilman, että lapset eli tulevat veronmaksajamme ovat matujen saalistettavana.
  Porvarihallituksemme on päässyt tavoitteeseensa; Suomalaiset on saatu jaettua kahteen leiriin ja hallitus tehtailee uusia lakeja liukuhihnamaisesti Suomalaisten todellisten veronmaksajien alistamiseksi miljonäärijohtajiensa tahtoon.
  Ilmaista työvoimaa miljonääriyritysjohtajille on kohta saatavilla sote- uudistuksen myötä senkuin vain pärstäkertoimella valitsee, sanni-täti pitää siitä huolen stubin neuvojen mukaan..
  Mistähän johtunee, ettei julkisessa mediassa ei voi enää kirjoittaa huolestuneita mielipiteitä Suomen tulevaisuudesta, vaan kaikki mielipiteet sensuroidaan rasismina ja mielipiteitä mm. matujen raiskauksista ei julkaista lainkaan?
  Hallituksemme/kansamme edustajien jälkikasvun turvallisuus taataan vähien veronmaksajien kustannuksella, mutta mutta voivatko todellisten veronmaksajien lapset viettää turvallista lapsuutta / nuoruutta ??
  Tuo vihervasuri-mädättäjä- nimitys ei enää ole in, keksipäs tai muuta ajatteluasi realistiseksi Kaija, niin voidaan alkaa toteuttamaan demokratiaa, jonka olemme me Suomalaiset aikaansaaneet tänne pohjolan perukoille ihan itse ja vuosituhanten saatossa tänne ajettuina 🙂

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *