Axl Smithin kotivideot oikeuden puitavana, Tino Singh oli tietämätön bordellista asunnossaan.

Julkisuushenkilö Axl  Smithin kotivideot käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa 18.01. Syyttäjä vaatii Smithille ehdollista tuomiota ja sakkoja.  Rikosnimikkeinä on 32 salakatselua, kolme kunnianloukkausta ja kaksi yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämistä.

Asiamistajia on 32, kahden osalta teon syytettävyys oli vanhentunut ja kahdeksassa tapauksessa ei ollut riittävää näyttöä. Noin 20 po. kotipornovideoilla esiintyvää henkilöä on yhä tunnistamatta.

Smithin epäillään salakuvanneen patrnereitaan seksuaalisessa tilanteessa, ja levitäneen näin kuvattua materiaalia edelleen. Uhrinsa epäilty on tavannut ainakin osin sosiaalisessa mediassa.  Asianomistavia edustava lakimies kertoo rikosuhrien olevan hyvin ahdistuneita ja järkyttyneitä.

Axl Smithin tapauksesta raportoi Iltasanomat 05.01.2017.

Julkisuushenkilö Tino Singhin omistama asunto Helsingin Lönnrothinkadulla osoittautui bordelliksi. Toiminnan ollessa käynnissä, omistaja itse asui Hollannissa, asiasta tietämättömänä.

Helsingin rikospoliisi oli ratsannut asunnon kesäkuussa 2003 ja löytänyt sieltä kaksi venäläisnaista, jotka myivät seksiä. Taustapiruiksi epäillään kiinteistövälittäjiä, jotka nyt ovat joutuneet oikeuden eteen syytettyinä parituksesta.

Tino Sighin tapauksesta kertoi Iltasanomat 29.04.2005,

 
3 thoughts on “Axl Smithin kotivideot oikeuden puitavana, Tino Singh oli tietämätön bordellista asunnossaan.

 • 5.1.2017 at 20:30
  Permalink

  Saattaa tuntua hiukan tylyltä näitä naisia kohtaan sanoa että mitähän ihmettä heillä liikkui päässään kun lähtivät tällaisen ”naisten naurattajan” matkaan ja yhden yön seksiseuraksi? Toivottavasti elämä opetti nyt että jos istuu paholaisen kanssa pöytään kannattaa ottaa pitkä lusikka. No, nämä ovat vain videoita. Pahempaakin olisi voinut sattua.

  Ikävä kyllä on vain ryhmä naisia jotka hullaantuvat joko vallata, rahasta tai julksuudesta. Tai sitten näistä kaikista.

  Reply
  • 6.1.2017 at 11:51
   Permalink

   Tuolla aivottomien pintaliitäjien maailmassa näyttää vallitsevan kummalliset asenteet naisia kohtaan? Eikös taannoin ollut jokin skandaalien rypäs, kun ns. mediahenkilöt jäivät yksi toisensa jälkeen kiinni lapsiin sekaantumisesta tai vastaavasta?

   Reply
 • 7.1.2017 at 10:58
  Permalink

  Noi videot ovat jo yleisessä jaossa pitkin nettiä… TUleekohan tuosta lisätuomiota?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.