Susihavainto vihdissä

8

Vihdin kirkonkylällä nähty viikonlopun aikana kolmen suden ryhmä, nyt Otalampi FB ryhmässä huhutaan susien liikkuvan Vakkamäentiellä Otalammella. Myös vihdin Pääkslahdessa on tehty havainto.

kartta
Kuvakaappaus Google maps

Susihavainnot vihdissä ovat toistaiseksi olleet aika harvinaisia. vihdinuutiset kirjoittivat viimeksi havainnosta Vihtijärvellä 21.9.2016.

Susista ei tiedettävästi ole koitunut harmia vielä.

susi3
Kuvakaappaus Vihdin fb ryhmä

banner_money_v2_300x250

18,226 total views, 5 views today

Gilead continues to offer significant value even after almost quadrupling earnings year over year in 2014. Earnings should push up another 20% to 25% in 2015 yet the stock sells for just over 10 times forward earnings. For the six month period, selling, general, and administrative expenses decreased $224,000 or 3.7% to $5,870,000 as compared to $6,094,000 for the comparable prior year period. The decrease in SG expenses is due primarily to decreased stock based compensation on employee options and on non employee warrants and decreases in several administrative expenses, which we’ve noted in Cheap NFL Jerseys China the earnings release. It is the German model of smaller areas with rows of barriers to prevent crushing. Since standing was banned, arrests at football grounds have declined markedly but again backers point to the German example of careful regulation of tickets; fans get tickets for specific areas of the standing pens.. I’ll do a slow motion version of this. Now that ball should come out a little bit. The sub clones were screened with the LFY cheap football jerseys probe and the positive sub clone was sequenced from both ends. Direct sequencing of the BAC clone was carried out at the 3′ end of the sub clone where the third exon of PFL was interrupted by fake oakleys a HindIII site.. Let me show you an example of an inobvious shot. Alright, as I discussed earlier, in the earlier clips about combination shots, here is an inobvious combination shot. It is learning agility. Be agile and opportunity will follow.. Look, we know ”this guy showed up and wanted them and everybody else thought it was great for reasons you cannot comprehend” isn’t the best origin story, but sometimes reality is disappointing. If it makes you feel any better, you can pretend the dude had crippling toe gigantism or something. A distance learning program allows you to earn while you learn and boosts future career prospects. An undergraduate degree in logistics will enable you to get an entry level job, while graduate and post graduate degrees will help you cheap oakleys move to the upper echelons of management or pursue a career wholesale nfl jerseys in consulting or academics.. So once you have determined which one is the left and which one is the right you are going to want to put a little grease on Cheap Jerseys the threads and you do this so in case you happen to be riding in the rain or anything like that your pedals would not get rusted on to your crank. So from there you just thread on cheap oakleys outlet your pedals and it is going to normal threadings, you are going to be wanting to turn to the right or clockwise with either your 15 mm wrench or your peddle wrench.

8 KOMMENTIT

  1. Nyt on oiva tilaisuus pääkaupunkilaisten ihailijoiden tulla katsomaan ja halaamaan. Määräävät kohta Vihdin susireservaatiksi, valmistautukaan vaan muuttoonKoska susihan oli täällä ensin…

  2. Suden reviiri on säteeltään noin 30km. Se kiertää reviirinsä noin 10vrk:n aikana. Joten, 10 päivän päästä on mahdollisuus tehdä samoilta paikolta havaintoja. Toivottavasti kaikki pulleat vihreät menevät metsiin ja pelloille telttailemaan noina öinä.

  3. ei helvetti..voisko laittaa faktat jos jotain pitää julkasta..kolmen suden lauma oli tosiassa kolme peuraa ylittämässä tietä..ja yksi susi on nähty eri pikkukylissä vihdissä. Ihan turha lietsoutua yhden hukan takia kun niitä on täällä perämetsissä aina ollut, ei tämä ole eka eikä todellakaan ainoa.

  4. Ei ole lietsomista, vaan tiedottamista jotta ihmiset osaisivat pitää lemmikkinsä turvassa, ettei turhia haavereita satu.

  5. Suomessa oli 1800-luvun loppupuolella viisaitakin poliitikkoja: heidän säätämänsä tapporahan ansiosta sekä ihmisiä ja varsinkin lapsia sekä kotieläimiä tappaneet sudet ja sudet ylipäätään ammuttiin Suomesta lähes sukupuuttoon. Nyt sitten EU-diktatuurin tukemat petojensuojeluhörhöt ja heitä kannustava propagandamedia suoltavat TEHOTOISTONA aivopesua, että Suomessa sudet eivät ole tappaneet ketään sataan vuoteen!

  6. Sus siunakkoon. Oikeen 3 sutta. Lapset turvaan ja armeija paikalle. Maaseudulla 8 suden lauma ei etelän päättäjien mielestä ollut uhka aikoinaan? No ei ole kun elää niin ettei koirat ja kissat katoa. Mutta mitä eroa on sudella ja Sipilä? Susi tappaa yhden nopeasti. Sipilä käännyttää nälkään100 000 ihmistä. Eli vaara on jo kehä 1 sisällä ja kukaan ei pelkää vaikka on monta Sipilää

  7. Ei mitään uutta .Vihdissä on susihavaintoja tehty aikaisemminkin. Kirkonkylällä jolkotteli viiden suden lauma peltopolunpäässä oliva lähdepurosta vettälitkimässä aamulla viidenjälkeen kun metiin töihin vuosi taisi olla 2011 tammikuuta .Ei viittity niistä paljo huudella ettei ihmiset olis panikoitunu.Sinne lähtivät sipilänmäkeen päin jolkotteleen meidät huomattuaan,kai ne johkiin Metsäkylän tai Olkkalansuunnalle varmaan menivät.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.