Nykysuomi haastatteli Jussi ”Jösse” Järvenpäätä – Kappale Trumpista (Kuuntele)

2

 

Gösta ”Jösse” Järvenpää on suomalainen laulaja-lauluntekijä. Järvenpää on tullut tunnetuksi niin sanottuna vara-Irwininä, vaikka hän ei ole levyttänyt kuin yhden Irwin Goodmanin kappaleen. Keikoillaan hän on kuitenkin esittänyt Irwinin kappaleita ahkerasti. Keikkoja Järvenpää on tehnyt yli 20 vuotta. (Wikipedia)

Terve Jösse, Kertoisitko musiikki taustastasi?
-Itseoppinut soittorosvo. Eka maksullinen keikka jo v 1977!!! Eka levytys 1991. Yhteensä 10 pitkäsoittoa. Säännöllisesti keikkaa vuodesta 1991.

Oletko jonkun puolueen jäsen tai muuten poliittisesti aktiivinen?
En ole minkään puolueen jäsen. Olen kyllä ilmottautunut eduskuntavaaliehdokkaaksi Reformi-koalition listoilta. Olen myös ollut perustamassa ViPu ry:tä, jonka on tarkoitus tulevaisuudessa ehkä rekisteröityä puolueeksi. ViPu = Vittuuntuneiden Puolue.


Helposti saa käsityksen musiikistasi, että kappaleesi on tehty pilke silmäkulmassa, onko näin? vai onko kappaleissasi suoraan ajatuksesi?
Kyllä biisien tekemiseen on viime aikoina ajanut lähinnä ankara vitutus kun seuraa tätä Suomen romuttamista ja röyhkeätä ryöstämistä. Mutta toki tekstejä tehdessä on oltava kieli poskessa, ettei kaikki verisuonet katkea päästä kerralla ja ettei kuulijaparkoja vaan ala harmittamaan yhtä paljon

Viimeisin kappaleesi on nimeltään Trump Trump, kappaleessasi puhutaan esimerkiksi valhemediasta, mitä tarkoitat valhemedialla? kappaleessa myös mainitaan ”suvakkeja vituttaa”, miksi heitä mielestäsi vituttaa?
Valhemedialla tarkoitan lähinnä vallassaolevan rosvo- ja roskajoukon talutushihnassa olevaa paskapropagandaa syytävää koneistoa. YLE, Hyysäri (HS), Iltalehti, Ilta-Sanomat, MTV, muutamia pahimpia mainitakseni. Ja näillä on otsaa julkisuudessa mainostaa itseänsä vastuullisena ja luotettavana mediana. Nauraisin ellei vituttaisi niin lujasti moinen röyhkeys. Suvakkeja – varsinkin suvakkitoimittelijoita – vituttaa, kun kansalaiset alkavat heräilemään huomaamaan kusetuksen laajuuden. Ja kaikesta huimasta propagandasta huolimatta ovat äänestäneet ”väärin” niin Brexitissä kuin USAn presidentinvaaleissakin. Median touhu on ollut vaalitulosten jälkeenkin todella ala-arvoista ja Suomelle varmasti jopa vahingollista suvakkitoimittelijoiden armottoman peppukivun ansiosta.

Ilja Janitskin pyrkii ehdolle presidentin vaaleihin, mitä ajatuksia tämä herättää?
Iljan ehdokkuus tuo varmasti tervetullutta kuhinaa tähän suomalaisen politiikan ummehtuneeseen kusiaispesään!!! Onhan mies varmasti kiusallinen kivi ns valtaeliitin kengässä. Jota on kaikin mahdollisin keinoin koetettu vaientaa. Koska MV-lehti rapauttaa kiusallisesti edellä mainitsemieni paskamedioiden muka-uskottavuutta.

Mitä terveisiä haluaisit lähettää ihmisille ketkä pahoittaa mielensä musiikistasi?
Jos jollekulle on tullut tai tulee ns musiikistani paha mieli, niin voin lohduttaa kertomalla, että sitä ei ole mikään pakko kuunnella.

Lopuksi vielä, missä on seuraava keikka, missä sinua pääsee kuuntelee livenä?
-Lauantaina 4.2 ravintola Tiirannassa Särkisalossa.

Kiitos Jussi ”Jösse” Järvenpää!

Trump Trump!!!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 

13,355 total views, 3 views today

So yes, it can definitely be done that way. You’re very welcome. As for the shapes themselves? They’re called ”HellValleySkyTree.” Ah, see! They’re just trees. Now let’s pull out the image file itself .. The second quarter’s local TV ad growth is continuing well into the third. We do not foresee a slowdown.. What you can also try is on the first week start at 4 sets and 10 reps, and progressively lower the reps and increase the sets for example in the 12th week for bench press you could do your 1st set and do 10 cheap jordan reps,2nd 8 reps, 3rd 6 reps, 4th 3 reps and keep it at 3 reps until your 7th set. This will enable you to do heavier weight. ”He’s a great dude”, (Tackle) Ndamukong Suh said. ”Obviously his accent is hilarious”. Breaking records at the box office is only the beginning. Global retail sales for Star Wars merchandise in the first quarter exceeded $3 billion, more than triple the global retail for this franchise in Q1 of last year. Certain wholesale football jerseys china materials are used more often for indoor batting cages. For example, nylon netting Cheap NFL Jerseys is a popular choice for indoor batting cages. And then the biggest one is a sexual assault case a classmate at Florida State alleges that he sexually assaulted her several years ago. Actually Wholesale Jerseys never went to trial they said there was not enough to file criminal charges. With the Lakers second unit in the game, and playing uncharacteristically lethargic basketball, the Nets mounted a 8 0 run to grab a two point lead after one. The teams then traded leads for half of the second quarter, and Lakers Coach Luke Walton went back to Russell and Mozgov with about six minutes wholesale nfl jerseys until cheap football jerseys halftime.. And you get it done with the same efficiency. This type of behavioral pattern in childhood has made you a pro at keeping your calendar up to date and running the race of life. He was ruthless in his playing, and he always tried to hype the fans up during a game. He had a stellar college career as well.. That ”once he gets on top as a defender, he severely limits the opposition’s attacking options”. That ”opposition clubs needed to employ decoy full forwards to draw Fletcher away from the key attacking ’hot spot’, so that they can at least be a 50 50 chance of taking a mark oakley outlet or providing a quality drop of the ball, crumbing opportunity”.. There’s a Starbucks in the park, and a Brookstone, and an IMAX theater. Also, many scenes feel like they were shot by a parent whose kid is playing the Mercedes Benz logo in a school play.”You stole the show, Mercedes.”. I’m really excited to take over the lead of a company that is doing so well, because it also gives me ample time to make certain that we can take the right decisions for the future. For me, I have always admired adidas, from when I was a kid when I was doing sport.

2 KOMMENTIT

  1. HYVÄ JÖSSE VITUN HYVÄ ASIAA JA TRUMPPI ON HYVÄ JÄTKÄ ILJASTA TULEE SUOMEN TRUMPPI SEKÖS LOISIA VITUTAA……

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.