Ensimmäinen Suomenkielinen sivu olemassa: Kaafirin veri on halaal teille, Joten vuodattakaa sitä!

Ensimmäinen ääri Islamistinen sivusto Suomenkielellä on nyt todellisuutta. Sivusto on wordpress pohjainen ja kulkee nimellä https://annidamedia.wordpress.com/

Sivustolta löytyy esimerkiksi liittymisohjeet Telegram kanavaan, jotta saisit islamilaisia julkaisuja. Isisin tiedetään käyttävän Telegramia sisäisessä viestinnässään. Sivuston tekstit ovat karmeaa luettavaa ja antaa sen käsityksen, että ei ole kuin yksi jumala, poiminta sivustolta:

Todistan,  ettei  ole  muuta  jumalaa  kuin  yksin  Allah,  ilman partnereita,  ja  todistan,  että  Muhammad  on  Hänen  palvelijansa  ja lähettiläänsä; olkoon runsaasti rauhaa ja rukouksia hänen, hänen perheensä ja hänen seuralaistensa yllä Tuomiopäivän saakka. Mitä seuraa:

Allah  sanoi, ”Taistelkaa heitä vastaan, Allah tulee rankaisemaan heitä teidän käsienne kautta.

yle kertoi asiasta eilen supon näkökulmasta:

Suojelupoliisi seuraa propagandailmiötä

Suojelupoliisin erikoistutkija Pekka Hiltunen kertoo, että kyseinen blogi on tuttu Supolle. Hän toteaa, että Supo ei kommentoi yksittäisen blogin sisällön lainmukaisuutta.

Supo ei myöskään ota kantaa siihen, kuka blogia ylläpitää tai mistä maasta käsin sitä päivitetään.

Hiltusen mukaan Suojelupoliisi on kuitenkin havainnut radikaali-islamistisen suomenkielisen ja Suomeen suunnatun propagandan yleistymisen trendinä.

Hiltusen mukaan blogin sisältämien tappokehotusten suhteen täytyy huomioida kaksi tekijää.

  • Ensin jos katsotaan lainvalvonnallisesti, niin mikäli nettikirjoittelussa yleisesti ottaen on syytä epäillä rikosta, siitä käynnistetään esitutkinta, Hiltunen sanoo.
  • Siinä pyritään myös kehottamaan iskuihin konfliktialueen ulkopuolella missä tahansa maassa, lukijoiden oleskelumaassa.
  • Suomi on saapunut radikaali-islamistisen kentän tietoisuuteen. Tämä on yksi niistä yleiseen uhkatasoon vaikuttavista tekijöistä, joilla saattaa olla seurauksia. Ennen Suomesta saattoi olla hajamainintoja, irrallisia propagandaesiintymiä. Mutta tilanne on siinä muuttunut.

Sivustalla harvinaisen selvästi tehtäänmyös selväksi, ettei kristinusko ja kirkko ole se oikea, vaan pitää tuhota ristejä myöden.

Kun Messiaan, Jeesus Marian poika, palaa viimeisinä aikoina taistelemaan Antikristusta – väärää Messiasta – ja hänen armeijaansa vastaan, niistä myyteistä, jotka hän tulee kumoamaan kerta kaikkiaan, ovat ne hänen ristiinnaulitsemisestaan ja jumalallisuudestaan. Tämä tulee tapahtumaan, kun hän rikkoo ristin, kuten Profeetta Muhammad (SAWS) ennusti sanoessaan, ”Hänen kauttaan, jonka Kädessä on sieluni, hyvin pian Marian poika tulee laskeutumaan joukkoonne, ollen reilu tuomari. Hän tulee rikkomaa ristin, tappamaan sian ja poistamaan jizyan.

8 thoughts on “Ensimmäinen Suomenkielinen sivu olemassa: Kaafirin veri on halaal teille, Joten vuodattakaa sitä!

  • 9.2.2017 at 09:31
    Permalink

    Omalupa tappaa muslimeita se vaan vahvistuu

    Reply
  • 9.2.2017 at 10:34
    Permalink

    Miksei Suomen valtakunnan syyttäjä tai yleinen syyttäjä tee mitään? Tämä jos mikä on vihapuhetta. Kärkkäinen sai tuomion vaikkei syyttänyt ketään. Toi vain esiin järjestön omia faktoja. Ilja julistettiin etsintäkuulutetuksi vaikka toimii vain välittäjänä. Eikä ole tetääkseni edes uhannut tappaa ketään tai vuodattaa verta.

    Vanha sanonta pitänee paikkansa:”Laki on oikeudenmukainen kaikille. Toisille se on vain oikeudenmukaisempi”.

    Reply
    • 12.2.2017 at 13:22
      Permalink

      Täällä hyssytellään ja ymmärretään niin kauan, kun on myöhäistä laittaa hanttiin. Pelkääkö Supo terrori-iskua Supoon?

      Reply
  • 9.2.2017 at 12:44
    Permalink

    Suurmoskeija hankkeseen lisää vauhtia. Meidän nyt täytyy pitää täällä suomessa radikalisoituminen pois alueelta. Se ei edes maksa meille mitään kun Bahrain maksaa sen ei suomalaiset. Sitten kun Suurmoskeija on valmis niin se estää radikaalin ajattelun ja ohjaa oikein ja suomeen ei tule radikaali soluja

    Reply
  • Pingback: Jihadistit kertovat tappavansa Sinut, -suomen kielellä. – Summer War 2016

  • 12.2.2017 at 13:23
    Permalink

    Olin merkinnyt pakolliset kentät!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.