Kansanedustaja Emma Kari (vihr) jäi nolosti kiinni valehtelusta videollansa (katso video)

29

Emma Kari oli Kiasman edessä antamassa tukensa turvapaikanhakijoille, Emma Kari päätti vedota hallituspuolueisiin kuvaamallansa videolla. Hän kertoo videolla ”täällä on naisia ja lapsia, ihan tavallisia ihmisiä.” Nykysuomen toimitus on käynyt leirillä joka päivä useaan kertaan, naisia ja lapsia leirissä ei olla tavattu. 

Emma Kari julkaisi videon omalla Facebook seinällä julkisella päivityksellä, jonka poisti noin tunnin jälkeen, kun ihmiset oli kommentoineet seinällä Emma Karin valehdelleen videolla.

Nykysuomen noin 70 kuvassa leiriltä eri päiviltä,  ei ole osunut yhtäkään lasta tai naista kuvaan, jotka olisivat turvapaikanhakijoita. Myöskään Emma Karin itse julkaisemassa videossa ei näy naisia tai lapsia.

Artikkelin lopussa kuvia leiristä ja video.

 

                                                                                                     Video leiristä


244,714 total views, 22 views today

29 KOMMENTIT

 1. Huh huh! Miten tuo kehtaa? Emma Kari valehtelee vieno hymy huulillaan päin naamaa. Ei voi olla terve…..ja kauheinta, että istuu eduskunnassa tuhoamassa Suomea. Saa varmaan vihreitten Niinistöltä kiitosta ja kehuja!

  Kävin aamulla klo 9. kirjoittamassa Ilja Janitskinin kannatuskortin ja kiersin kahteen kertaan tuon leirin. Hyväkuntoisia miehiä oli ainoastaan paikan päällä ja muutama suomalainen nainen. Postitalon edessä notkui kerjäläisiä.

  Kiitos Nykysuomelle oikeasta ja totuudenmukaisesta journalismista. Pitäkää tätä esillä, että mahdollisimman moni saa tietää tästäkin valehtelijasta.

 2. Emma Kari elää omissa harhakuvitelmissaan, jotka ovat niin vahvoja, että aivot kieltäytyvät uskomasta näkemäänsä. Onhan tuo ennenkin valehdellut, että maahantunkeutujat ovat korkeasti koulutettua porukkaa. Suomen vastenmielisin poliitikko.

 3. Emma Kari on suvakki, patologinen valehtelija joka uskoo itsekin omiin valheisiinsa. Lentää ulos tästä maasta ja menettää kansalaisuutensa, kun valta vaihtuu. Ja se vaihtuu, siitä on merkit jo ilmassa, ihmiset ovat kyllästyneet lopullisesti tähän valehteluun ja isänmaan pois lahjoittamiseen.

 4. Ideologia juurtunut niin voimakkaasti päähän ettei silmälasit silmilläkään näe tilannetta oikein. Tällaiset ihmiset pitää saada pois politiikasta.

 5. Sillä lailla. YLEN:n keskusteluohjelmien vakionaama ja vihreitten kansanedustaja pitää Suomen kansaa ilmeisesti täysin pilkkanaan. Voiko ylimielisempää saastaa enää olla, kuin verorahoilla elävä valehteleva kansanedustaja.
  Pelastuakseen Suomi tarvitsee todella puhdistuksen päättäjissä, virkanimityksissä, oikeuslaitoksessa, poliisissa ja mediassa.

  Eikö poliisin pitäisi purkaa laittomien leiri, suorittaa ulkomaalaisvalvonta ja ottaa säilöön laittomat maassalorvijat palautettaviksi?

 6. Emma Kari on putsannut facebookkiaan, ja nyt varmasti kuljetetaan jostain illan pimeydessä pakolaislapsi leiriin, niinkuin Ylen pakolais-illan feikkiperhe
  Ainoa kriteeri mikä vaaditaan kansanedustajuudelle on olla rehellinen, nuhteeton Suomen kansalainen! Nämä vaatimukset ovat näemmä Karille ylivoimaisia. Ei jatkoon.

 7. Emma Kari yritti käydä hakemassa helppoja lisäpisteitä kuntavaalikamppanjalleen, mutta kuinka siinä kävikin näin..?

 8. Täystuho Helsingissä! Ajamalla yleiskaavaa tuhosi Malmin lentokentän, Keskuspuiston, Vartiosaaren, Sillalla Kruunuvuoren selän! Ajoi kotikatunsa Hämeentien joukkoliikenneväyläksi! Ja kaiken huipuksi nämä maantiebulevardit sekä yrittää ajaa moskejaa Hanasaareen että tämmönen tyttö meille Helsinkiin muuttanut Espoosta! Kultalusikka suussa syntynyt viherpunasuvakki ! Älkää äänestäkö kunnallisvaaleissa 2017!

 9. Näin sanoo Emma Facebook sivullaan ” Vihreät ovat tutkittuun tietoon nojaava ratkaisukeskeinen puolue. ” . Emman ja vihreiden ratkaisukeskeisyys on valehtelu, kepulointi, Sipilän malli..

 10. käykääpä itse katsomassa kyllä niitä naisiakin siellä on lapsia en ole vielä itse nähnyt mutta en ihmettelisi sitä yhtään lienee tuossa kuitenkin totta toinen puoli.

  • Oletko Jari, käynyt SE:n teltalla `lyömässä` käsipäivää? Siellä kauniita suomalaisia naisia ja komeita uroita . 🙂

 11. Kävin aamulla ja naisia oli, suomalaisia. Jos lapsia on katuolosuhteissa pitää poliisin ja Emma Karin tehdä siitä lain velvoittama lastensuojeluilmoitus Kallion sosiaalipäivystykseen.

 12. siellä on suvakkisaisia muttei näkyvissä…teltoissa imemässä munaa…tosin niitä lähiösotanorsuja ei sinne montaa kerralla mahu

 13. Johan on varsinaine äpärä tääki… Todistaa taas kerra sen että pitäs ihe hoitaa kaikki politiikasta lähtien ettei tämmöset m**kut pääsis vaikuttamaa Suomen asioihi.

 14. Tyttö ei vaan tienny että naiset ja lapset oli menny lähipiirinsä keitaalle rentotumaan. Toisten rahoilla ilmaseksi. Kultalampiko sen keitaani nimi nyt olikaan? Ai mitä?! Ettäkö Kultalampikin oli satua vaan??!!

 15. ketkä kansastamme on olleeet nini tyhmiä ja hulluja idiootteja että on äänestäneet moisia hulluja kansanedustajiksemme ? täytyy todellakin olla kustaa päässä moisilla ihmisillä että äänestää mokomia suvakki hörhöjä joilal ei päänupissa näytä todellakaan olevan muuta kuin kustaa ja suoltavat silkkaa paskaa ulos susutaan ja vielä uslovat moiseen sontaan. maanpettureita moiset valehtelijat on, teloitettava heti tavattaessa.

 16. Ootteko ottanut huomioon, että Emma Karin kuuluisi olla jossain hoitolaitoksessa. On syytä olettaa ettei hänen paperinsa ole puhtaat, vaan puheet kuulostaa ihan olevan harhoja täynnä , jos lääkitys ei ole kohdallaan tai Emma on unohtanut ottaa.
  Korjauta ne etuhampaasi, olen miettinyt, oletko joskus saanut turpaasi valeistasi tai muuten tyhmistä puheistasi. Kansanedustajan palkastasi varmasti riittää vaikka kalliimpaankin hammasremonttiin.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.