Kansanedustaja Emma Kari (vihr) jäi nolosti kiinni valehtelusta videollansa (katso video)

Emma Kari oli Kiasman edessä antamassa tukensa turvapaikanhakijoille, Emma Kari päätti vedota hallituspuolueisiin kuvaamallansa videolla. Hän kertoo videolla ”täällä on naisia ja lapsia, ihan tavallisia ihmisiä.” Nykysuomen toimitus on käynyt leirillä joka päivä useaan kertaan, naisia ja lapsia leirissä ei olla tavattu. 

Emma Kari julkaisi videon omalla Facebook seinällä julkisella päivityksellä, jonka poisti noin tunnin jälkeen, kun ihmiset oli kommentoineet seinällä Emma Karin valehdelleen videolla.

Nykysuomen noin 70 kuvassa leiriltä eri päiviltä,  ei ole osunut yhtäkään lasta tai naista kuvaan, jotka olisivat turvapaikanhakijoita. Myöskään Emma Karin itse julkaisemassa videossa ei näy naisia tai lapsia.

Artikkelin lopussa kuvia leiristä ja video.

 

                                                                                                     Video leiristä


244,714 total views, 22 views today

29 thoughts on “Kansanedustaja Emma Kari (vihr) jäi nolosti kiinni valehtelusta videollansa (katso video)

 • 13.2.2017 at 15:05
  Permalink

  Huh huh! Miten tuo kehtaa? Emma Kari valehtelee vieno hymy huulillaan päin naamaa. Ei voi olla terve…..ja kauheinta, että istuu eduskunnassa tuhoamassa Suomea. Saa varmaan vihreitten Niinistöltä kiitosta ja kehuja!

  Kävin aamulla klo 9. kirjoittamassa Ilja Janitskinin kannatuskortin ja kiersin kahteen kertaan tuon leirin. Hyväkuntoisia miehiä oli ainoastaan paikan päällä ja muutama suomalainen nainen. Postitalon edessä notkui kerjäläisiä.

  Kiitos Nykysuomelle oikeasta ja totuudenmukaisesta journalismista. Pitäkää tätä esillä, että mahdollisimman moni saa tietää tästäkin valehtelijasta.

  Reply
 • 13.2.2017 at 15:17
  Permalink

  Emma Kari elää omissa harhakuvitelmissaan, jotka ovat niin vahvoja, että aivot kieltäytyvät uskomasta näkemäänsä. Onhan tuo ennenkin valehdellut, että maahantunkeutujat ovat korkeasti koulutettua porukkaa. Suomen vastenmielisin poliitikko.

  Reply
 • 13.2.2017 at 15:46
  Permalink

  Emma Kari on suvakki, patologinen valehtelija joka uskoo itsekin omiin valheisiinsa. Lentää ulos tästä maasta ja menettää kansalaisuutensa, kun valta vaihtuu. Ja se vaihtuu, siitä on merkit jo ilmassa, ihmiset ovat kyllästyneet lopullisesti tähän valehteluun ja isänmaan pois lahjoittamiseen.

  Reply
 • 13.2.2017 at 16:25
  Permalink

  jotain yhteistä ”suomenkin hallitus varastaa ja tappaa”

  Reply
 • 13.2.2017 at 16:29
  Permalink

  Ideologia juurtunut niin voimakkaasti päähän ettei silmälasit silmilläkään näe tilannetta oikein. Tällaiset ihmiset pitää saada pois politiikasta.

  Reply
 • 13.2.2017 at 16:33
  Permalink

  Oli siellä vkl yks laps ainakin.naisia myös jos suvakki muijat lasketaan mukaan

  Reply
 • 13.2.2017 at 16:47
  Permalink

  Mikä meillä on päässä vikana, että tollasia aivottomia tyyppejä valitaan eduskuntaan.

  Reply
  • 20.2.2017 at 18:45
   Permalink

   Vittu mikä pullukka poski, toiki apina valittu eduskuntaan…!

   Reply
 • 13.2.2017 at 16:50
  Permalink

  Sillä lailla. YLEN:n keskusteluohjelmien vakionaama ja vihreitten kansanedustaja pitää Suomen kansaa ilmeisesti täysin pilkkanaan. Voiko ylimielisempää saastaa enää olla, kuin verorahoilla elävä valehteleva kansanedustaja.
  Pelastuakseen Suomi tarvitsee todella puhdistuksen päättäjissä, virkanimityksissä, oikeuslaitoksessa, poliisissa ja mediassa.

  Eikö poliisin pitäisi purkaa laittomien leiri, suorittaa ulkomaalaisvalvonta ja ottaa säilöön laittomat maassalorvijat palautettaviksi?

  Reply
 • 13.2.2017 at 17:10
  Permalink

  Emma Kari on putsannut facebookkiaan, ja nyt varmasti kuljetetaan jostain illan pimeydessä pakolaislapsi leiriin, niinkuin Ylen pakolais-illan feikkiperhe
  Ainoa kriteeri mikä vaaditaan kansanedustajuudelle on olla rehellinen, nuhteeton Suomen kansalainen! Nämä vaatimukset ovat näemmä Karille ylivoimaisia. Ei jatkoon.

  Reply
 • 13.2.2017 at 17:38
  Permalink

  Niin miksei POLIISI pidätä näitä laittomasti maassa olijoita???

  Reply
 • 13.2.2017 at 17:42
  Permalink

  Emma Kari yritti käydä hakemassa helppoja lisäpisteitä kuntavaalikamppanjalleen, mutta kuinka siinä kävikin näin..?

  Reply
 • 13.2.2017 at 18:00
  Permalink

  Täystuho Helsingissä! Ajamalla yleiskaavaa tuhosi Malmin lentokentän, Keskuspuiston, Vartiosaaren, Sillalla Kruunuvuoren selän! Ajoi kotikatunsa Hämeentien joukkoliikenneväyläksi! Ja kaiken huipuksi nämä maantiebulevardit sekä yrittää ajaa moskejaa Hanasaareen että tämmönen tyttö meille Helsinkiin muuttanut Espoosta! Kultalusikka suussa syntynyt viherpunasuvakki ! Älkää äänestäkö kunnallisvaaleissa 2017!

  Reply
 • 13.2.2017 at 18:10
  Permalink

  Näin sanoo Emma Facebook sivullaan ” Vihreät ovat tutkittuun tietoon nojaava ratkaisukeskeinen puolue. ” . Emman ja vihreiden ratkaisukeskeisyys on valehtelu, kepulointi, Sipilän malli..

  Reply
 • 13.2.2017 at 18:26
  Permalink

  käykääpä itse katsomassa kyllä niitä naisiakin siellä on lapsia en ole vielä itse nähnyt mutta en ihmettelisi sitä yhtään lienee tuossa kuitenkin totta toinen puoli.

  Reply
  • 13.2.2017 at 19:30
   Permalink

   Oletko Jari, käynyt SE:n teltalla `lyömässä` käsipäivää? Siellä kauniita suomalaisia naisia ja komeita uroita . 🙂

   Reply
 • 13.2.2017 at 18:31
  Permalink

  Kävin aamulla ja naisia oli, suomalaisia. Jos lapsia on katuolosuhteissa pitää poliisin ja Emma Karin tehdä siitä lain velvoittama lastensuojeluilmoitus Kallion sosiaalipäivystykseen.

  Reply
 • 13.2.2017 at 18:49
  Permalink

  Veroelätit hilluu vaalit tulossa mitä meininkiä missä polissi

  Reply
 • 13.2.2017 at 19:35
  Permalink

  teltoissa suvakkeja imemässä mustaa makkaraa

  Reply
 • 13.2.2017 at 19:37
  Permalink

  siellä on suvakkisaisia muttei näkyvissä…teltoissa imemässä munaa…tosin niitä lähiösotanorsuja ei sinne montaa kerralla mahu

  Reply
 • 13.2.2017 at 21:14
  Permalink

  Johan on varsinaine äpärä tääki… Todistaa taas kerra sen että pitäs ihe hoitaa kaikki politiikasta lähtien ettei tämmöset m**kut pääsis vaikuttamaa Suomen asioihi.

  Reply
 • 13.2.2017 at 22:59
  Permalink

  Tyttö ei vaan tienny että naiset ja lapset oli menny lähipiirinsä keitaalle rentotumaan. Toisten rahoilla ilmaseksi. Kultalampiko sen keitaani nimi nyt olikaan? Ai mitä?! Ettäkö Kultalampikin oli satua vaan??!!

  Reply
  • 16.2.2017 at 15:42
   Permalink

   Hyvä,Fan Tom,kun mainitsit Kultalammen,mitä tiedät tästä ????

   Reply
 • 14.2.2017 at 11:15
  Permalink

  ketkä kansastamme on olleeet nini tyhmiä ja hulluja idiootteja että on äänestäneet moisia hulluja kansanedustajiksemme ? täytyy todellakin olla kustaa päässä moisilla ihmisillä että äänestää mokomia suvakki hörhöjä joilal ei päänupissa näytä todellakaan olevan muuta kuin kustaa ja suoltavat silkkaa paskaa ulos susutaan ja vielä uslovat moiseen sontaan. maanpettureita moiset valehtelijat on, teloitettava heti tavattaessa.

  Reply
 • 5.3.2017 at 03:27
  Permalink

  Ootteko ottanut huomioon, että Emma Karin kuuluisi olla jossain hoitolaitoksessa. On syytä olettaa ettei hänen paperinsa ole puhtaat, vaan puheet kuulostaa ihan olevan harhoja täynnä , jos lääkitys ei ole kohdallaan tai Emma on unohtanut ottaa.
  Korjauta ne etuhampaasi, olen miettinyt, oletko joskus saanut turpaasi valeistasi tai muuten tyhmistä puheistasi. Kansanedustajan palkastasi varmasti riittää vaikka kalliimpaankin hammasremonttiin.

  Reply
 • 29.4.2017 at 22:30
  Permalink

  Onhan siellä Suomalaisia suvakki naisia ja heidän lapsia.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.