Useita väkivaltaisia hyökkäyksiä Helsingissä ”maidaniin” (video)

Helsingissä on kaksi ”maidania” Turvapaikanhakijat ja Suomi Ensin liike. Kiasman eteen on maidanin pystyttäneet turvapaikanhakijat ja Paasikivenaukiolla Maidanin pystytti Suomi Ensin liike.

Suomi Ensin liikkeen ”maidaniin” on tehty useita väkivaltaisia hyökkäyksiä, yksi hyökkäys tarttui videolle. Suomi Ensin liikkeen ”maidaniin” on hyökätty Nykysuomen saamien tietojen mukaan neljä kertaa, mihin järjestysmiehet ja poliisi on joutunut puuttumaan. Turvapaikanhakijat ovat saaneet viettää ”maidania” rauhassa, ilman väkivaltaisia hyökkäyksiä.

Turvapaikanhakojoiden ”maidan”                                                                                             Suomi Ensin liikkeen ”maidan”
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

34,904 total views, 29 views today

how to burn a cd to play in a carEven children participating in games cheap oakleys are seen to have multiple and diversified skills. That’s why schools with different sports competition are seen to present the society more good students with diversified skills.. Prosecutors say Ferguson netted a profit of $9.6 million, according to the Detroit Free Press. They are asking that Ferguson and Kilpatrick be responsible for paying that money back to the city. In one, the game is essentially unchanged. Fullbacks throw hellacious blocks on pass rushers; quarterbacks’ heads bobble after they’ve been slammed into the turf by gargantuan linemen. That was the league’s policy for up until about 2009, 2010, and that’s what this case is all about, that the league concealed this problem from the players allegedly concealed it from the players and their fans. And so by settling cheap nhl jerseys now, they end the possibility of really having to explore that issue Replica ray bans in court, which would be I think many people believe, highly embarrassing for the NFL.. Too much torque on the joint can fray a knee ligament, or sever it. About 200,000 people suffer ACL injuries each year, with half of them having cheap nfl jerseys surgery, according to the American Academy of Orthopedic Surgeons. We joke about Detroit being unreliable, but this team has won five of six and its lone loss during that stretch came on the road. The Lions are good. If you’ve seen the latter, you’ll get the connection. You should definitely see it if you haven’t. Charlie McCoy has been a fixture in the Nashville studio scene for nearly half a century. Wholesale Jerseys He’s best known as a country virtuoso on harmonica, but he’s also done a whole lot else: rock ’n’ roll, R pop, even Celtic music. A really smart (and creative) call sheet from the Redskins that catered to RGIII’s skill set and allowed him to make plays in and out of the pocket. 320 yards, 2 TDs and 42 yards rushing in Griffin’s first start as a pro. SEC fans are much like the zealous evangelists proselytizing to the masses. (Of course, there is far more alcohol involved with the football.) There are 12 teams that comprise the SEC. How much of it was fact? Well, there was that one scene where they strapped the guy naked to a cheap jerseys chair and drove a huge spike through his balls. We’re hoping that part wasn’t true.. Spray over the logo shaped cutout until the concrete area is completely covered with paint. Remove the poster board stencil to reveal your logo. Michael Clarke, Australia’s eighth most capped Test player, said on his retirement last year that his finest individual achievement was to play 115 Test matches while only missing one with injury. Longevity is prized among professionals because it is beyond debate as a measure for excellence. cheap jerseys

4 thoughts on “Useita väkivaltaisia hyökkäyksiä Helsingissä ”maidaniin” (video)

 • 13.2.2017 at 17:59
  Permalink

  Tässä taas kerran nähdään suvaitsevaisten yksinkertainen ymmärrys!

  Reply
 • 13.2.2017 at 21:06
  Permalink

  Tuo anarkisti kirjoittaa Punk In Finland foorumille nimimerkillä ”mehtäläis anarkisti äiä”. Hyökkäysyrityksen jälkeen kyseinen anarkisti jäi kiinni leviteltyään kuvia De Wittin ja Kososen passeista henkilötunnuksineen avoimella foorumilla.

  Tässä olisi De Wittillä ja Kososella rikosilmoituksen paikka. Kansallinen Vastarinta julkaisi aiheesta uutisen, jossa on myös kuvakaappaukset viesteistä: http://www.vastarinta.com/aarivasemmistolainen-hairikoi-kansallismielista-tapahtumaa-yllyttaa-nyt-identiteettivarkauteen/

  Toimituksen kannattaisi antaa uutiselle näkyvyyttä, niin saadaan tolle häirikölle nimikin annettua.

  Reply
 • 15.2.2017 at 14:50
  Permalink

  ”Irakin hallitus varastaa ja tappa”

  Suomen hallitus ja virkamiehistö ryöstää, kavaltaa, tappaa vanhukset nälkään ja hoidon puutteeseen, aiheuttaa itsemurhia sekä antaa raiskata ja pahoinpidellä suomessa asuvia.

  Täällä on suurempia roistoja, byrokraatteja ja umpihulluja, kuin mitä irakissa ikinä.
  Paetkaa Suomesta, kun vielä ehditte. Niin suomalaisetkin tekevät

  Reply
 • 24.2.2017 at 02:57
  Permalink

  etteks te katsoneet videoita? Kuka hyökkäsi ?? Ja kenen knimppuun??
  Lisäksi yksi ahdisteltu pikkumies laittoi ison Duomimiehen katuun kunnes sai kimppuuns akolme niin jäi alakynteen. Ja kuka se parkuja siellä mikin takana on.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.