Espoossa nuorisojoukko taas pahoinpidellyt

Ensimmäinen tapaus:

Neljän toistaiseksi tuntemattoman nuoren miehen epäillään pahoinpidelleen miestä Kilon Kelkkamäessä tiistaina 14.02.2017 kello 18.40.

Kävelemässä ollut mies oli huomannut, että häntä seurataan. Kääntyessään katsomaan kuka häntä seuraa, neljän nuoren miehen porukka oli käynyt hänen päälleen. Rikoksesta epäillyt olivat kaataneet miehen maahan ja lyöneet häntä nyrkeillä. Asianomistajan päästyä maasta ylös ja huutaessa apua, rikoksesta epäillyt olivat lähteneet juosten karkuun Kelkkamäki 12:n taloyhtiön pihoille. Asianomistaja kertoi, että rikoksesta epäillyt olivat noin 15-vuotiaita.

Asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtuman nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin p. 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Toinen tapaus:

Espoon keskuksessa Kamreerintie 3:ssa usea henkilö pahoinpiteli nuorta henkilöä ja pahoinpitelyn jälkeen he anastivat asianomistajalta omaisuutta. Pahoinpitely sattui lauantaina 11.02.2017 kello 02.00 – 03.00 välisenä aikana.

Tuntomerkkejä ei jälleen kerran poliisi anna julkisuuteen.

LÄNSI-UUDENMAAN poliisin tutkittavaksi on tullut alkuvuodesta useita muitakin pahoinpitelyjä, joista epäillään alaikäisiä. Poliisi kertoi tammikuun loppupuolella, että pahoinpitelyjä on myös videoitu.

12,138 total views, 4 views today

much deadlier type of propagandaFor fair comparison, both B scans shown are an average of seven B scans. C, choroid; ELM, external limiting membrane; GCL, ganglion cell layer; INL, inner nuclear layer; IPL, inner plexiform layer; IS inner segment segment junction; ONL, outer nuclear layer; OPL, outer plexiform layer; PTOS, posterior tip of the outer segment; RNFL, retinal nerve fiber layer; RPE, retinal pigment epithelium.. For example, Google’s extensive software platforms have enabled it to move into the smartphone market with its recently introduced Google Pixel phone. Amazon’s developing Alexa product line has pushed the e commerce giant into digital assistant platforms cheap oakleys which could eventually lead into artificial intelligence applications. This tutorial is great! I made two coin banks, one for me and one for my href=”http://cheapjerseysupply.com/” target=”_blank”>cheap jerseys brother and we both love it. I doubled the size as I wanted to be able to save lots of Cheap Jerseys bills and coins. That is key. Accepting and then supporting the person who is, let’s cheap nfl jerseys say, the head coach of a high cheap jordans school or college football team. Peterson and Rice are two of millions of child and spouse abusers who love their families and can learn from their mistakes, if provided with help early enough. The average child abuser or spouse abuser isn’t dirty, disheveled, reeking of alcohol or stoned on meth. Apparently, this barren land is the closest thing the aliens could find Cheap Oakleys to a major population center in Africa. That’s because for Hollywood, the entire continent hasn’t advanced much since Jesus was still around. Ralph lauren Today chanel outlet is louboutin day ray ban sunglasses outlet and marc by marc jacobs night michael kors purses to north face backpacks serve michael jordan the nba jerseys overlord barbour mens jackets from louis vuitton purses the tory burch Empress ed hardy clothing Dowager, ipad mini cases not yet ugg slightly filial red bottom meaning, vans schuhe because the ray ban sunglasses only michael kors outlet person p90 to hermes outlet see ugg australia the nike mercurial vapor palace concubines bcbg max etc are oakley sunglasses outlet the palace burberry online shop for nike running shoes many michael kors bags years, outstripped air max 2014 parents thomas sabo uk faces hilfiger outlet and prada voices, louis vuitton outlet online Hath ray ban outlet not ralph lauren online shop reason louis vuitton bags Thoughts? beats audio In cheap ray ban children nike roshe run thought their parents, new balance outlet is nike huarache branch toms shoes should. Ralph lauren So ralph lauren polo overlord, the rayban Empress rayban Dowager calvin klein outlet rejoicing, deep Like michael kors outlet online today easton bats Shiko Chunren, michael Wholesale China Jerseys kors uk body day ralph lauren outlet investigation louis vuitton handbags of mcm handbags things.

6 thoughts on “Espoossa nuorisojoukko taas pahoinpidellyt

 • 16.2.2017 at 05:28
  Permalink

  Jihadi valkoisia vastaan on alkanut Ruotsin lisäksi Suomessakin. Tämä ei ole suomalaisten toimintatapa. Eikä edes mustalaisten. Mutta tämä on hiekkaneekereille sopiva toimintatapa.

  Reply
 • 16.2.2017 at 09:45
  Permalink

  On mustalaisilla samanlaisia tapoja, ja on valkolaisillakin.. joten kaikilla on samanlaisia tapoja. Niille pitää tehä ansoja joissa luulevat että on helppo rullattava ja sit tuleekin yllättäen turpaan ja katkee luita niiltä paskapäiltä. Yksi luu jokaiselta ainaki poikki, mieluummin useampi.

  Reply
  • 16.2.2017 at 12:22
   Permalink

   Tekeväthän kantasuomalaisetkin tuollaisia pahoinpitelyjä, mutta kuvasta voi nähdä, että nuo kaverit ovat paljon tummempihipiäisiä kuin ruskettuneinkaan suomalainen. Kyllä nuo tulokkaat ovat näissä pahoinpitely- ja ryöstöstöasioissa kunnostautuneet ihan kiitettävästi määräänsä nähden!

   Reply
 • 16.2.2017 at 21:00
  Permalink

  Onko kuva edes Suomesta? Ei näytä olevan.

  Reply
 • 17.2.2017 at 10:07
  Permalink

  Valitettavasti poliisi suojelee tekijöitä…

  Reply
 • 19.2.2017 at 22:54
  Permalink

  Nämä suomalaisten veronmaksajien rahoilla täällä loisivat ovat viranomaisten erityissuojelussa, koska rasistimörkö asuu jokaisen vihervasurin kaapissa. Kaapissa josta kaikki homot ovat jo lähteneet ja siellä on paljon tyhjää tilaa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.