Totta vai tarua? Outo silminnäkijähavainto Lappeenrannan lentokentältä

Tapauksen nähnyt kansalainen kirjoitti sosiaalisessa mediassa näin:

Tapahtui tänään Lappeenrannan lentokentällä klo:17.00 jossa ei pitäisi tapahtua mitään.
Ajaessani lentoaseman kohdalla ihmettelin kun sinne oli laskeutunut suurikokoinen kone ja lentoaseman edessä oli neljä bussia, kaarroinpa takasin uteliaisuuttani, koska haistoin heti palaneen käryä, sillä täällähän ei nykyään ole muuta toimintaa kuin finnairin koulutusta.
Siinä niitä sitten tuli ovesta nuoria miehiä yhtenä jortikkana, ensin tuli muutama nainen ja sitten rupes lappaan jätkää solkenaan.Kahdessa dösässä luki Imatra ja kahdessa Joutseno, oli niillä piccolotkin, eli poliisit kantoivat tulokkaiden laukkuja. Johan rupes taas vitu..aan tää touhu.

Toinen silminnäkijä tapaukselle:

Ai ei ole Lappeenrannan lentokentällä liikennettä. Tänäänkin oli laskeutunut iso lentokone ja lentoaseman ulkopuolella odotteli 4 linja-autoa. Katselin siinä iltapäiväkävelyllä ollessani kun asemalta virtasi mustia nuoria miehiä ja muutamia naisia näihin linja-autoihin. Linja-autoissa luki Joutseno ja Imatra. Hyö olivat kai niitä turvapaikkaturisteja

Oudoksi jutun tekee se, ettei flightradar näytä yhtään lentoa saapuneeksi Lappeenrantaan tälle päivälle.

Onko kyse sitten Juha Similän ilmoittamista EU:n taakanjakotapauksista?

 

30 thoughts on “Totta vai tarua? Outo silminnäkijähavainto Lappeenrannan lentokentältä

  • 15.2.2017 at 20:30
    Permalink

    Niitä ne 15000 vuodessa.

    Reply
  • 15.2.2017 at 20:33
    Permalink

    Ne nyt vissiin sitten niitä kiintiöneekereitä.

    Reply
  • 15.2.2017 at 21:39
    Permalink

    Kun ei aikoinaan annettu venajan juutalaisten matkustaa Israeliin Lappeenrannan kautta PLO;n toimistosta tulleiden uhkauksien vuoksi, nyt sitten saadaan porukkaa, jota saa pelata 24/7.

    Reply
    • 16.2.2017 at 11:54
      Permalink

      Paljonkohan Israel ottaa näitä vastaan?

      Reply
  • 15.2.2017 at 21:52
    Permalink

    Vaarallinen vedenylitysmatka se vain oli. Onneksi selvisivät raukat hengissä. Odotan jo nenäliinalaatikon kanssa nyyhkytarinoita kuinka he juuri ja juuri selvisi hengissä järkyttävästä kumivenematkasta. Vene puhkesi ja kaikki lapset ja naiset hukkui ja kristityt. Mutta mä onneksi selvisin kuukausia ilman ruokaa tai vettä.

    Reply
    • 17.2.2017 at 19:27
      Permalink

      Unohdit et kaikki henkkarit ynm katos mutta iphone on jäljel

      Reply
    • 16.2.2017 at 01:49
      Permalink

      Esa, kone kuuluu Air Explorelle jonka kotipaikka on Bratislavassa. Kyseessä siis chatterlento.

      Reply
  • 15.2.2017 at 23:30
    Permalink

    Huhhuh mitä paskaa tässä maassa tapahtuu!!!

    Reply
  • 15.2.2017 at 23:54
    Permalink

    Kansalaisten mesoamista somessa pyritään hillitsemään tiedonkulkua jarruttamalla. Valehtelua valehtelun päälle ja sillä kuvitellaan saatavan jotain hyvää aikaan. Tosiasiassa nämä touhut vain pahentavat asioita ja kiristävät tilannetta!

    Reply
  • 16.2.2017 at 04:00
    Permalink

    Kansalaisten kusetusta, että tästä(kään) ei ole tiedotettu mitään!?
    Verorahojen tuhlausta sijoittaa lisää näitä loisia maahamme!?

    Reply
  • 16.2.2017 at 08:09
    Permalink

    Viha kasvaa ja vastarinnan aika lähestyy!

    Reply
  • 16.2.2017 at 09:57
    Permalink

    Syyllinen kiinni, kuka suomalainen ”yön timojen” hyysääjänsä on takana.

    Reply
  • 16.2.2017 at 10:44
    Permalink

    Kyllähän tää meno ihmetyttää….Työttömät yritetään saada töihin vaikka ei ole työpaikkoja(itse hakenut työpaikkoja niin ekassa 197 hakijaa ja toisessa 223 hakijaa ja yksi palkattiin ,muista ei sitten mittään ole kuulunut.)Verot nousee ja leikkauksia tehdään,Kreikkaan lainatut rahatkin jäi sille tielleen…Kyllä tässä pitäisi alkaa meidän suomalaisten yhdessä toimimaan virkakoneistoa vastaan ja tehtävä stoppi näille elintasopakolaisten maahan rynnimiselle ja laitettava oman maan ihmisten asiat kuntoon.

    Reply
  • 16.2.2017 at 12:35
    Permalink

    Nämä kriittiset kommentit paljastavat poliitikkojen ja hyysääjien rakentaman ongelman! Mites sitten suu pannaan niissä piireissä, kun alkaa tapahtumaan?

    Reply
    • 16.2.2017 at 17:16
      Permalink

      Ei mene kauan kun tapahtuu. On aika laitta Suomen asunnottomien asiat kuntoon. Mamut sitten jos asuntoja on. Toivottavasti herrat tajuaa ennen kun taphtuu.

      Reply
  • 16.2.2017 at 13:00
    Permalink

    Vain Suomi jatkaa kiintiöpakolaisten ottamista tällä tavalla. kaikki muut maat ovat panneet jarrun päälle todettuaan sen, että jakamissopimus ei toimi koska hallitsematon tilanne vie reservit kaikissa Euroopan maissa. Kokonaismäärä Kreikasta ja Italiasta lennätetyistä nk. kiintiöpakolaisista on eri lähteiden (Migri mm.) mukaan n.4500-5000. Suomeen on lennätetty sieltä ennen tätä lentoa n. 1500-1700 matua, väittää propaganda. Suomi on siis ottanut surutta kaiken mitä tyrkytetään. Paljonkohan todellinen määrä onkaan?

    Merja Kyllönen (europarlamentaarikko) arvosteli ihan aiheesta Suomen toimintaa ”mallioppilaana”. Muut EU-maat kutsuvat Suomen toimintaa oikealla nimellä hyväntahtoiseksi hölmöilyksi.

    Reply
  • 16.2.2017 at 18:26
    Permalink

    Eikö olisi voinut ottaa samanverran takaisinpäin niitä, joiden loma olisi jo loppumassa?

    Reply
  • 16.2.2017 at 18:27
    Permalink

    Eikö olisi voinut ottaa samanverran takaisinpäin niitä,.. joiden loma olisi jo loppumassa?

    Reply
  • 17.2.2017 at 08:51
    Permalink

    Kyllä 100 % näissä salakeikoissa on Suomen Hallitus takana, charter-lentoja tekee yleensä raha-rikkaat kalliiden kone-vuokrien takia, mutta tämän lennon on maksanut Suomalaiset veronmaksajat tietämättään Sipilän siunauksella.
    Meille tiedotetaan nykyjään vain asioista, joilla mielipiteitämme pyritään ohjailemaan Sipilän Hallituksen haluamaan suuntaan ja että luulisimme maata johdetun oikein.
    Suomalaiset nielevät kaiken, kunnes asioihin on myöhäistä puuttua.

    Reply
  • 17.2.2017 at 08:58
    Permalink

    Onneks pääsette eroon noist loisista,, eiks ne ois voitu intin joukkokuljetus koneella viedä ja sit hups,, kuis se takaluukku aukes merellä ja just ku joudittiin vetään ylös nopeesti ettei olis törmätty toiseen koneeseen ;),, ja olpias polliisit ystävällisii ku laukut kanto,, taisivat huolehtii et varmsati lähtevät,

    Reply
  • 15.2.2018 at 17:29
    Permalink

    WHAAAAAT ???? JAA Lisääkö tphakijoita tänne viemään suomalaisten vähät rahat ja yritetään salata kansalta… EI HYVÄÄ PÄIVÄÄ !!!!!!!!!

    Reply
  • 17.2.2018 at 15:37
    Permalink

    Sen nimi joka taman matkan on jarjstanyt ei voi olla mahdoton saada esille, Nimi ja Osoite.
    Sen jalkeen tarvimme vain hoyhenia ja tervaa ,,paljon.
    On aika ruveta leimaamaan mita saatehda jamita ei saa tehda !
    Hallitus varastaa kansalta ja tienaa sen jalkeen ommin taskuihins rahaa niinkuin Sipila ja perhe jasilleko ei voida mitaan!? Perkele , mina luulen etta voidaan !

    Reply
  • 19.2.2018 at 18:19
    Permalink

    Jos se olisi näitä normaaleita lentoja niin kai ne näkyisi tuola flightradar palvelussa? Taitaa Finnairin harjoittelijat hieman lennätellä lisää Matuja maahan.. voi perse

    Reply
  • 20.2.2018 at 19:25
    Permalink

    Vuoden vanha tapaus ei ole tapahtunut nyt.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.