Trafi keksinyt keinon millä voi hylätä lähes jokaisen auton katsastuksessa

Trafi on kaavaillut vuosikatsastuksista poistettavaksi korjauskehotukset. Tämä tarkoittaisi käytännössä hylkyä jokaisesta palaneesta lampusta, huonoista pyyhkijänsulista tai vaikka ”öljyvuodosta”, joka saattaa johtua vaikka öljyn lisäyksessä täyttökorkin vahingossa ohi kaadetusta öljytilkasta.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Autoliitto pitää uusia määräyksiä täysin järjettöminä ja huolestuttavina autoilijan näkökannasta. Autoliitto pohtii johtuuko uudet mahdolliset säädökset siitä kuinka katsastusvälejä on mietitty pidennettäviksi ja nyt menetettyjä tuloja katsastuskonttoreille kompensoidaan hylkäysperusteiden muutoksilla.

 • Autoliiton mukaan muuttuneet kriteerit johtavat toteutuessaan katsastettavien autojen sekä perävaunujen hylkäysten lisääntymiseen. Trafin tällä hetkellä lausuntokierroksella oleva määräysluonnos liittyy liikenne- ja viestintäministeriössä käynnissä olevaan katsastuslainsäädännön uudistamishankkeeseen.

Asiasta kertoi Turkulainen

 

58,196 total views, 10 views today

buy your boy scout popcorn online”It’s not about us, it’s about the people in the audience tonight. [President Obama] has stripped away their trust. Hilton on the touchdown reception and the turnovers recovered by the defense to end the game. With Frank Gore and help from the offensive line, the run game has shown some effectiveness. If you exercise all the muscles in one day, then cheap nfl jerseys you will have to stretch all the main muscle groups at Cheap NFL Jerseys the end of your workout. So, stretch your leg muscles, glutes, back, arms, shoulders, etc.. ”Rashaan will be remembered as one of the greatest football players to ever wear a Buffs uniform, and his 1994 Heisman Trophy brought great prestige and honor to the university. We send our deepest condolences to his family and friends.”. After they determined that he was indeed bleeding, the doctors found seven bullets still inside him. He had been hit in the legs, chest, abdomen and Fake Oakleys one bullet shattered his cheekbone. In other words, you should work out your ROI based on how many games, matches, or rounds you wish to wager on and how much you bet on each. A substantial understanding of the return on your cheap jerseys online live sports betting investment is instrumental to authentic nfl jerseys creating a profit.. You should now have a 3 D Replica Oakleys set of bleachers. Retrace your drawing with black ink to make it stand out on the page.. Forbes only valued the Clippers at $575 million in January of this year. That means the team’s value nearly quadrupled in just 5 months!. The FG particles would be taken up by the axons of RGCs and retrogradely transported to their cell bodies. Thus, only the RGCs and their axons can be labeled with FG. Does your next opponent have a star receiver? Is their defense susceptible to giving up big running plays? If so, that knowledge would be useful before the opening kickoff. With some sort of pre game planning, you can figure out how to shut that receiver down or develop an effective blocking scheme to further augment your opponent problems with the run. In other cases, partial meniscectomy surgery may help considerably. Recovery time for meniscus tear depends upon the type of surgery performed. He was a devout man of God who couldn’t stop swearing. He was both a cat and a dog person. Completing this integration and getting through our year end audit which is also on scheduled, have been getting items and realizing synergies in a number of areas across the Company. In July we launched our new global partner program which unites our more than 2700 partners around the world under one set of business terms rewarding performance particularly revenue growth. cheap oakleys

7 thoughts on “Trafi keksinyt keinon millä voi hylätä lähes jokaisen auton katsastuksessa

 • 19.2.2017 at 04:17
  Permalink

  Trafi tyrii kaikenaikaa… Ajoneuvoverot voidaan lakkauttaa, ei tässä muuta

  Reply
 • 19.2.2017 at 10:45
  Permalink

  Onko trafin johtoon päässyt vääräuskoinen?

  Reply
 • 19.2.2017 at 21:15
  Permalink

  Ottakaa se autovero pois on kohtuutonta maksaa 300e.n autoveroa 2003vm volvosta..olis kohtuullista että vero olis vaikka 100e/vuodessa kaiklle autoille.päivastoin joka vuosi on noussut..eikö tää verotus jos sais riittää.senkin piti olla väliaikainen ja pas…t noussu vaan joka vuosi.sitte ihmetellään että suomessa on vanha auto kanta ei oo ihme kun kaikki vakuutus /kstsastus /verot yms..maksaa liikaa..ja se on kyl totta jos autonsa haluu kerrasta läpi menemään katsatukseta niin saa kyllä joka vuosi käydä koko auto läpi ja vaihtaa osia jo varman päälle että menee.itelle makso 400e.kun korjailtiin ennen katsastusta ja siinä on hyvä seistä vieressä ettei tuu keksittyjä vikoja.kerran vuosia sitte katsatus mies hakkas vasarantapasella pohjaa niin kauan että reikä tuli ja siitä sitte hyvlsy..mä yritin sanoo että sähän sen reiän siihen teit .se kielsi oli pakko vähä raaputtaa että saa ruosteet näkymään.ja siitä tuli kovat naurut jo korjaamollaki.no se katastus konttori on tampereella monien tiedos ja sitä ne välttää jotka tietää..ei täs enempää. Terv.volvo vm 03 autoverot 300e.

  Reply
  • 28.2.2017 at 15:05
   Permalink

   Aikonaanhan tuo vero, lähti ns ikkuna vero tarrasta joka maksoi silloin 600 markkaa = nykyisen 100€
   Minun Volvo S60 on nykyään tuo sama vero 400€ eli nelinkertaistunut vuosien varrella, toisin kuin tulot.

   Reply
 • 21.2.2017 at 21:38
  Permalink

  Trafi PITÄÄ lakkauttaa, se on olemassa vain ja ainoastaan yksityisautoilun hävittämiseksi tästä maasta. Pelkkä punikkijärjestö, aivan kuten Liikenneturvakin. Molemmat helvettiin!

  Reply
 • 26.2.2017 at 16:52
  Permalink

  Bensa/Di Auton Vuosiverot pois.

  Sähkö autoille 20c/km vero hybr 10c/km

  Reply
 • 28.2.2017 at 10:51
  Permalink

  Sit tääl suomes ajellaan kaiken maailman romanian ja viron paskoilla. Suomalaisia kyykytetään kaikki muualta tulleet on täällä herroja

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.