Jouko Piho: Aborttijulkkis kuoli

3
Mainos

Helsingin Sanomat kertoi tänään 20.2.2017 Reutersin uutisen, että tunnettu aborttijulkkis ”Jane Roe” kuoli lauantaina 18.2.2017 kotonaan Texasissa sydämen pettämiseen.

Hänen oikea nimensä oli Norma McCorvey, mutta kuuluisassa oikeusjutussa Roe vastaan Wade hän käytti salanimeä ”Jane Roe”.

Mainos

Tämä v. 1969 alkanut kamppailu alkoi kahden lapsen yksinhuoltajaäidin Norman halusta saada abortti puhtaassa klinikassa, mutta se ei ollut mahdollista Texasin osavaltion lain mukaan, joka kielsi abortit tapauksissa, joissa raskaus ei uhannut naisen henkeä.

McCorvey vetosi lopulta siihen, että hänen raskautensa oli saanut alkunsa raiskauksen seurauksena. Kun sekään ei auttanut, McCorvey haastoi Texasin oikeuteen.

Oikeusprosessi kesti kauan, kunnes USAn Korkein oikeus antoi äänin v. 1973 äänin 7-2 päätöksensä, jonka mukaan Texasin abortin kieltävä lainsäädäntö on perustuslain vastainen. Tämä ratkaisu oli ennakkotapaus, joka vauhditti Yhdysvaltojen aborttilainsäädäntöä sallivampaan suuntaan.

Myöhemmin McCorvey tunnusti 1980-luvulla, että hän oli valehdellut raiskauksesta vain saadakseen abortin ja nopeuttaakseen oikeuskäsittelyä.

Sittemmin McCorvey on katunut osuuttaan abortin hyväksyvän lainsäädännön kehityksessä. McCorvey sanoi 2010-luvun alussa kuvatussa abortinvastaisessa televisiomainoksessa: ”Abortti on vuoden 1973 jälkeen tappanut yli 50 miljoonaa viatonta vauvaa Yhdysvalloissa. Abortin henkiset arvet vaikuttavat lukemattomien raskautensa keskeyttäneiden äitien, isien ja perheiden elämään.”

Kuvassa ”Jane Roy”, joka sanoi taistelevansa koko loppuelämänsä hänen nimeään kantavaa aborttilakia vastaan. Nyt taistelu on loppunut. Rauha hänen muistolleen.

Meidän elossa olevien on jatkettava kamppailua syntymättömien lasten holokaustin lopettamiseksi, koska he eivät voi itse puolustaa oikeuttaan syntyä ja elää.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

2,049 total views, 1 views today

If they could not equal the ancient poets in point of genius. They were resolved to excel them in fiction, Christian Louboutin shoes and apply to the wonder, rather cheap new balance shoes than the judgment, of their readers. 31, 1988. Williams was the first black quarterback to play in a Super Bowl and, to date, the only one to win one. One cheap ray bans side says it’s racist. The other side says it’s not racist. Hello, my name is Steffen Root, here at Berkshire Bike and Board in Great Barrington, Massachusetts and today I’m cheap nfl jerseys going to show you how to put on a rear rack for your car. First this we need to do is make sure that the rack will fit the automobile. He made it to the team. Last year, he set an Oregon school record for touchdowns, ran for seven yards a carry, had no on field or off field incidents last year. We’re crazy for a royal wedding, but we’re more interested in secret government documents. And what’s more exciting than Julian Assange’s mission? The US successfully hunting down the mastermind behind the Sept 11 attacks but even that trails behind (for now) the coverage of the election of the first black American president.. Not only will you get a good laugh you may even get some ideas of what you want to say to your ex in reality. ”The Wreckoning” Boomkat. Paleontologists apparently have long winded arguments on why nature would intentionally make an animal look like that. Some suspect that the shovel tusk was useful Cheap NFL Jerseys for gobbling up aquatic vegetation, but others are adamant that Platybelodon grabbed onto tree branches with its mouth and then sawed into them with those hillbilly teeth on the bottom. It was under total scrutiny from the media, Baratas Replicas Ray Ban the public and legal professionals everywhere. People were itching to put this guy behind bars or at least force him to pay in dollars for what he allegedly did. hockey jerseys Five points is a significant breathing space over the oxygen starved occupants of the bottom three. It is a Corporal Jones moment. The former NFL star, 25, was found guilty and was convicted of first degree murder for killing semi pro football player Odin Lloyd in 2013. The court sentenced him to life in prison without parole. As long as you’re not flooring it everywhere you go, you can get going as soon as you turn the key. This myth comes from an understandable place: Various engine parts and oil do take some time to warm up before they can operate at full capacity. He needed to quickly wholesale nfl jerseys and dramatically change the media and public perception of himself.He sought help from former TVNZ chief executive Ian Fraser and, arguably, one of the great sporting transitions began.”There are people that I go to and talk Replica ray bans to, particularly after 2009 when I was fighting the media,” Hansen revealed to NZ Rugby World in 2011. ”Rightly or wrongly, I’d had a gutsful of a lot of things and thought I would take them on.
Mainos

3 KOMMENTIT

  1. ”Meidän elossa olevien on jatkettava kamppailua syntymättömien lasten holokaustin lopettamiseksi, koska he eivät voi itse puolustaa oikeuttaan syntyä ja elää”. Holokausti sanan olisi voinut korvata tai jättää pois, muuten kirjoitukselle- Amen!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.