Jälleen iskettiin Suomi Ensin ryhmän kimppuun – Eikö poliisilla ole enää tilanne hallinnassa? (video)

Rautatientorilla on kaksi ”leiriä” turvapaikanhakijat ja Suomi Ensin ryhmä. Suomi Ensin leiriin isketään monta kertaa päivässä väkivaltaisesti, onko tilanne enää Helsingin poliisin hallinnassa, ihmetellään silminnäkijöiden keskuudessa. Turvapaikanhakijat ovat saaneet olla ilman väkivaltaisia hyökkäyksiä.

Suomi Ensin ryhmän kimppuun ovat hyökkänneet Äärivasemmisto ja turvapaikanhakijoiden leirissä vierailevat Suomalaiset. Helsingin poliisi ei ole juuri reagoinut väkivaltaisiin hyökkäyksiin.

Suurta ihmetystä on herättänyt Helsingin poliisin  välinpitämättömyys, tämä tulee usein esiin kun haastatellaan kansalaisia Rautatientorilla. Poliisipartio mikä oli Rautatientorilla parkissa, ei halunnut kommentoida asiaa millään tapaa.

 

80,372 total views, 17 views today

2 thoughts on “Jälleen iskettiin Suomi Ensin ryhmän kimppuun – Eikö poliisilla ole enää tilanne hallinnassa? (video)

 • 6.5.2017 at 20:12
  Permalink

  Kyllä asiat kääntyvät pää laelleen 30 vultta sitten poliisit vihasivat matu ja mutuja näin itse ravintola sivakon edessä kehottivat vetelemään turpaan ja nauroivat kun ählämit pyysivät näiltä maankuuluilta suomen Sherifeiltä apua .Poliisi aina olleet takin kääntäjiä ei heillä ole mitään kotimaanrakkautta saati oikeidenmukaisuutta ei omaatjntoa kaikki dipolääri häirkkäktä.

  Reply
 • 23.5.2017 at 21:50
  Permalink

  Tätä siitä seuraa kun poliisi päivät pitkät imee hiekkaneekeri matun kyrpää ja antaa suvakille persettä, ei lähde paskan maku suusta edes hampaita pesemällä. Taitaa suurin osa Suomen poliiseista olla homoja, sateenkaariväkeä. Toimivatkin kuten matut käyvät puolustuskyvyttömien kimppuun aina joukolla. Voi vittu mitä pellejä meillä on poliiseina. Menkää Oulunkylän moskeija kirkkoon jakamaan persettä, vitun MIKKI HIIRET.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.