Tieto lisää tuskaa II –seminaari Helsingissä 25.2.2017

Osallistuin toista kertaa järjestettävään Tieto lisää tuskaa II –seminaariin, joka pidettiin 25.2.2017 Helsingissä ravintolan Kaisaniemessä.

Osanottajia oli reippaasti toistasataa. Lyhyitä noin 20 minuutin puheita pitivät FDL:n Jukka Ketonen, Viron entinen ulkoministeri Kristiina Ojuland, Oikea Median päätoimittaja Marko Hamilo, Perussuomalaisten kansanedustaja Veera Ruoho ja MV-lehden tiedotusvastaava Tiina Keskimäki. Jari Leino toimi tilaisuuden juohevana juontajana.

Jukka Ketonen puhui Helsinkiin suunnitellusta suurmoskeijasta, jota on ajamassa 8 pientä järjestöä, mutta moskeijasta pitäisi tulla kaksi kertaa suurempi kuin Helsingin tuomiokirkko.

Rahoittajiksi on kaavailtu Bahrainia, Qataria, Emiraatteja ja Saudi-Arabiaa.

Moskeija lisäisi muka muslimien integraatiota, mutta itse asiassa siinä kävisi päinvastoin. Ketonen viittasikin Päivi Räsäsen sanoihin, että rinnakkaista muslimien yhteiskunnan rakentamista on kartettava viimeiseen asti.

Kristiina Ojuland vertasi EU:ta Neuvostoliittoon, miten EU ei ole enää entisensä, vaan siitä on tulossa sananvapauden rajoituksineen samanlainen kuin entinen Neuvostoliitto. Virossa olivat Ojulandin ystävät varoittaneet häntä ennen tänne tuloa: ”Ole varovainen, mitä puhut Suomessa.”

Ojuland totesi myös, että ennen Viroon kohdistui turvallisuusuhka idästä, nyt turvallisuusuhka tulee enemmänkin pohjoisesta ja lännestä.

Ojuland toi puheessaan esille muutamia iskulauseita, kuten ”Eurooppa kuuluu eurooppalaisille!” ja ”Ei valkoisten kansanmurhaa!”:

Ojuland mainitse Brexitin ja Trumpin ja sanoi, että nyt on suuret odotuksen Hollannin, Ranskan ja Saksan vaalien suhteen.

Ojuland tiesi, että neljä maata eli Puola, Unkari, Tsekki ja Slovakia tulevat julkaisemaan maaliskuussa 2017 yhteisen julistuksen kansallisvaltioiden puolesta, jossa sanotaan EI Brysselin ylivallalle, EI Liittovaltiolle ja EI Eurabialle.

Marko Hamilo sanoi, että historian heiluri on jo käynyt ääripäässä, ja nyt heiluri on menossa toiseen suuntaan, meidän suuntaamme. Me olemme nyt voittajien vaunuissa. Meillä kansallismielisillä on nyt sellainen momentum, mitä ei ole ollut pitkään aikaan.

Hamilo kertoi, miten homobrändäys onnistui pikku hiljaa hivuttamalla, ja nyt islamisaatio etenee samalla pienten askelten taktiikalla. Esimerkiksi luotiin käsite homofobia ja samoin nyt islamofobia. Samoin homoista tehtiin uhreja, ja nyt maahanmuuttajista tehdään uhreja.

Hamilo sanoi, että hän ei usko mielenosoitusten tehoon. Miekkarit eivät nyt toimi, kun pitäisi saada kansan enemmistö puolellemme. Hamilo totesi, että meidän ei tule näyttää hihhuleilta, kun suvakit ovat itse asiassa niitä hörhöjä hihhuleita.

Veera Ruoho puhui turvallisuudesta ja viittasi siihen, miten Ruotsissa vähätellään turvallisuusuhkia mm. siksi, että elinkeinoelämä pelkää, että kukaan ei uskalla investoida Ruotsiin, jos uutiset levottomuuksista leviävät.

Entisenä poliisina Veera Ruoholle ovat naisten ja lasten turvallisuus kärkiteemoja kansanedustajan työssäkin.

Ruoho puhui myös Välimeren salakuljettajien ja ihmiskaupan miljardibisneksistä, joissa meidän ei tulisi olla mitenkään osallisina.

Ruoho toi myös esille sen, että monikaan tänne tulevista miehistä ei ole oikeasti todellista hätää pakeneva pakolainen. Monin töissä oleva maahanmuuttaja on samaa mieltä. Eräs somalitaksi oli sanonut Veera Ruoholle: ”Minua vituttaa se, että 10 somalista vain kaksi tekee töitä, kun 8 somalia vain makailee kotona.”

Ruoho olikin sitä mieltä, että ns. vetovoimatekijöitä pitää vähentää, ettei Suomeen olisi tulijoita.

Veera Ruoho sanoi lopuksi: ”Me emme ole rasisteja. Me emme vain halua Suomeen ihmisiä, jotka eivät hyväksy meidän ihmisoikeuksiamme, vaan uhkaavat meidän turvallisuuttamme.”

Lopuksi Tiina Keskimäki luki Ilja Janitskinin kirjeen, joka sisälsi terävää, mutta aiheellista kritiikkiä vallanpitäjiä ja valtamediaa kohtaan, jota Janitskin kutsuikin valemediaksi.

Muillekin puhujille aplodeerattiin, mutta Ilja Janitskinin osuvat sivallukset saivat aikaan illan runsaslukuisimmat ja äänekkäimmät kättentaputukset.

Lopussa neljä puhujaa, Veera Ruoho, Kristiina Ojuland, Marko Hamilo ja Tiina Keskimäki, olivat vielä panelissa, ja yleisö sai esittää heille kysymyksiä.

Minäkin käytin yhden puheenvuoron ja mainitsin raha- ja valtaeliitin pyrkimyksestä Uuden maailmanjärjestyksen mukaiseen yhteen maailmanhallintoon, mikä on kaiken kaaoksen, myös tämän maahantunkeutumisen takana, koska sen avulla halutaan tuhota kaikki kansallisvaltiot.

Kuvassa panelistit vasemmalta lukien Veera Ruoho, Kristiina Ojuland, Marko Hamilo ja Tiina Keskimäki.

Jouko Piho

 

 

2,730 total views, 33 views today

2,746 total views, 2 views today

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.