Jukka Ketonen – Vihapuhe, natsien metsästäjät ja 600 hyödyllistä idioottia

Suomessa ei ole natseja…? Natsit tappoivat, raiskasivat ja kiduttivat ihmisiä eri tavoin. Natseilla oli oma puoluekin.

Nyt kun kunnallisvaalit lähestyvät, ovat tietyt tahot mainostaneet itseään sanomalla, että äänestämättä jättäminen on ”ääni natsille”.
En tiennytkään, että Suomessa on puolue, jonka jäsenet tappavat ja kiduttavat ihmisiä. Tuollainen mainostaminen on vihapuhetta.
Tällaiseen vihapuheeseen ei kuitenkaan Suomessa puututa. Miksi ei?

Suomessa on useita ”natsien metsästäjiä”. Eräs heistä tykkää pitää oikein ”natsiluetteloa” valokuvineen. Muutama kirjoittelee blogeja.
Oikein vetoavia, että ihmisille tulisi mahdollisimman syyllinen olo. Siinä nämä blogistit ovat oikeassa, että henkilöt, jotka somessa toivovat toisen
(yleensä maahanmuuttajan) kuolemaa, ovat mieleltään sairaita. Itse toivon ainoastaan kaikkien Daeshin jäsenten kuolemaa, ja Lähi-Idän kriisien loppumista,
jotta ns. ”pakolaiset” voisivat häipyä maastamme. Miksikö?
Koska haluan lastemme olevan turvassa.
En halua maahamme sakkia, jonka arvot poikkeavat niin paljon omistamme, että he tuovat tullessaan vain ongelmia.
Maamme ei ole mikään sosiaalikeskus.
Enkä halua maahamme suurongelmakeskusta (suurmoskeijaa).
JNE.
Kaikkien pitäisi olla maassamme tasa-arvoisia. Pitäisi. Kaikilla pitäisi olla sananvapaus ja mielipiteen oikeus. Pitäisi. Paitsi ”natsilla”.
”Natsia” ei saa kutsua televisioon. ”Natsia” ei saa päästää paneelikeskusteluun mukaan. Mikäli teet näin, olet ”natsimyönteinen” tai vähintäänkin tuet
”natsiaatteen” leviämistä. ”Natsilla” ei ole mitään tärkeää sanottavaa. Vain rasismia. Jos olet maahanmuuttajataustainen, ja liityt ”väärän puolueen” jäseneksi,
sinua halvennetaan kommentoimalla, että liityit puolueseen, joka on ”meille vihamielinen”. Todella ennakkoluuloista!

Olemme nähneet dokumentin jossa lapsia ja muita ”seurakuntalaisia” aivopestiin natsimaiseen ajattelutapaan. Omaa ryhmää pidettiin muita parempina, ja toisin ajattelevia ei arvostettu ollenkaan.
Väärin toimivia saa heidän säädösten mukaan pahoinpidellä tai jopa tappaa. Ryhmällä on omat lait ja jopa tuomioistuimet.
Ei, dokumentti ei kertonut Pohjoismaiden Vastarintaliikkeestä. Dokumentti kertoi sharialaista Tanskassa.

Me maahanmuuttokriittiset emme halua samanlaista touhua tänne Suomeen. Moni tänne aiemmin saapunut maahanmuuttajakaan ei halua sitä.
He ovat lähteneet sitä karkuun. Aiemmin heillä oli vain yksi ongelma: (ääri)islam. Nyt heillä on kaksi ongelmaa. (ääri)islam ja rasismi.

Rasismi ja ennakkoluulot ovat maassamme ongelma. KAIKILLA on ennakkoluuloja. Minullakin. Siksi yritän tunkea päätäni erilaisiin paikkoihin, jotta ymmärtäisin asioita paremmin.
Tämä ei tietenkään kaikkia miellytä. Minua ei saa päästää televisioon tai paneelikeskusteluun, koska olen ”natsi”..
Jos taas vierailen muslimien EID-juhlassa tai moskeijassa, olen suvakki. Hienoa, eikö? Lokerointi toimii. Molemmin puolin.
Niin sanotut ”suvaitsevaiset” sekä valtamedia lietsovat vastakkain asettelua. Tämä asetelma ei siis ole vain ”natsien” aikaan saama ilmiö.
´Suvaitsevaiset” eivät tätä tietenkään suostu myöntämään – koska he ovat omasta mielestään ”hyviä”. He ovat taistelevinaan ”pahaa” vastaan, ymmärtämättä sitä,
että he ovat kiimassaan aivan yhtä äärimmäisiä, ennakkoluuloisia ja tuomitsevia, kuin parhaatkin rasistit. Minä en näe eroa kummankaan välillä.

Miksi edelleenkin, suvaitsevaisten puoli saa enemmän ihmisiä tapahtumiinsa, kuin isänmaallisten puoli? Koska tiedotusvälineet ja suvaitsevaisto lietsovat vihaa isänmaallisia kohtaan.
On helpompaa olla puolella, josta tiedotusvälineet puhuvat pelkkää hyvää. Peloittelustrategia toimii. Suomessa isoin osa on maahanmuuuttokriittisiä. Tätä mieltä olen itse. Tavallinen ihminen ei vain halua leimautua.
Tavallisena ihmisenä on helppoa silloin, kun ei tuo mielipidettään julkisesti esiin. Silloin sinua ei lokeroida ”natsiksi”.
Mikäli olet maahanmuuttokriittinen, etkä hyväksy nykyistä tilannetta, OSALLISTU! Vaikka vähäsen.
VARTIOVUOROT ON TÄYTETTÄVÄ. Miksi pelkäisit lokeroimista? Meidät kaikki on jo lokeroitu johonkin. Isänmaallisuus ja kotimaan arvojen puolustaminen ei ole rasismia.

Lokerointi on helppoa. Itse olen päässyt moneenkin lokeroon. Ihan viimeisimmäksi oma siskoni on lokeroinut minut natsiksi, eikä halua olla kanssani tekemisissä. Se on hänen valintansa. En vihaa häntä sen vuoksi.
Hän on siskoni, ja rakastan häntä.

No onko Suomessa oikeita natseja? On. Heitä on tänne saapuneiden ”turvapaikanhakijoiden” joukossa. Heitä on pidätettykin. He ovat tappaneet. He ovat raiskanneet. He ovat kiduttaneet.
Heitä voi olla Rautatientorilla leiriytymässä tällä hetkellä. Tunnenko heidät? En.
Sinä suvaitsevainen: tunnetko sinä heidät kaikki? Ilmeisesti, koska olet heidän kanssaan puhunut. Luotat heihin.
Ja haluat jopa osallistua heitä tukevaan ”tukikonserttiin”? Olet hyödyllinen idiootti.
Sinä suvaitsevainen: tunnetko sinä minut? Ilmeisesti et, koska et ole puhunut kanssani. Silti pidät minua ”natsina”. Olet ennakkoluuloinen idiootti.
WELL DONE!

Suomi turvalliseksi! MIGRIn tämän hetkisiä päätöksiä on noudatettava ja maastapoistamiskeskukset vireille!

KENEN JOUKOISSA SINÄ SEISOT?
Niiden reippaiden, tavallisten suomalaisten, jotka kaikki on ennakkoluuloisesti leimattu natseiksi ja jotka haluavat pitää todelliset natsit poissa maastamme. Suojella kotimaatamme ja lapsiamme.
Vaiko niiden, jotka suojelevat kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita laittomasti maassamme oleskelevia henkilöitä? Oletko hyödyllinen idiootti? Haluatko maamme seuraavan Ruotsin, Ranskan, Belgian ja monen muun maan haitallista esimerkkiä?
Muista, että äänestämällä voit vaikuttaa! Ja mikäli haluat, voit vaikuttaa myös liittymällä erilaisiin järjestöihin jäseneksi.
Vaihtoehtoja on monia:
Itsenäinen Suomi
Suomen Sisu
Suomen Vastarintaliike
Finnish Defence League
Suomi Ensin
Suomen Isänmaalliset
ja mitä kaikkia näitä onkaan.
Miksi mainitsen kaikki nuo edellä mainitut järjestöt? No, en kannata ihan kaikkien edellä mainittujen järjestöjen aatteita.
Meillä on vielä tällä hetkellä Suomessa kuitenkin VAPAUS valita.
Se on jokaisen oikeus.
Jokaiselle löytyy varmasti oma ”lokero”. Vain osallistumalla ja äänestämällä voit vaikuttaa!

Ethän halua olla tuhoamassa maatamme ja sen arvoja?
KENEN JOUKOISSA SINÄ SEISOT?

Ps. Jos saisit valita; menettäisitkö henkesi puolustamalla kotimaatasi, vai hirttämällä itsesi lasten nähden, ”vääräuskoisen maan” julkisella torilla?

6 thoughts on “Jukka Ketonen – Vihapuhe, natsien metsästäjät ja 600 hyödyllistä idioottia

  • 11.3.2017 at 13:14
    Permalink

    Huikee kirjoitus.. Lämmin kiitos ja hatun nosto..

    Reply
  • 11.3.2017 at 19:18
    Permalink

    TODELLA HYVÄ ASIALLINEN TEKSTI.

    Reply
  • 12.3.2017 at 08:10
    Permalink

    Ketonen on väärässä. Suomessa ei nimennomaan ole vapautta valita. Tämän saa aikaan mm. nykyinen perustuslain kanssa vakavassa ristiriidassa oleva aselaki. Aselaki velvoittaa jokaisen asetta havittelevan liittymään johonkin ampumaseuraan ja harrastamaan ammuntaa laina aseilla kaksi vuotta toteen näyttääkseen vakavasti otettavan harrastuksen olemassa olon. Vasta sen jälkeen voi hakea aseen ostolupaa ja vasta sen jälkeen aseen hallussapito lupaa, jos on saanut suositukset. Tosin poliisi voi myöhemmin takavarikoida aseet ilman mitään oikeudenpäätöstä millä tekosyyllä hyvänsä, ja näin aloittaa rangaistustoimenpiteet täysin mielivaltaisesti. Ylinopeus sakko riittää että poliisi aloittaa laittoman yksitysomaisuuden takavarikon. Eikä siinä vielä kaikki. Kyseisestä takavarikosta seuraa loputon sarja kuulusteluita, kuulemisia jne joka tarkoittaa että poliisilaitoksella menee aina koko arkipäivä 4-6 kertaa vuodessa. Ja kaiken tuon jälkeen poliisi kehtaa vielä muistaa marista ”resurssipulasta”.

    Reply
  • 12.3.2017 at 10:41
    Permalink

    Voisiko nuo natsit jo jättää sinne voittajavaltioiden vääristelemään historiaan.

    Reply
  • 14.3.2017 at 12:05
    Permalink

    Hyvä Jukka!
    Nuo hyödylliset äänestävät varmasti vakaumuksensa mukaisesti nykyisiä järjestelmässä mukana olevien puolueiden ehdokkaita ja antavat siten äänensä joka tapauksessa EI isänmaallisille tahoille. Silmiään on hyvin vaikea saada avautumaan. Kaikkia en edes haluaikaan avata.

    Suomessa on kaksi sukupolvea aitoja suomalaisia, joista varsinkaan jälkimmäisessä polvessa ei tahdo löytyä sitä ymmärrystä ja aktiivisuutta, mitä juuri nyr tarvittaisiin. Ne nuoret, jotka ovat saaneet äänioikeuden nyrt ensimmäistä tai toista kertaa ovat se porukka, mikä pitää nostaa pystyyn ja läpsiä hereille. Nämä nuoret eivät ole tietoisia tai eivät vielä välitä siitä uhasta, mikä heitä ja läheisiään uhkaa ja tulee uhkaamaan.

    Lisätkää siis nuorten aikuisten tietoisuutta nykytilanteesta aina ja kaikkialla, milloin vain mahdollista. Antakaa heidän sitten itse lokeroitua ja tehdä valintansa. Ohjatkaa kuitenkin aktiivisuuteen, koska valtava joukko aikoo taas jäädä nukkumaan – kuka milläkin syyllä. Luotan ajattelevan ja itsenäisen ihmisen älyyn enemmän kuin keppihevostelijoihin.

    Reply
  • 24.3.2017 at 18:08
    Permalink

    Miksiköhä kaulakoruni aiheuttaa `poikkeavaa käytöstä`, se on pentargammi ja kyllä olen satanisti. Ei sotketa palvojiin eli elämä on etuasemassa etc. Vihapuhettako? Totta helvetissä on. Synonyymi satanistille vois hyvikin olla realisti.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.