Saksassa suljettu ostoskeskus terroriuhan takia

0

Limbecker Platz ostoskeskus Saksan Essenissä on jouduttu sulkemaan asiakkailta poliisin saatua vihiä mahdollisesta terroriuhasta. Ostoskeskus pysyy nyt turvallisuussyistä kiinni, sanoo poliisin tiedottaja. Ostoskeskus pahoittelee häiriötä sivuillaan, keskus pysyy suljettuna ainakin lauantain.

Saksa on viimeaikoina joutunut usean hyökkäyksen kohteeksi ja poliisi suhtautuu vakavasti kaikkiin vinkkeihin. Poliisi myös toivoo, ettei kukaan lähesty turvallisuussyistä edes ostoskeskuksen parkkipaikkaa.

 

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.