Kelasoiton jonotuksesta voi tulla jopa 80€ lasku per tunti

12

Kelan asiakkaat ovat viimepäivinä olleet ihmeissään puhelinlaskuihinsa ilmestyneistä yht´äkkisistä suurista summista. Jäljet ovat johtaneet kelaan soitettuihin puheluihin, missä asiakas on joutunut jonottamaan pidemmän tovin.

Kela ilmoittaa sivuilaan hinnat ja kertoo myös jonotuksen olevan maksullinen.

Ilmoitus sisältää myös varoituksen 020-alkuisesta numerosta, joka saattaa maksaa operaattorin liittymästä johtuen suuriakin summia.

Elisa taas ilmoittaa sopimuksessaan, ettei esimerkiksi huoleton liittymään kuulu soitot 010 tai 020 alkuisiin numeroihin. Kuitenkin hinnaksi näihin ilmoitetaan 0,09€/min. Kelaan jonottaessa asiakkaat ovat joutuneet maksamaan, jopa 1,5€ minuuttitaksoja.

Huhu kertoo teknisestä viasta joka olisi operaattoreiden tiedossa ja selvityksessä.

12 KOMMENTIT

 1. Eli? Kaikki siirtyi kelaan, ja nyt se maksaa sekin toiminto mansikkaa ja hunajaa jota ei niillä asiakkailla ole jotka joutuvat palvelua käyttämään, päätöksiä saat odottaa, aina liian pitkään. Ei perkele tätä touhua. Kuka saatanan tahvo antoi sipilän puolueelle äänensä? Kattokaa peiliin ja miettikää. Hihhulipomo metsäänsä oikomassa.

 2. Jari!!! OLEN TÄYSIN SAMAA MIELTÄ KAN SSASI, VARSINKIN MITÄ NS. PÄÄMINITERIIN TULEE!!! SE MÄTÄ MULKKU OLISI SAATAVA MAHDOLLISIMMAN PIAN HELVETTIIN KOKO SUOMEN EDUSKUNNASTA!!!!

 3. Kannattaa sanoa Elisa irti ja vaihtaa operaattoria.. ei se esim Soneralla maksa soittaa Kelaan..sisältyy pakettiin ja kannattaa muutenki tarkistaa operaattoreilta mitä maksaa ja mikä paketti on käytössä.. sen voi päivittää tarpeidensa mukaiseksi..

 4. Onko kukaan huomannut, että soittamalla ruotsinkielisen palvelun numeroon, jonotus kestää 10 s.
  Palvelu pelaa hyvin, onhan sille kielelle varattu resursseja ns. riittävästi. Toisaalta harva hurri tarvitsee kelaa…

  • Kyllä me suomenruotsalaisetkin sairastamme siinä missä suomenkielisetkin . Ei olla mitään ihmepulliaisia.

 5. Minä olen varannut netistä soittoajan. Olen sen varannut mm. Sodankylän ja Tervolan kelasta. Näillä on ollut ihan hyvin soittoaikoja. Itse asun Tampereella. Olen kirjoittanut viestin mitä asia koskee ja hyvin olen saanut palvelua.

 6. On se hienoa että Suomen sosiaalitukikin on maksullista.

  Laittakaa ihmiset puhelinlaskusta erittely toimeentulotukeen, jos saatte sitä.

 7. Pääasia on, että ählyt saa 5 ilmaista ateriaa Suomalaisten kustannuksella! Ne saa ne nyt ja lopun elämäänsä. Alkaa olemaan katkeamis pisteessä tää touhu. Joko ne vihreät miehet tulisi rajanylite? En ammu tai laita vastaan.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.