Maahanmuuttaja teini raiskasi 90-vuotiaan Saksassa

Saksan Düsseldorfissa, St Lambertusin kirkosta ulos väkisin raahattu 90-vuotias mummo raiskattiin ja hakattiin 19-vuotiaan Espanialais/ Marokkolais siirtolaisen toimesta, r******s tapahtui 2.lokakuuta. 

Vanhukselta oli myös varastettu kotiavain ja tekijä oli kirjoittanut osoitteen ylös. Teon jälkeen teini oli mennyt kirkkoon sisään vaatimaan rahaa, huutaen money money!

Poliisi pääsi miehen jäljille dna näytteiden perusteella, Samaa dna:ta oli löydetty viimevuonna toukokuussa tapahtuneen ryöstöpaikan yhteydestä. Raiskaajaa voi odottaa jopa 15 vuoden vankeustuomio.

dailymail

 

5 thoughts on “Maahanmuuttaja teini raiskasi 90-vuotiaan Saksassa

  • 17.3.2017 at 22:29
    Permalink

    kiitos juutalaisten rahavaltiaiden jotka tahallaan tuovat eurooppaan näitä! nykysuomi voi painua vittuun jos ei puutu ongelman ytimeen eli juutalaiseen mailmanjärjestykseen!!

    Reply
    • 18.3.2017 at 01:37
      Permalink

      Eli muslimien tekemät rikokset ovatkin jotenkin mystisellä tavalla juutalaisten syytä? Mitä ihmettä hourit? Esimerkiksi Soros on ateisti ja ne vasta vaarallisia ovatkin kuten Stalin, Mao, Pol Pot ja muut kommarit. Hitler taas oli Luciferin seuraajia ja meno sen mukaista.

      Reply
    • 19.3.2017 at 05:38
      Permalink

      Näin on. Israel usan avulla häätää pakolaisia pohjoiseen. Fasisteja juutalaiset on.

      Reply
  • 18.3.2017 at 08:58
    Permalink

    On turha väittää, ettei juutailaisilla olisi näppinsä pelissä tässä euroopan tuhoamisessa. Siellä missä liikkuu raha siellä huohottaa myös koukkunokkainen jutikka. There is no busines like pakolais busines.. härmän lontoolla

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.