12 thoughts on “Ulkomaalaiset hyökkäsi Suomi maidaniin (Video)

  • 20.3.2017 at 00:36
    Permalink

    Vielä tulee päivä kun näitä öykkääjiä katsotaan hiusristikon lävitse. Se on ilon päivä!

    Reply
  • 20.3.2017 at 01:02
    Permalink

    Juuh! Sen kun näkisi, sen hiusristikon ja sinut. Taitaisi jäädä tekemättä, noin aikuisten oikeasti. Aika rauhallinen näytti olevan tilanne, kun ohikulkijatkin kävelivät ohitse. Ja sitten tuo ylipainoinen ”81” (H-A-supporter) uhoaminen ja heiluminen alkoi huvittaa.
    Jos tuolta eteläpäädystä alkaa tulla väkeä pahat mielessä, kannattaisi miettiä kaksi kertaa poliisin kutsumista paikalle. Noin aikuisten oikeasti. Siellä kun saattaa ihan oikeasti olla jo veren makuun päässeitä maahantunkijoita.

    Reply
  • 20.3.2017 at 01:42
    Permalink

    Siihin tämä tilanne tulee johtamaan, kenties jo tulevana kesänä. Pelkoa ei ole, vihaa sitäkin enemmän. Mukana ollaan, etulinjassa.

    Reply
    • 20.3.2017 at 09:52
      Permalink

      Niinhän te viimekin vuonna uhositte, kuinka keväällä tulisi pamahtamaan. Tyhjää uhoa, aivan kuten 30-luvun larppaamisenne ”maahantunkeutujista” ylipäänsä.

      Reply
  • 20.3.2017 at 06:53
    Permalink

    Nämä kultamunathan olivat ihan kännissä. Eivät taida olla kovin uskovaisia kun eivät pelkää Allahin kostoa.

    Taitaa tuo alkoholi olla se matun ”Akilleen kantapää”. Joten, eiköhän osteta muutama laatikollinen olutta ja haeta kirkasta vähän Tallinnasta että saadaan kultamunat maan tavoille. Sitten kännissä örveltäessä ne ei enää jaksa uhkailla, riehua eikä raiskata. Ja samalla Suomen talous nouse kun tehtaat valmstavat juomia kaduille. Nimitäin, ei se juominen jää siihen yhteen mäyräkoiraan…

    Reply
  • 20.3.2017 at 07:08
    Permalink

    MIKSI LAITOMAT TULIAT SA REIHU SUOMESSA IHAN MITEN NE ITTSE HALUA EIKÄ LEHDET EIKÄ UUTISET KUN PIIMITÄ NITEN TEKOJA ????? TÄMMÖISIÄ PÄÄTÄJIÄ EI SUOMI TARVITSE EIKÄ LEHTIÄ PYYHYMATTAKAAN YLE 1 !!!! ????????

    Reply
  • 20.3.2017 at 07:09
    Permalink

    MIKSI LAITOMAT TULIAT SA REIHU SUOMESSA IHAN MITEN NE ITTSE HALUA EIKÄ LEHDET EIKÄ UUTISET KUN PIIMITÄ NITEN TEKOJA ????? TÄMMÖISIÄ PÄÄTÄJIÄ EI SUOMI TARVITSE EIKÄ LEHTIÄ PYYHYMATTAKAAN YLE 1 !!!! ????????ETTEKÄ TIETEN KÄÄN JULKASE KUN ON KYYSE LAITOMISTA TULLEISTA !!!! OLETTE RAUKOJA!!!

    Reply
  • 20.3.2017 at 14:06
    Permalink

    Jos olemme aivan täsmällisiä niin kukaan ei hyökännyt SE-leiriin vaan SE-tyypit hyökkäsivät lähellä olevaan vessajonoon. Tuo 81-pulleron uhoamisestahan koko tilanne näemmä lähtee päälle.

    Reply
  • 20.3.2017 at 20:36
    Permalink

    Puukkoa en nähnyt ??’ Etteikö niitä olisi muute näillä näkyny , mutta ei tässä ja kyllä toi matu alottaa sen provon , se ny on ihan selvä , sehän jo heti heitteli rasisti kortillakin …

    Reply
  • 25.3.2017 at 02:10
    Permalink

    Vielä tulee päivä jolloin väärän ihmisen perheelle tai ystävien lapsille käy pahasti näiden poliitikan takia. Silloin ei enää kysellä miksi näin, vaan tulee oikea tuomion päivä! Jolloin saatananpalvojat pääsevät ansaitsemaansa paikkaan! Pakko myöntää suomessa on järkyttävä määrä raukkoja paskahousuja!!!!!! Oksettavia vittupäitä jotka vierestä katsoo oikeuden tuomioita kun heidän lapsensa moninkertaisesti raiskataan! SÄÄLITTÄVÄÄ TODELLA SÄÄLITTÄÄ! No muttakun mulla on mun paska työ suuryhtiössä menee kaikki sitten 🙂 🙂 ELI RAUKKA PASKA EI MITÄÄN MUUTA KUN KITISEE!! Kuka saatanan täys järkinen luulee, että tehdään dialogia päättäjien kanssa auttaa hevonvittua!!

    Nämä ihmiset ovat jotain homon ja helvetin raukan paskan väliltä!!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.