Jouko Piho: Amerikan loppu

7

 Before It’s News –sivuston päätoimittaja Dave Hodges kirjoitti 26.3.2017 artikkelin ”How America Will End” (Miten Amerikka loppuu). Tässä on lyhyt tiivistelmäni kirjoituksen pääkohdista.

 

Hodges aloittaa viittaamalla siihen, että Amerikan perusarvoja ”God, Family, Country” eli suomalaisittain ”koti, uskonto ja isänmaa” ei enää kunnioiteta. Niiden sijaan on tullut noituutta, ahneutta, epäisänmaallisuutta ja kaikenlaisia perversioita. Jos joku sitten kannattaa perinteisiä arvoja, hänen leimataan kotimaiseksi terroristiksi. Kaikki arvot ovat ylösalaisin. Amerikasta on tullut ohjausta vailla oleva laiva, joka ajelehtii turmeltuneisuuden ja saatanallisten periaatteiden meressä.

Jotta kansakunta menettäisi oman tiensä ja alkaisi suuntautua kohti yhden maailman globalismia, globalistien on hyvin tärkeää valvoa informaatiovirtaa. Näin on tapahtunut USAssa, jossa ollaan tänä päivänä tilanteessa, jossa kuusi miestä kontrolloi 95 % valtamediasta. Tämä merkitsee lakkaamatonta sellaisten sanomien aivopesua, jotka edistävät jumalatonta käyttäytymistä ja Uuden maailmanjärjestyksen agendan hyväksymistä. Samalla kaikki ne, jotka pitävät esillä perinteisiä amerikkalaisia arvoja, tuodaan esille kielteisessä valossa.

Kaiken huipuksi suurin osa amerikkalaisista ei edes tiedä, että heidän maataan ollaan tuhoamassa.

Amerikka heräsi hetkeksi unesta ja äänesti Trumpin presidentiksi, mutta sen jälkeen Amerikka on nukahtanut uudelleen ja tällä kertaa koomaan.

Samaan aikaan Trump kohtaa vihamielisen Kongressin, joka seuraa suuryhtiöiden määräyksiä vapaakaupasta ja avoimista rajoista. Varjohallitus on onnistunut luomaan sellaisen upottavan suon, että Trumpin on vaikeaa saada mitään tehdyksi. Hodges pitääkin varmana, että v. 2018 vaaleissa demokraatit tulevat saamaan enemmistön kongressissa, mikä on Trumpin loppu.

Ennen kuin Amerikka tuhotaan lopullisesti, sillä on vielä yksi tehtävä. Amerikan on määrä aloittaa suuri väestön vähentämisen sota globalistien ohjelman mukaan, että 90 % ihmisistä on tapettava, minkä jälkeen Feeniks-linnun tuhkasta nousee Uusi maailmanjärjestys.

Uudessa maailmanjärjestyksessä kristinusko julistetaan laittomaksi, ja kaikkia mahdollisia perversioita pedofilia mukaan lukien harjoitetaan avoimesti. Maailma omaksuu uuden GAIA-uskonnon. Jäljelle jääneet ihmiset palvelevat uutta eliittiä. Saatana hallitsee koko planeettaa.

Lopuksi Dave Hodges kirjoittaa, että jos Amerikkaa ei voida enää pelastaa, jokaisen pitäisi huolehtia siitä, että pelastaa ainakin oman sielunsa.

Lähde: http://beforeitsnews.com/police-state/2017/03/how-america-will-end-4070.html

7 KOMMENTIT

 1. Surullista mutta totta. Taistelua mädätystä vastaa ei kuitenkaan pidä lopettaa KOSKAAN!

 2. Suomi koki talvisodan ihmeen. Silloin 1939 Suomi rukoili, kirkot täyttyivät ihmisistä ja papit toimivat isänmaan asialla.
  Piholta täyttä asiaa. Valitettavasti tuntuu, että suomalaiset omaksuvat kaiken amerikkalaisen ja vieraan, joten samalla tuhon tiellä olemme ellei koko kansa herää vastustamaan näitä globalismin tuhon voimia.

 3. Toivottavasti Yhdysvalloissa leimahtaa oikein kunnolla!

  Se on ainoa todellinen mahdollisuus.

  Aseita on riittävästi että kansa voi tehdä vallankumouksen.

  The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tyrants.

 4. William Luther Pierce oli kauskatseinen ja viisas mies. Hän kirjoitti Turnerin Päiväkirjat.

  Kaikki se mitä siinä kirjassa on kuvailtu saattaa toteutua lähitulevaisuudessa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.