Somekansa: Tämä on rasismia! – Musta Barbaari tippui TTK kisasta

8

Mustan Barbaarin tippuminen Tanssii tähtien kanssa on otettu sosiaalisessa mediassa vastaan raivolla. Rasistit tiputti, huudetaan Facebookissa.

 

Musta Barbaari murtui silmin nähden viime sunnuntain livelähetyksessä, kun hän teki virheen tanssiaskelissa. Nuori mies joutui pidättelemään kyyneleitään tuomareiden antaessa arvioitaan parin suorituksesta.

Musta Barbaari kertoi unohtaneensa yhden ainoan askeleen, minkä vuoksi parilta jäi tekemättä tärkeä taivutus.

Sosiaallisessa mediassa paria pidettiin selvänä ennakkosuosikkina. Alla muutama kuvakaappaus eri ryhmistä, miten kansa reagoi Mustan Barbaarin tippumiseen.


8 KOMMENTIT

  1. Ihme että rasisti kortti vedetään tähänkin. Ei se ole rasismia os matu ei muista askelia.

  2. Haistakaa suvakit v…u ja katsokaa ohjelmaa niinkuin muutkin, huonoin tippuu ja paras voittaa. ei aina ole kyse rasismista jos neekeri tippuu

  3. Hoh hoijaa… Kuinkahan moni ymmärtää että TTK (Tampereen Teknillinen Koulu) on VIIHDEOHJELMA!!! Se ei ole tanssikilpailu, se on VIIHDEOHJELMA!!! Ja jos Suomen kansa äänestää että neekeri ei ole viihdyttävä, niin silloin pitää lähteä ko. ohjelmasta pois.

    Niinhän se oli, ”salil ekaks, salil vikaks”. Niinhän ne siivoojat…

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.