Tšetšeniassa avattiin keskitysleiri homoille

Tšetšenia on Venäjän federaatioon kuuluva tasavalta, jossa on vajaa 1,3 milj. asukasta. Suurin osa kansasta on sunni-muslimeja, ja maassa sijaitsee yksi Euroopan suurimmista moskeijoista. Alueen venäläisväestö on paennut jatkuvan sotimisen vuoksi, ja venäläisten määrän alueella on arvioitu pudonneen 20 000 henkilöön.

Brittiläisen Daily Mailin mukaan muslimivoittoisessa Tšetšeniassa on nyt avattu keskitysleri homoille, ensimmäinen laatuaan koko maailmassa sitten Hitlerin. Lähteiden mukaan leirillä on kidutettu homomiehiä sähköiskuilla ja hakattu heitä kuoliaiksi. Väitteen mukaan viime viikolla sata homomiestä olisi pidätetty, ja kolme tapettu.

Venäläinen Novoya Gazeta kertoo, että viranomaiset ovat perustaneet Tšetšeniaan useita leirejä, joissa homoseksuaaleja tapetaan tai heidät pakotetaan antamaan lupaus poistua tasavallasta.  Yhden leireistä kerrotaan olevan entisessä armeijan päämajassa Argunin kaupungissa.

Lisätietoa aiheesta: Daily Mail

 

4 thoughts on “Tšetšeniassa avattiin keskitysleiri homoille

  • 11.4.2017 at 10:27
    Permalink

    Enemmän kuin se että homo-leiri on avattu, minua kiinnostaisi se miksi maassa on niin paljon homoja? Onhan niitä joka puolella mutta että miksi juuri arabimaissa homojen määrä on niin suuri että se on ongelma.

    Suomeenkin tuntuu pakenevan vain homoja mutta silti raiskaustilastot ovat räjähtäneet käsiin. Olisiko syynä se että kun suomalaiset naiset eivät pukeudu mustiksi muumeiksi niin heitä luullaan pimeällä miehiksi? Ja sitten lipsahtaa väärään reikään. No, leikki leikkinä.

    Mutta perimmäinen kysymys onkin se, miksi juuri arabimaissa geeniperimä on niin kovin evoluutiota vastaan.

    Reply
  • 11.4.2017 at 14:32
    Permalink

    Särähti korvaan tämä ”….ensimmäinen sitten Hitlerin.” Minne toimittaja on unohtanut Kuuban Homoleirit? Che Guevara tunnetusti vihasi homoja ja käännytysleirejä taisi olla useampiakin.

    Reply
    • 11.4.2017 at 16:51
      Permalink

      Kannattaa huomata kappaleen alussa oleva ”Brittiläisen Daily Mailin mukaan…”. Tieto on peräisin tuosta käytetystä lähteestä ja Daily Mailin toimittajan päästä.

      Reply
  • 12.4.2017 at 20:57
    Permalink

    Castrokommunistisessa Kuubassa homoja kerättiin keskitysleireille 1960-luvun lopulla ”uudelleenkoulutettavaksi”

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.