Poliisin epäillään uhkailleen Suomi ensin -teltalla: syyteharkinta!

Helmikuussa YouTubessa ja vaihtoehtomedioissa levisi video, jossa eräs helsinkiläinen poliisipartio tuli palauttamaan kaupungilla harhaillutta kongolaista henkilöä takaisin mielenosoitusleiriin. Partio tosin erehtyi leiristä. Sen sijaan, että olisivat vieneet kongolaisen turvapaikanhakijoiden mielenosoitusleiriin, he tarjosivat kongolaista Suomi ensin -liikkeen leirille.

Video levisi sosiaalisessa mediassa, ja tapahtumassa puhemiehenä ollut poliisi sai sosiaalisessa mediassa lempinimen ”kongopoliisi”. Ilmeisesti kyseenalainen julkisuus ja pilkan kohteeksi joutuminen meni tunteisiin, sillä vaihtoehtomedioiden ja Suomi ensin -porukan mukaan kyseessä oli tämä samainen poliisi, joka muutamaa päivää myöhemmin vapaa-ajallaan keskellä yötä ja väitetysti humalassa kävi seurueensa kanssa Suomi ensin -leirissä. Poliisin epäillään häiriköineen ja uhkailleen leirillä olleita, ja tapahtumasta tehtiin tutkintapyyntö poliisille.

Tapahtumaa tutkittiin laittomana uhkauksena. Esitutkinta on nyt valmistunut, ja juttu siirtyy syyteharkintaa varten syyttäjälle.

Lähde: MTV

 

 

One thought on “Poliisin epäillään uhkailleen Suomi ensin -teltalla: syyteharkinta!

  • 13.4.2017 at 20:38
    Permalink

    ”Rosvot kiikkiin” se oli sanonta ennen.. Tänäpänä menee ikävä kyllä liki toisinpäin. `Rosvopoliisit kiikkiin`, ylintä johtoa myöten.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.